Onödigt nödvändigt vetande

Matteprovet var überkort så jag hann till astrofysiken. Lite dåligt men eftersom jag är en sån pluggis så kan jag ju inte missa några lektioner! Hell no!

Det jag har fått ut än så länge av min dag är att jag vet vart halebop har tagit sitt namn. Jag har faktiskt undrat det eftersom det är ju inte ett så normalt namn. Nu har jag fått reda på att det finns en komet som heter hale-bopp. Spännande! Det är ju liksom 98% säkerhet att dom har tagit det därifrån. Så då vet du det.

Klicka på bilden så blir den stor och fin så du ser kärnan på denna fina komet. Kärnan består ofta av bergarter, stoft, vattenis och olika frysta gaser som kolmonoxid, koldioxid, metan och ammoniak och även organiska ämnen som metanol, vätecyanid, formaldehyd, etanol och etan, samt eventuellt mer komplexa molekyler som längre kolväten och aminosyror. Det är sånt som är bra att veta!

Prov hela dagen

Usch jag har lite ångest. Om en timme så ska jag vara i aulan och göra prov. Det känns inte helt okej. Nu blev jag jätte nervös och det pirrar ut i händerna. Inte OK! Hatar att vara nervös... Sedan är det engelska uppsats som sista utmaning. Åh jobbigt. Min mage skulle kunna dö lite och mina händer pirrar fortfarande. Läskig känsla! Nej dax att klä på mig så jag inte kommer för sent!

Sa jag att det var i fyra timmar? Det är pain

ZZZzzzzZZZzzzzzZZZzzz

NU är det dax för en sömn som är hälften av det som skulle göra mig helt nöjd. Matteprov 8.30 imorgon.. Jag har redan ont i magen så det kommer bli fint imorgon. En rejäl frukost så den överlever skulle nog kännas bra.

Godnatt på er och så håller ni alla tummar för att min mage håller! Dessutom så drömmer jag mardrömmar hela nätterna så undra vad jag drömmer inatt! Spännande!

Jobbig sol

 

Härligt med en sol som lyser mig rätt i ansiktet. Jobbigt när man ska plugga... För att lösa problemet så satte jag med i sängen meeen det är lite jobbigt eftersom jag blev fruktansvärt trött. Lite sömn skulle inte sitta helt fel... Nej dax för en powernap! Funkar inte annars.

 

Godnatt


Veckoplanering

Livet går upp och ner. Just nu mest ner. Min kommande vecka ser ut som följande

Tisdag (idag):
- Redovisning astrofysiken
- Matte
- Svenska
- Historia

Onsdag:
-Matteprov
- Engelska uppsats
- Svenska
- Historia
- Köpa present till mamma
- Middag hos pappa

Torsdag:
- Svenskan in
- Historia
- Träna eller åka till pappa

Fredag:
- Dela ut enkät på höglunda
- Enkät på skolan
- Historian in

Lördag:
- Klassfest

Söndag:
- Middag hos mamma

Härligt. Livet är underbart.

Stressigt

Om 20 minuter så ska jag bege mig till vårdcentralen för att lämna in vissa prover. Min hemma status är att jag sitter och äter macka i pyjamas. Det känns askalas!

Senare idag vankas det fysik och en fin redovising om Mars två månar.

Nej nu MÅSTE jag lägga på ett kol. Men vad ska jag ha på mig?! Kallt är det med. Tjock jackan idag igen och ett ar vantar hade jag inte blivit ledsen om jag haft.

Passande kläder?

Jag och Rebecka ska som sagt göra vårat projekt som handlar om Sexualkunskap. Självklart så måste vi ju ha en passande outfit! Det här är vad jag hade tänkt att vi skulle ha. Då skulle väl eleverna vara uppmärksamma? Eller har jag fel?

Nu fick grabbarna något att drömma om!

Godnatt!

Behöver jag säga mer?


1,5 år av kärlek

Jag vet att det blev puss bild igårkväll men idag är det befogat. Faktiskt.

 

Jag och min älskade har idag denna dag varit tillsammans i 1,5 år! Det är väldigt länge tycker jag. Joacim Lindgren är denna pojkes namn och han har hjälpt mig igenom mycket som varit svårt här i livet. Klappat mig på huvudet när jag gjort något bra, torkat mina tårar när jag har varit ledsen och skällt på mig när jag inte vågar göra saker som jag egentligen kan. Även om jag är arg och skäller på dig och gnäller så skulle det vara hemskt tomt om han inte fanns där så jag kunde bli arg på någon. Att min första riktiga kärlek skulle bli så underbar kunde jag knappt drömma om.

