Sjukdom

När jag blir sjuk så blir jag förvånad över vad som händer med min kropp. Som nu så bubblar det i ryggen när jag andas djupare än vanlig "högandning". Det är ganska intressant men jävligt jobbigt! Hela halsen är full med slem men det vill inte komma upp.

Det som är mest spännande är när jag kommer bli frisk... Om en vecka kommer jag vara nere i Stockholm och är inne på min andra mönstringsdag! Fast det lutar åt att jag får ringa på måndag och fråga vad jag ska göra eftersom jag är förkyld. Jag hoppas nästan att jag fortfarande är det så jag kan få göra det senare så jag hinner träna lite!!! Hoppas!

Fredag, fredag, älskade fredag!

Idag är det sista dagen på skolveckan! Igår hann jag aldrig blogga eftersom jag var barnvakt till mina små skitar! Dessutom försökte jag prata med Martina fasts Agnes blev ledsen hela tiden och sen när jag hade lagt henne så blev jag tvungen att läsa kemi och göra teori. Jag är hemskt ledsen Martina!! Men vi ses ju ikväll!

Igår fick jag även veta att Wilma har blivit stor. Vi kör ett citat på den:
- Wilma det är bolibompa nu, säger jag.
- Jag vill inte titta
- Joo men gör det! (jag ville bli av med henne och då är tvn jävligt bra)
- Nej jag är stor så jag tittar inte på det längre!


Jaha.. Då vet jag det. När man inte längre tittar på bolipompa så är man alltså stor. Betyder det då att jag som fortfarande kan titta på bolibompa inte är stor än? Fast jag gör det ju inte varje dag utan finns det inget bättre eller om det redan är på så kan jag titta. Det är ju faktiskt lite bra ibland. Jag säger då det...

Nu ska jag lyssna lite på när dom går igenom provet som jag inte gjort än! Öronen är spettsade!

Dumma dumma förkylning

Jag HATAR att vara förkyld! Jag blir som en karl och gnäller och har mig... Men det är jobbigt och framför allt nu när jag ska mönstra om en vecka så känns det inte alls bra för jag har inte tränat på jävligt länge... Det känns tungt i hjärtat och jag kommer nog börja gråta över det snart. Just nu känns det som om det kommer bli en låååång tågresa hem och skitjobbigt att berätta för alla sen att jag inte kom med. Men lite tårar har ingen dött av...

Nu ska jag ta min döda hals och sova. Godnatt

47/70 rätt

Jag har nött teori den här veckan så nu är jag klar med alla grund faser... Nu är det bara dom satans repetionsfaserna kvar! Seriöst! Jag trode jag skulle börja gråta eller nått... Under tiden som jag gjorde det första så kändes det ganska bra ...fast sen så rättade jag det. Av 70 frågor hade jag 47 rätt. Det känndes som om jag fick tillbaka ett matte eller fysik prov! Så jag blev inte så chockad ändå... Fast liiite tärt känns det. För det är ju inte så många dagar kvar nu!

Shetas...

Tabletter, Tabletter och ännu mer Tabletter

Onsdagar brukar vara bra dagar eftersom jag börjar 12:10... Men idag är det ingen bra dag. Hela jag känns lite mosig. Min ansikte känns svullet och halsen är inte på bra humör! Halsen och näsan tävlar nog om vilken som kan producera mest äckel. Taskigt! Jag har insett att mina dagar går ut på att ta en massa jävla mediciner. Det är inte roligt eftersosm jag väldigt lätt får ont i magen av sånt. Idag så har vi tagit: Ipren, hostmedicin, nässpray och jag har även knaprat i mig en mucoangin.. Det här gör jag tre gånger per dag. Snart ska jag väll börja äta cylokapron också eftersom den veckan börjar närma sig! Asmysigt. Plus att jag skulle behöva smörja mitt ben lite bättre med linement.... Dåligt.

Näe nu ska jag till apoteket och se om jag hittar något mer roligt jag kan äta!

Lite allmänt gnäll

Min kropp mår fortfarande inte bra... Men det gör den sällan. Fast nu mår inte mitt psyke heller bra. Mitt humör gick i botten där någon gång under matten då jag fick tillbaka vårat lilla test. Jag tappade alla mina hjärnceller och resten av lektionen så ville jag bara sätta mig ner och böla. Det är så det kan gå ibland!

Jag har även en fruktansvärd ångest över teorin eftersom jag på långa vägar inte är klar. Men tänkte flörta med någon imorgon så jag kan få lunchsällskap imorrn på stan så jag kan sätta mig på checkers sen och göra massa tester för där är det inget annat som lockar! Ehe... ja. Men ska göra lite nu också.. Fast det går så dåligt så jag vill bara böla varje gång jag ser dom. Dåligt.

Måndag

Igår var ingen bra dag och dagen är inte heller en så bra dag. Min kropp mår INTE bra. Min hals är så irriterad så jag skulle bara vilja kära bort den, min näsa är också på dåligt humör och min nacke ska vi inte ens prata om. Innan en ipren, två andra tabletter och ibumentinsalva så hade jag så ont så jag var halv döv på ena örat och ville spy. En kraftig huvudvärk hade jag också. Inte roligt att vakna så... Inte kunde jag äta frukost heller pågrund av mitt tillstånd. En liiiiten macka och en kopp the var det som jag fick i mig. Summan av kardemumman är att jag fortfarande har ont i nacken, är äckligt trött av alla tabletter och är hungrig.