 

Du är helt underbart fin och får mig att orka kliva upp på morgonen.

Jag kommer alltid älska dig<3


Trött tjej

 

Jag är väldigt trött. Det är massor jag ska göra:


Astrofysik, Matte, Svenska och Historia

Wonderful!

Måndag Måndag Måndag

Idag så är det planerat att jag ska till Mittuniversitetet för att labba med kemin. Det gick liksom i sank innan det ens hade börjat. Klassen är indelade i två grupper och jag hamnar så klart i den med svårare saker! Härligt! Fin planering av Barbro! Det gillar vi.

At the moment sitter jag på svenskan och spelar Plats vs Zombies! Givande och så där. Like it! Dax att börja nästa nivå så jag hinner klart innan jag slutar.

Ha det fint!

Imorgon är det en ny dag

Imorgon är det en hård dag och jag borde egentligen ligga i sängen och sova, men som alltid när det är jobbigt så pallar jag inte. Kämpig vecka jag har framför mig måste jag säga... Allt ska hända och det är väl spännande.

Nu ska jag bege mig till min tomma säng och drömma om bättre tider.  

Du är typ bäst. Jag älskar dig<3


Pluggisar är vi inte alls det

Jag har en enorm hunger i min mage. Inte så konstigt eftersom jag åt middag kl 16.... Fast jävlar vilken middag jag åt. Mormor fyller år så då kan nog dom flesta lägga ihop resultatet. Fast nu är jag hungrig igen så snart dax att ge mig ut på jakt.

Idag kom mamma på att hon hade Erikas kavaj i sin garderob! En lång svart en. Den är snygg! Den är en aning stor så jag inte knäppa den men öppen är det kalas. Syster hade den på sin studentbal fast hon behövde den typ inte så det är i princip oanvänd. Jag klagar inte!

Dax för lite matematik. Prov på hela kursen på onsdag. Det känns inte så där jätte kalas. Ska kolla in något nationellaprov nu hade jag planerat.

Sen tänkte jag klä ut mig så här! För hon är ju skit snygg


Hunger

Okej i min värld går kvantitet framför kvalitet! Det skålar vi för! SKÅÅÅL!

Snart är min marinbiologi slut men jag är hungrig som en apa och jag får inte äta lunch förrns kl 12.10. Jag kommer att dö och det vill jag inte. Nu tror jag att jag slutar. Fast så var det inte eller jo.

Adjö!

Godermorgon

Det är torsdag morgon och jag har den näst värsta skoldagen på veckan framför mig. Känns inte så pepp.

Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle se True Blood igår men tillslut så hittade jag mig kl 22:35 stirrandes in i tvn. Dåligt och det får jag sota för idag!

Mitt knä kan bajsa på mig. Det gör OOONT! Jag förstår inte vad som har hänt? Det är en konstant smärta och gör jätte ont när jag går! Härligt att jag ska cykla.

Jag borde börja göra saker i tid som att om en halvtimme ska jag börja bege mig till skolan och jag har en halv macka kvar och pyjamas kvar.

Meeeen! Det är morgon och morgon = Bollnäs-Martin. Hahahaha den kvinna har fött ett barn som väger 8 kg och är 62 cm lång!!! Hahahaha jag dör! Det är ju liksom groteskt! Det är 3 gånger så tungt som en vanlig unge! Haha!

Bollnäs-Martin

Jag är förälskad. I Bollnäs-Martin. En man som missbrukar ordet King, pratar väldigt fort och har lagom breddialekt. Han förgyller mina mornar i För tidigt och han är så poppis så han kommer upp lite när som helst under resten av dagarna. Varje gång jag ska slå på bandit så finns han där med sina hundögon och säger "Lyssna på mig!!". Åh jag kan inte göra annat än att lyda! He's my master!

Någon som inte tycker om honom är min blogg. Nu har jag väldigt länge försökt ladda upp en bild på honom. Jag orka inte mer. Det får bli en länk HÄR finns han. Se, njut och gå in på http://bandit.se/?page=6!

Bandit är kärlek<3


Manson + H1N1 = Sant

 

MIN FINA MANSOn HAR FÅTT SVININFLUENSAN! TÄNK OM HAN STÄLLER IN! DÅ KOMMER JAG INTE ATT LEVA MER.