Första lektionen är fysik. Behöver jag ens säga att jag älskar den här dan?

Vad kom först? Hönan eller ägget?

Jag är rastlös och när jag är det så borde jag verkligen inte sitta vid datorn. Min trötthet har växt till något jag inte vet vad jag ska göra med.. Min hals gör så att munnen smakar illa. Jag känner mig.. äcklig. Hela jag tvivlar på mig själv och alla andra. Det är sånna här kvällar som jag drabbas av livsångest. Ingenting är bra, inget är dåligt, ingenting passar, allt passar. Jag har inte ro att göra något men jag har inte ro att inte göra någonting heller. Allt är fel och konstigt och samtidgt underbart. jag finns, jag lever men till vilken nytta? Allt är bara motsägelse fullt. Vi stävar efter lycka för att sedan ändå förlora den. Vi lever och vi dör. Hela meningen med livet är kanske att dö... Alla fina tankar om att vi ska föra våra gener vidare, bli lyckliga eller något annat fint som någon har kommit på kanske är helt fel. Meningen är kanske att vi ska dö. När vi dör så kanske det är det som vi får veta. Det kanske finns en text där det står "Du har äntligen funnit mening med ditt liv". Eller så kanske det inte händer något alls. Kanske blir det svart. Kanske börjar livet om men någon annanstans... Himlen? Helvetet? Någonstans mitt i mitten? Vem vet? Ingen som har gått hela vägen egenom den ljusa tunneln.

Undra vad som skulle hända om vi skulle få reda på att vi inte finns. Allt är bara ett enda stort experiment. Vi kanske är en del av något som kanske skapades...igår? Alla minnen är skapade bara för att vi ska tro att vi har levt. Kanske är allt skapat för mig? Jag kanske är försöks kaninen tillsammans med massor med förprogrammerade människor för att se hur jag beter mig och reagerar i olika situationer. Resten av världen kanske inte existerar utan byggs upp ibland för att jag ska åka någonstans. Det enda som existerar just nu är kanske är mitt rum. Allt annat är bara svart... För att sedan när jag öppnar dörren eller tittar ut genom fönstret förvandlas till samma sak om och om igen. Finns det som jag inte ser? Min säng, min bokhylla, min byrå, resten av min kropp? Finns den trots att jag inte kan se den? Det kan jag aldrig få reda på.  Det är en skrämmande tanke.

Människan är stor i orden men liten på jorden. Många tror att dom vet så mycket! "Det finns ett svar på allt" tror jag vi alla har hört någon säga någon gång. Vi kan aldrig veta något till hundra procent. Vi kommer aldrig få reda på om vi existerar eller inte. Vad som finns bakom dörren när den är stäng och ingen ser på. Är universum oändligt? Finns det ett slut på det oändliga? Finns det ett öde? Finns det en Gud? Frågorna är många men svaren är få. Den största frågan är om vi någonsin kommer få reda på om det. Vi är hamstrar som springer i vårat hjul, utan mening och utan att veta något bättre. Vi är alla dömda till ett liv i ovisshet...

Vad kom först? Hönan eller ägget?

Ett steg in i vuxen världen

Min kropp är inställd på gnäll så egentligen borde jag inte blogga. Fast egentligen har jag ingen andlening att gnälla går dagen var bra och även den här dagen. Förutom den förkylning jag vaknade upp med imorse.

Igår så tog jag mitt första steg ut i vuxen världen! Jag köpte alkohol helt lagligt! Det som är ännu bättre är att jag inte visade leg en enda gång! Haha snacka stolt jag är! Fast jag tror att det var så att alla trode att jag är lika gammal som Erika och hon ser ju ut att vara lite äldre än 18 så... Ja. Det var ju roligt Anna... Världen antecknar!

Idag så har jag gjort något jag inte gjort på väldigt länge! Eller så länge sen var det inte men för länge sen... Jag red på en fin liten häst! Åh det är så mysigt så jag dör lite i hjärtat! Fast jag råkade rida lite för nära några träd så jag är lite öm... Och har lite träningsvärk... Men det var det värt!!

På kvällen så gick jag och mamma på bio och såg underbara Benjamin Button! Den var fin! Väldigt fin! Det blev samma stört flod av tårar som till Australia... Jag var alldeles ledsen i hjärtat efteråt.. Det kanske är den som tog med mitt humör till botten... Nu måste jag hitta något att lyssna på och kanske sova lite.. Är sjukligt trött!

Ett sista innan refrängen

Imorgon börjar jag 9:05. Med engelska... Jag slapp göra provet i tisdags för att jag inte var där. Om jag får göra det imorgon så kommer jag att få problem. STORA problem. Men det är jag van vid på prov så det kanske går ändå! Blir nog bra...

Sova ska jag göra.. Snart. Jag har skapat värsta spelingslistan! Den är underbar... Fast den behöver lite arbete. Men snart!!! Då jävlar! Högsta volym 24/7!

Sova var det ja

Mer Mys

Fast nu blev det pricken över i:t! Godiset har nu blivit advocado... Superdupermys!

Myspys

Här sitter jag och myser till det med godis och Byffy! OJOJOJ! Vad mysigt jag har det nu alltså!


....Ehe ja.

Torsdag

Idag är den andra dagen som jag kan säga att jag är 18.
- Hur gammal är du? Frågar dom.
- 18, säger jag då.

Känns fint. Nu måste jag gå på ica och köpa lättöl och snus. Som en riktig karl! Fast det är lite lite tråkigt.... Jag vill vara 20 och gå på systemet och köpa smirnoff ice! Det vill jag ha! Men är jag 20? Nej.. Jag är 18. Mesigt! Men höhö! Ska fan köpa det på fredag! Mysigt... Ehe. Ja.

Min kropp håller på att utveckla en förskylning. Det har jag INTE tid med. Om någon vecka så ska jag ju mönstra så jag måste ju bygga muskler så jag blir fem gånger så stor som den är nu ..... Drömma går ju. Det blir nog bra... Fast jag har ingen lust att bli förskyld för jag vill träna. Det är roligt även om jag inte får träna taekwondo så kan jag göra annat roligt!

Om 20 minuter så ska jag ha fysik. Det enda jag vill göra är att sova. Känns inte så lyckat... Min hjärna har sa godnatt för några timmar sen. Innan jag gick till skolan.... Inte bra.

Myndig

Idag så fyller jag 18! Det betyder ansvar och vuxenliv. Det vill jag inte. Vi har börjat dagen men att inte kunna sova verken igår kväll eller imorse. Lyckat.. Sen så hade vi matteprov och det gick tydligen inte bra så det här är min dag. Nu blir det kemi b... Mysigt.

Vi tycker om små grattis sms! Glöm inte det.

Nu är det fan nära...

Sista dagen som omyndig. Jag vill bara böla. Grejen är den att jag har fått för mig att imorrn så kommer jag vakna och så kommer världen vara i en annan färg eller att jag kommer att se massa dolda grejer. Fast jag kommer vakna precis som vanligt och ingenting kommer vara annorlunda. Haha hjärnspöken is the shiet!

Trots att jag klev upp för 17 timmar sen så är jag inte trött längre. Jag missade det tåget för någon timme sen. Känner mig härligt övertrött och kommer nog inte kunna sova på ett tag. Blir väckt tidigt imorgon fast jag börjar 12.10... Det är DÅLIG planering. Dessutom har jag matteprov. Lycka! Bästa dagen någonsin! Weeej!

Sova var det... Eller iaf ta ett steg mot sängen som kan vara att borsta tänderna. Låter bra! Vi kör på det!

1 tim och 15 minuter kvar. Ajsing.

Halkbanan avklarad

Fyfan vad roligt det var att sladda! Haha fyfan jag trode jag skulle dö först men sen gick det bra... Eller ja bra och bra men det beror på hur man ser det. Men roligt var det! Värre var det när vi skulle köra undan för föremål och jag trode stenhårt på att det var järn i pinnarna som skulle vara en långtradare. Jag höll ju på att börja böla när jag höll på att köra in i den. Fyfan jag tror aldrig jag har varit så rädd i hela mitt liv. Men sen fick jag reda på att det inte var järn... Taskigt!

Imorrn är det stora dagen. Jag fyller 18 och har matteprov. Jaha.. Mysigt.

Got to go!

Idag smäller det

Nu tittar alla på tiden för det här inlägget och tycker synd om mig. Jag är äckligt trött och min nacke blev arg igår så jag kunde inte sova förrns kanske.. elva. Jag som la mig halv tio. Inte så lysande. Men jag är här nu!

Jag hoppas för mina passagerares skull att jag inte behöver köra nu i början. Det är mörkt och jag kommer sitta och vara asnervös inför halkbanan så tankarna lär ju vara någon annanstans än på vägen. Men det blir nog bra.

Jag har en frukost som ska ätas och en kropp som ska kläs så time to go! Fortsätt tänka på mig!!

Halkbana imorgon

Jag har blandade känslor i hela kroppen. Halva mig känner att det kommer gå as bra imorgon. Andra hälften säger att det kommer gå åt helvete. Fast... Jag har läst lite och egentligen spelar det ingen roll hur mycket jag är failar. Grejen är att jag ska känna hur det känns. Men ändå... Det är läskigt. Fyfan. Dessutom så kommer jag vara så trött så jag kommer nog somna. Om inte annat så kommer jag somna som en stock imorrn när allt är över. Fast då är nästa etapp teoriprovet. Inte bra. Bussen går 6:18 imorgon in till stan så jag måste tänka på refrängen nu tror jag.

Godnatt och önska mig lycka till!!!

Jahaja

Jag har sjukt ont i min arm... Jag förstår inte. Kanske att jag har skaffat mig musarm.. Vem vet? Det är liksom i armbågen på insidan. Smärtan är jätte konsig och kommer liksom i vågor fast ändå så ligger den och maler hela tiden. Jätte konstigt! Så får se om det blir så mycket mer dator för mig ikväll... Ska göra ett teoritest sen men det blir senare så kanske att armen har blivit bättre. Har ju halkbana imorgon så tänkte lägga mig och läsa lite... Boken kallar!