It's alive

Onsdag morgon = astrofysik. Nästa gång ska jag ha en redovising om Mars månar. Aspepp! Naaat!

Idag kommer i alla fall min fina Rebecka till skolan. Jag har inte träffat henne sen i måndags förra veckan. Det är ju liksom jätte länge! Vi skulle ju ha träffats varje dag eftersom vi går i skolan varje dag. Men icke! Idag är hon tillbaka men hon har inte astrofysik så jag dör lite ändå. Det firar vi med en bild!

En vacker bild sen vi var på tävling i Umeå tror jag att det var.

Dom vill att jag ska dö

Jag ska berätta. I lördags så var jag och red, dom som rider på riktigt vet att det är jävligt jobbigt och min kropp är inte den bästa (inte mina ridskills heller eftersom det var ett tag). Ridningen resulterade i en hejdundrande träningsvärk. Idag (måndag) så tyckte mina idrottslärare att jag skulle gå från Södra bergets slalombacke till fågelbergsstugan och sedan vidare till Sidsjön. Vi gick vilse eftersom dom blå prickarna försvann.... Jag var blöt, hungrig och hade väldigt ont i benen. Vi kom fram då var nästa krux: Vi skulle göra knopar och göra något av naturen! Snabba som vi är så var vi klar snabbt och maten kunde intas. Sedan var det dax att bege sig vidare dom 5 km till Sidsjön där vi skulle paddla kanot. Jag blev blöt för jag skulle sitta på botten, trodde vi skulle välta ca 10 gånger och kändes som om vi var med i en indian film när vi gled omkring i vassen.

Hemma så väntade tvättstugan och en skönt bad. NU väntar massage av min kära mor för att mjuka upp mina ömmande muskler. Jag måste nog vara den mest otränade människan på jorden.

Dum projekt och ingen mat

Här sitter jag och svälter. Rebecka och jag håller på med vårat dumma PA. Happ nu ska jag gå ensam och lämna ut en liten enkät om sex och samlevnad till ettor eller tvåor. Det känns inte helt bra. Jag tycker inte om att göra saker ensam. Läskigt och dom kommer nog att äta upp mig... Inte helt okej. Nu vill jag ha mat fast det är päckel mat.

Min syster äter mat! Det vill jag med

Hur du får en dålig andedräkt

Receptet på den värsta andedräkten är:

Sova med öppen mun så det blir en härlig morgon andedräkt + En macka med ost (gärna polarkaka) + Ett glas mjölk = En fantastisk blanding som det är en fröjd att döda med tandkräm och listerine!

Längtar!!

Sverige är till för alla

Här sitter jag på skolan och myser till det! NOOOOT! Har haft marinbiologi och nu blir det fysik! Efter lunchen så är det föreläsning om universum på miun. Själv mår jag inte direkt kalas och har en sprängande huvudvärk, det gillas! Nu satte min lärare igång en grej som låter HÄRLIGT!

Igår så träffade jag sundsvalls största idioter! Det var inte så roligt för jag blev väldigt arg. Okej träffade är att överdriva men jag ... stötte på eller kanske mera såg och blev tilltalad. NU ska jag ta tag i det här och rensa bort slöddret från staden. Inga rasister på våra gator! Dom bygger för fan erat jävla Sverige! Det är dom idioterna som ska bort!! ÅH jag blir så förbannad! MÅSTE GÖRA NÅGONTING! Förhoppningsvis så åkte folk och tog ner skiten igår kväll eftersom det är inte så bra att vara ensam liten brud i mörkret med 20 nazister. Kan bara sluta på ett sätt så innan det slutade på det sättet gick jag därifrån.

Allt det där blev väldigt osammanhängande men jag är fortfarande väldigt arg. Överreaktion är alltid den bästa lösningen men vad ska man göra? Man får vara ful men inte dum!

Ålderkris

Idag har min lilla lillasyster blivit stor. Den lilla skitungen har börjat på dagis idag! Fy vad hemskt det känns. Det var ju igår som hon föddes men tydligen så är hon 1,5 år gammal och går på dagis. Läskigt! Hon är ju bara en liten bebis som inte kan gå, prata, förstå någonting!!! Fast när man tittar på henne så kan hon allt det plus massor med mer.

Snart kommer jag hitta mig själv med gråa hår och fjorton ungar i ett radhus.

RSS 2.0