Jag är dödens

Idag är det måndag och jag vill bara böla. Jag vill INTE gå i skolan. Funderade starkt på att skita i allt imorse och somna om! Jävligt nice skulle det vara! Egentligen har jag ingen tid till att blogga för jag borde fixa med svenskan. Vi ska göra den idag så det är ju bra om man är klar.... Om 25 minuter för att vara exakt. Asmysigt! Näe... Time to go. Önska mig lycka till så att vi inte blir så jätte ägda... Utan bara liiiiite. Kanske att vi till och med vinner!!!

Min stackars kropp

Min kropp gör ont. Träning är fan inte bra! Jag ångar mig att jag gick idag.... För sjävklart så hetsade jag mig själv till att göra saker som jag inte borde göra. Fast jag klev av på en gång när jag kände något. Det känndes lite bra. Tror inte jag har ont fast resten av min kropp gör ont så det är liiiite svårt att säga. Vi gjorde hundra situps och det kändes kan jag lova! Herre jävlar! Dom där sista 40 var inte nådiga! Usch fy och blä! Plus att jag inte har några ryggmuskler så när magmusklerna börjar ge upp så är det dom som får ta vid och det funkar inte så bra... Men det är fint! Det är roligt med träning! Lite tråkigt bara att jag inte kommer träna på ett tag nu... Min tränare har gett mig träningsförbud några veckor. Kanske lyssnar jag bättre på honom än mig själv och alla andra. Så nu är det löpning som gäller! Tråkig... Men är man dum så är man. Dumma mig!

Skola imorgon... Inte roligt!

Lördag

Första dagen med mitt nya hår... Jag har tvättat det och nu ser jag ut som min mamma... Nästan. Påminner väldigt starkt om Hermiones också.. iaf första filmen. Men det blir nog bra det här... Hoppas jag. Ehe... Ja. Plattången är min vän!!!

Ikväll blir det brudarna och för deras skull har jag till och med bäddat sängen! OMG! Så snäll är jag! Jag och mor min var ute och körde bil idag också. Gick svin bra! Tills jag skulle parkera... Det är väl inte riktigt min grej kan jag säga.. Så får träna lite.. Det lär ju komma på uppköringen! Blir nog bra det också.. Jag funderar på att sluta säga "det blir nog bra" det har börjat blivit för många gånger... Inte bra!

Min kärlek till Marilyn Manson har återuppstått och blivit stark igen! Inte för att den någonsin har varit borta utan bara varit mindre! Men nu!!! Åh jag älskar den människan! Han är så bra! Jag vill slicka på honom...


Bäst jag slutar skriva så att jag inte kommer försent pågrund av datorn.. Ehe.

Mitt nya hår!

Klippnigen är nu gjord! Det blev .... kort. Det är väldigt ovant! Mitt hår är liksom... borta. Bilden är dålig men min lugg ser lite mystisk ut och mitt hår har inte riktigt accepterat att det ser ut så här. Men jag ska duscha imorgon och då får vi ser hur det blir!  Kan bli intressant... Ehe... Men här är en bild i alla fall... en stor en.:

                              

Snart så

NU händer det snart! Snart händer det! Jag mår dåligt... Fast ändå inte! Det blir nog bra... Hoppas jag. Kanske slänger upp en bild sen!

Total Tillfredställning

Nu är det jätte mys! Mamma har bakat kanelbullar och jag har ett Greek avsnitt! Allt är lycka! Förutom att idag så blir det bye bye long hair! And hello short hair! Jag som hade mitt mål att när jag kunde ha håret över mina bröst och dom var dolda så skulle jag klippa mig.. Jag har nästan lyckats så jag snubblar lite på mållinjen men det här skrev jag förra inlägget så det orkar jag inte dra det igen. Nu ska jag njuuuuuta!

Vilken frilla? HJÄLP!

Ska klippa mig på lördag... Jag har inge aning om hur. Eftersom mitt hår är så slitet så jag tror att det kommer rammla av snart så ska jag klippa av mig stora delar av det. Fast... Mitt hår är lockigt så jag måste tänka till lite. Jag har hittat lite idéer på nätet men ingen helt bra... Men om man klipper och klistrar lite på blir det nog bra. Kolla här:

 
                                
      Bild 1                            Bild 2                                            Bild 3

Bild 1: Luggen är bra och frillan är väll egentligen också bra.. Men nja.. Fast alla andra ser ju lika dana ut men ändå!
Bild 2: Jävligt cool måste jag säga... MEN! Den är väldigt uppklippt och jag är väääldigt lockig. Uppklippt + Lockar = Inte bra.
Bild 3: Det känns bra för att hor har lockligt hår. Så klart... Just därför så känns det som om jag vill ha den.

Har du någon idé så let me know!

Sömn<3

Trött, trött, trött... Jag tror jag dör. Mina planer att sova tidigt igår gick dåligt. Fast jag somnade ändå ganska tidigt... Så ikväll så har jag bestämt att jag ska slå av datorn senast kl 21:30 men ska sikta på kl 21:00, ta en liten dusch, borsta tänderna, lägga mig i sängen och läsa en liten bok och sedan SOVA! Ska nog smyga in ett litet kvällsfika någonstans i min planering.... Det är mysigt.

Imorgon så börjar jag 11:40 och eftersom det är fredag så kan jag sova länge! Det är liksom underbart! Det finns ett liiiiiiiiitet problem: Mamma är ledig så hon är hemma och terroriserar mig! Det vill jag inte... Men... Det löser sig nog. Hoppas jag!

Greek kallar!

Det blev inget

Just det.. Det blev inget av med företagsekonomin.. Troligen. Det är typ sex pers som har anmält sig. Inte bra. Men det finns en liiiiten chans. Nu måste jag gå.. Usch.

Överfall och rengöring

Blev precis överfallen av min pojkvän. Jag vet inte om det var mysigt eller inte... Min nacke gick väll mest av.

Just nu är det hård fight om vem ska ska redovisa idag på samhällen... Det lutar åt oss.. Men det funkar liksom inte. Det går inte! Jag vill inte...

 Idag så vill jag göra mig ren. Inte för att jag är äcklig utan för att jag inte har gjort någon djupare rengöring på ett tag. Jag vill raka benen, göra hårinpackning, noppa ögonbrynen och göra annat som man kan göra... Egentligen så skulle jag vilja bada men det orkar jag nog inte. Det handlar om prioritering! Eftersom jag ska på core idag så kommer jag komma hem sent och jag måste hinna se Greek idag.

Igår så såg jag finaste avsnittet! Jag dog! Lite Martina med tror jag! Hon är sjuk stackarn... Nu så ska några redovisa...

Det är kväll vad mer behöver jag säga?

Snart så är det onsdag. Då är det en vecka kvar tills jag fyller 18! Har blandade känslor....

Idag hade jag tänkt att jag skulle lägga mig tio.. Det sket sig. Brutalt. Men det är så det blir ibland... Nu måste jag ladda ner mer greek så jag slipper det problemet som jag hade idag när INGET funkade. Jag ska inte bli så engagerad i allt tror jag. Det blir nog bra...

Det vore ju roligt om mamma kunde ta sig ut ur badrummet så vi som har skola att gå till kan gå och lägga sig. Det är nackdelen med att bo här... Det finns bara en toa. Förut kunde jag ju fixa på vilka tider och hur länge jag ville. Sånt är mysigt.. Borsta tänderna i 10 minuter bara för att jag kan liksom! Det är ju sånt jag tycker är roligt... Ehe.. Lite trött kanske?

Godnatt

Jaha

Jag råkade sova en stund när jag kom hem. En timme närmare bestämt. Fast innan jag somnade så läste jag lite på redovisningen som jag kanske ska ha imorgon. Sedan tänkte jag skriva lite på svenskan... Vi ska argumenterna.

Nu blev jag ledsen för jag hade skrivit mer... Men min dator dog lite. Så nu får jag skriva om... Men det var så här mycket som jag hade kvar när jag började.

Men som sagt.. Vi ska argumentera. Det är jag och Rebecka mot Jocke, Anton och Daniel... Vi vet ju hur det kommer att sluta! Ehe... Inte bra.

Eftersom jag inte ska läsa matte E nästa år så kommer jag behöva läsa massor med poäng nästa år... Därför så tycker Ulla att alla vi mobbade som ska göra det ska läsa en kurs nu på vårterminen istället. Det är jag helt okej med om det hade varit så att det hade funnits några val alternativ... Den kurs som jag nu kommer att inta nästa vecka är: Företagsekonomi A! YES! Fyfan vad roligt! Min drömm! YES!YES!YES! Får jag gråta? Men vad gör man... Det blir nog bra.

Sjökor

Jag har inte dött av trötthet! Jag lever nästan! Har sett lite greek idag också! Det är mysigt! Jag blir glader fast mest blir jag arg. Men det är så det blir ibland...

Nu blir det korta inlägg hela tiden...Men jag vill men jag har ingen tid.  NU ska jag göra klart arbeter om sjökon... Dom är söta. Ni får en bild!



Den är ju typ sötast i hela världen! Sliiiicka på den!<3

Så trött

Jag är så trött... Så trött... Så trött.

Men jag är klar med labbrapporterna och har skrivit det jag kan om sjökon... Så trött. Sova....

So many things to do and so little time

Yes box... Snart är ännu en dag över. Fast den knappt har börjat. Hittills så har jag kört bil... Det gick ganska bra. Sett två avsnitt Greek, halvt svultit ihjäl, ätit en subway macka, skrivit en lista över mina fysiska problem (jag skojar inte... mamma gjorde en och den innehåller fyra punkter. Jag vet att jag är gnällspiken nr 1 fast den här gången är det faktiskt saker som är ganska allvarligt) , skrivit klart två labbrapporter, haft lite ångest över livet, haft lite mer ångest över att jag måste lämna huset, fixat frillan och haft ont i låret.

På det som återstår av min dag ska jag smörja mitt lår, gå till skolan och prata med massa päron och deras små barn, svälta ihjäl, pussas lite, gå hem, äta mat, göra klart biologin och kanske titta lite på greek om jag hinner men det är knappast troligt. Får sätta mig ute i köket så min hjärna inte övertygar mig om att jag får titta. Japp så får det bli.. Men nu har jag inte tid att sitta här! So many things to do and so little time!

Söndag

Jag har tränat idag. Det gick till så här: Innan det började så var jag så opepp så jag skulle kunna gå därifrån, uppvärmingen gick bra... Inte så krävande så när vi satt ner och stretchade så fick jag mitt lyckorus! Det var fint! Lyckoruset dog ganska snabbt när vi började sparka. Det gick rent ut sagt åt helvete! Mitt humör blev inte bättre av att vi skulle göra twitttjagis (tror det stavas så... skit samma. det är en bakåtspark i alla fall) eftersom jag kan inte göra den för 5 öre. Vi började lite smått sen fick vi byta partner och sedan då jävlar! Då hände det! Allt föll samman! Det bara funkade! Då blev jag lycklig! Mitt leende gick väll från öra till öra! Fick till och med en hight five av mannen som man aldrig får beröm av! Det var stort och jag blev glad... Fast sen så gick det inge bra längre.. Plus att jag sträckte mig igen. Asmysigt! NOT! Jag vill böla lite..

Imorrn börjar jag 16:00 och jag har körlektion kl 8:50... Det kallas planering! Fast då kommer jag upp och jag hinner göra massa innan jag ska iväg till skolan. Jag ska äta Subway imorrn också! Det är nice! Har inte tid med det här nu är egentligen för jag tittar på Greek. Min nya kärlek! Höhö det är så fint<3

Massa fint

Idag har jag sett en av dom finaste filmerna på länge och har kommit på en väldigt viktig sak.

Vi börjar med filmen: Jag är inte så mycket för dramor/dramer/vad fan nu man vill (google vill inte säga rätt till mig och ni fattar ändå). Dom är oftast bara mjäkiga och det händer INGENTING på flera timmar.. Onödigt  slöseri med tid helt enkelt. MEN det finns undantag och då är då jag sitter och bölar som en idiot i flera timmar istället. Det behöver ju inte heller vara nödvändigt men då har det kanske gett mig något i alla fall.
Som filmen jag såg idag: AUSTRALIA. Fyfan säger jag bara... Först var det lite "Jaha.. Det har var ju fint! Men böla tänker jag inte göra" men mot slutet så var det "NEJ!! Jag ska inte hulka! Jag får inte... Aaaandas luuungt. Så ja!! Bravo! Det är inte fint på filmen.. Det är inte bra.. SLUTA BÖLA FÖR I HELVETE!!!" För där satt jag med tår våta kinder och det enda jag ville göra var att börja stortjuta, men eftersom jag är så snäll så lät jag bli på grund av att mina med människor kanske inte skulle uppskatta det. Så snäll är jag. Men den var fin.

Den jag har kommit på är att jag älskar när det är mörkt. Eller det behöver inte vara mörkt så länge det inte är dag. Det ska vara natt helt enkelt! Allt är så stilla och lugnt, ibland kan det till och med kännas som om du är helt ensam. Jag älskar den känslan av att gå ute mitt i natten en sommarkväll. Helst i slutet av juli, början på augusti när det är varmt på nätterna. Den känslan är så härlig. Jag kan gå där,  andas,  tänka och helt enkelt bara finnas. Underbart...

Något annat som är underbart är att sova. Fråga bara min älskade! Han vet vad jag gillar det aktiviten! Så sängen kallar på mig! Godnatt<3

Ben till salu?

Någon som har ett par ben till salu? Eller kanske utlåning i alla fall? Jag är nämligen i stort behov av ett par nya! Mina fungerar inte som dom ska... Inte för fem öre. Så slå en pling så löser vi det du och jag tillsammans!

Jag håller på att bli beroende. Mitt behov av träning håller på att ta över mig. Om jag skulle göra som jag ville så skulle jag nog träna varje dag, ju hårade ju bättre. Det är helt sjukt. Jag vill inte träna för att gå ner i vikt eller nått utan jag får sånna enorma endorfin kickar av det! Jag blir så jävla hög på grejen liksom... Bara tanken nu när jag ligger här gör mig lycklig. Jag vill träna, springa, göra 40 000 armhävingar eller vad som helst som får pulsen att stiga! Känslan när pulsen går upp, andingen blir lite angsträngd och musklerna börjar jobba är helt jävla underbar. Även om jag blir hur trött som helst och vill mest sätta mig ner och böla så är det ändå så skönt efteråt! Jag blir så lycklig. Under träningarna på taekwondon så hinner jag lugna ner mig så pass mycket att jag hinner få den där kicken och då är träningen helt super härlig! Efter en hård uppvärmning och sedan slappa av och kanske stretcha i några minuter så känner man glädjen smyga sig på en! Helt underbart!

Åh lycka är att träna. För att lindra mina smärtor så ska jag gå och värma min vetekudde och lägga mig och läsa lite tror jag. Asmysigt! Kärlek till min syster som jag fick den av! Jag älskar min vetekudde<3

Imorgon blir en hård dag

Snart är skolveckan slut och en helg står för dörren! Tre veckors skoldag med några få lektioner har kännts asbra måste jag säga! Imorgons krävnade schema är körlektion 9.45-11.10 och sedan stressa iväg till idrotten som börjar 11.40... Det betyder att jag inte kommer få någon lunch imorgon i alla fall inte innan idrotten... Jag kommer dö. Vi har boxning och jag har inga armmuskler och heller ingen mat i magen. Det blir till att jag äter en rejäl frukost känner jag. Skynda mig hem som attan och äta något! Fundrar lite på att köpa en liten macke på subway... Liksom unna mig det efter lite träning! Känns bra! Höhö... Dyrt bara men jag har en liten kupong så det blir bra!

Nu ska jag sova innan jag ska kliva upp... Känns ännu bättre!

Ännu en skoldag

Samhällen gick.. och la sig. Fast nej det gjorde den inte men det hade varit mysigt! Fast å andra sidan så gick det inte dåligt heller... Nu är vi godkända och glada. Snackade lite med Roy också och om vi gör bra på sjökon och om jag lämnar in tre labbrapporter så kommer jag få vg. Sånt känns lite mysigt eftersom jag lyckas få g i allt annat. Nått vi nästan kan då.. Det värsta är att jag skulle lätt kunna få mvg om jag bara pluggade. Dumma mig. Så därför så ska jag göra det nu och inte göra massa annat! Träning ikväll också! Asnice!

Och du! Simma lungt!

Dumma dag

Torsdag morgon är här och snart förbi. Jag ska avskaffa snoozen och införskaffa något som sliter av mig täcket istället. Det funkar inte att jag snoozar längre. Eftersom jag brukar göra små powernaps på eftermiddagarna så blir det ett problem när dom inte blir små längre. Fast problemet har en lösning: Att jag kliver upp på en gång... Men det är jobbigt och jag har ingen lust plus att min hjärna är väldigt bra på att övertala mig om att jag kan sova liiiite längre. Dumma hjärna. Nu ska jag gå och värma korv eller koka gröt och läsa samhälle. Sedan blir det skolan i snö som som faller ner.... Dumma dag.

Jag är så lycklig

Imorgon är det en fin dag! Eftersom Ulla fortfarande är sjuk så börjar jag kl 12.05 imorgon! Det betyder att jag kan kliva upp ganska sent och ändå hinna träna på samhällen! Som grädde på moset så är samhällen den enda lektion jag har imorgon eftersom vi inte behövde gå på filosofin om man är klar! Summan av kardemumman blir ATT: Jag börjar 12:05 och slutar 13:00! Det är sånt man blir glad av! På kvällen sedan blir det träning så morgon dagen ser lysande ut!

Nu ikväll så var det
som nog ingen missat grammisgalan! Jag kom ner lägligt till In Flames som spelade och när dom fick pris för Bästa hårdrock. Mysigt dag ändå.. Med tanke på att det var första skoldagen! Höhö!

Ska nog gå och lägga mig ändå snart... Kl är ju ändå elva. Godnatt<3

Min nya design

Thihi! Jag har fått en ny design... Det är nice! Jag har tagit mig en liten paus i mitt samhälls studerande för att roa mig lite på internet. Det går alltid att fördriva lite tid så! Bilden där uppe ska det fixas lite med.... Det ska inte vara en ritad brud där vad det ska bli får ni se! As lurig jag är nu!! Byta bilden där nere på mig måste jag också göra... Den var inte snygg förut men nu passar den verkligen inte in! Men det fixar vi! Näe nu ska jag göra något annat i mina följande fem minuter innan jag ska slänga mig över ekonomin igen! MUMS!

Om den gammla inte syns så tryck på f5! Fast det vet väll alla redan men om det skulle vara någon som undrade!

Tillbaka till verkligheten

Träningen igår var hemsk och jag ville sätta mig ner och böla. Fast det var sjukt roligt att ta ut sig så där. Visst jag fick lite ont i kroppen med en fin liten bula på armen... Det är intressant att man kan få det på armarna... Trodde bara man kunde få det i  huvudet. Intressant och jag har ett blåmärke som är som ett streck. Med lite klämmärken över resten av armen. Nej  nu ska jag inte gnälla mera! Det var roligt. Andreas tog massa bilder också som han hotade att han skulle lägga upp på hemsidan. Inte så snällt tycker jag! Fast igår när jag kom hem så gick jag runt med ett lyckligt leende på läpparna och var sarlig. Sen när jag skulle sova så kunde jag inte slappna av i benen. Prova att ligga och ha spända ben när man ska sova så förstår ni att det inte är så jävla lätt. Tillslut så lyckades jag somna....

Idag är det skola igen.
Jag är lite ledsen i ögat. Jag vill inte. Lyckans ljus är att Ulla är sjuk idag så det är ingen matte. Min lust för skolan är helt borta om den någonsin funnits så den helt borta nu... Känns bara onödigt och ännu mer onödigt. Blööhö. Jag pallar inte!!!!!!!! Nu ska jag fundera ut vad jag ska säga på våran debbat vi ska ha, för/emot elitklasser. Jag är emot så klart! Jag är emot allt hela tiden. Det är mysigt då slipper alla undra om jag vill eller inte! Jag är emot. That's it!

Emelie din dumma brud!!! Du sa att du skulle ha fixat bloggen till igår kväll!! Har du gjort det? NEJ! Nu är jag lite ledsen i ögat....

Dagen innan dagen D

Jag har insett att jag måste boka om mina prov. Den håller inte det här. Det finns inte en chans på denna jord att jag kommer hinna göra klart alla test på två veckor. Not a chance in a lifetime! Lite hemskt känns det men nu kommer nog Jocke ta körkort innan mig men jag gör det hellre när jag känner mig redo än är osäker och inte klarar det. Eftersom jag är en mes så skulle mitt psyke inte klara av det... Då väntar jag hellre till midsommar.

Mitt bloggande har återkommit till mig igen. Det känns lite mysigt på något sätt. Jag tror att jag har saknat det. Tidigare idag hade jag en tanke på att jag skulle bli lite mainstream och lägga upp bilder på det jag köpte igår men eftersom min mobilkamera är dum så struntar vi i det. Men dom är fina. Jag känner mig lite glad i själen... Fast jag skulle behöva köpa lite annat egentligen men lite nya tröjor fräschar alltid upp!!! Usch... Nu låter jag hemsk.

Yes Box! Nu ska jag äta lite korv med bröd! Det är nog bland det godaste jag vet! Okej... Liten överdrift men jag kan verkligen sakna det. Jag är nog mammas flicka ändå eftersom tillber Korvguden på nätterna!! Lite julmust ser det ut som jag får också det är ganska nice! Resten av min dag så ska jag fika lite med min syster om något har öppet, räkna matte om jag hinner, träna och försöka sova innan kl 4.

Du är för dålig för att kasta sten!

Eftersom jag inte orkade lägga upp den igår då det skulle förstöra mitt inlägg lite så lägger jag upp "Sagan om de Bannlysta" idag istället! Det är så jävla underbar!! Lägger upp den första och forsättningen. Egentligen så finns det fler men dom är inte lika roliga så dom struntar jag i!

Sagan om de Bannlysta Del 1:




Sagan om de Bannlysta Del 2:



Jag dör halvt varje gång jag ser dom! Dom är så underbara!

Vilken platt och hög vägg!

Egentligen har jag hur mycket som helst att säga men ingen orkar läsa igenom ett långt inlägg så därför så ska jag korta ner allting. Jag vill göra en lista men eftersom jag alltid gör listor så känns det lite dumt. Jag gör en stycke indelning med  en liten fin mening ibörjan så kan du välja att läsa eller inte läsa utrifrån den. Fräsigt och så där. Rubriken har inget med mitt inlägg att göra. Den är bara rolig! Om man har sett sagan om de banlysta som troligen kommer att läggas upp här imorgon!

Min blogg har jag totalt ledsnat på, inte själva bloggen men utseendet. Så hint! hint! alla som kan! I want a new one!!! Jag har värsta drömm utseendet i hjärnan men det är nog lite overkill så det skiter vi i och tar den enklare versionen jag också har... Så om du känner för det släng ner en kommentar så tar du och jag ett litet snack tycker jag!!!

Det faktum att skolan börjar på onsdag känns inte så lysande. Det faktum att den börjar imorgon eftersom det tydligen är tisdag så blir jag lite ledsen i ögat. Jag har inte lust alls och jag har vänt på dygnet så jag kan inte somna innan kl 3. Tror att jag ska sitta uppe en stund ikväll för att kliva upp kl 9 imorgon, hålla mig vaken hela dagen, träna och sedan sova tidigt så kanske vi kan få bukt med detta problem.

Jag har spenderat pengar idag. Det var inte likt mig, fast när jag väl kommer igång så går det inte att stoppa. Det som fick följa med mig hem var: Tre tröjor, ett par trosor, ett nagellack och en mascara. Rea är inte bra. Måste nog informera min omgivning lite bättre om att inte ta med mig på rea. Det blir som en drog... Usch. Eller jag kan följa med, men inte ha några pengar med mig!

Det var något mer jag tänkte på... JO! Jag har hittat massa saker som inte är mina hemma hos mig. Dom har varit där ganska länge... Men ändå! Så om du saknar något så kan du ju höra av dig så är det säkert jag som har dom!! Vissa saker har jag lyckats placera min vissa grejer är jag lite smått osäker på så jaa.. Let me know!

Igår var jag duktig och masade mig iväg till träningen där jag först fick sitta och vänta ute i kylan i en kvart. När jag väl fick komma in så var det hör och häpna!!! 11 grader i lokalen. Det var inte nådigt ska jag tala om! Otränad insåg jag att jag var också... Arg blev jag med. Men det är sånt man får ta. Träning senare idag med blir mysigt.

Näe nu ska jag göra något åt mitt liv ev sova. Men det känns onödigt! Vi avslutar med ett litet grattis åt min älskade Manson också! Han fyller nämligen år idag! Hurra Hurra! Det firar vi med en bild!


Fiiiiiwn pojke!! Fast min andra pojke är också fin men han fyller inte år idag så han får igen bild.



RSS 2.0