Inte bra

Det känns som om hela livet har rammlat ner på mig. Lite svårt att förklara men jag är konstant grinfärdig och orkar knappt ta mig ur sängen på morgonen. Det är ett under att jag tar mig till skolan över huvudtaget.

Idag har vi fått klar tecken på vilka kurser vi kommer få i trean. Jag har fått alla jag har valt och det resulterade i det trevliga faktum att jag kommer läsa 9 st kurser på hösten för att bara läsa fyra på våren. Det kommer bli jävligt skönt eftersom då finns studenten runt hörnet! Sweet! Men lite tufft där på hösten bara... Men det fixar jag! Hehe.. visst. Fint att drömma i alla fall.

Nu måste jag fortsätta med psykologin och få i mig någon form av föda innan jag spyr.

Äktensksap

ÅH jag tittar på Girls of the playboy mansion! Hollys syster har gift sig och jag är helt grinfärdig. Jag vill också gifta mig... Det är verkar vara så mysigt. Dessutom så vet ju alla vad som händer när man gift sig. På bröllopsnatten. Då får man ha sex! Jag längtar!!

Jocke vill du gifta dig så att vi kan ha lite roligt? Känns det inte som om det är dax nu?

Mystiska drömmar

Igår kväll somnade jag på två sekunder och sedan har hela natten varit ett maratonlopp av konstiga drömmar. Vi snackar nästan feberyra fast utan feber. Det var helt sjukt! Vi snackar ödehus med konstiga monster, jag sprang runt på skolan och visste inte riktigt vart jag skulle sedan rökte jag och då blev jag nikotinhög! Då blev det livat på taket! Plus en massa annat som jag inte orkar ta upp här. Haha!

Jag måste äta klart min frukost som jag är halvvägs igenom!

Ha eller inte ha?

Jag har köpt en klänning. Den är nog fin... Men det känns så inte jag.



Sedan så är bilden jävligt bajs men det får vi stå ut med. Dessutom är det ingen som läser min blogg så ingen kommer bry sig. Men det får vi leva med!

Tatuering!

Jag kan väl säga att mitt sommarjobb är i land nu. Var där och jobbade idag och det känns bra. Fast jag har ingen aning om när vi får börja! Haha känns fint. Men han skulle maila vilka dagar vi skulle börja med så det blir nog bra.

Det jag ville komma med det här är att nu har jag pengar. Pengar betyder att jag kan köpa saker som... TATUERING! Nu är det bara en fråga... Taurus eller clifford? Om någon av dom två personerna som läser min blogg vet någon som har gjort en tatuering så ge mig tips!

Varför?

Antingen är det 700 grader varmt eller -300 grader i mitt rum. Det är sjukt. Just nu sitter jag har är med svettningar och lite ont i nacken efter ha spenderat jätte mycket för många timmar vid datorn. Det känner vi inte är så bra. Men ... jag är klar nu i alla fall.

Jag funderar på att ta en dusch. Bara så där. Skönt.. Fräsht ... Avslappnande. Så jag kan känna mig superfräsh som en viss bloggbrud jag inte vill tala om skulle säga. Det blir bra.

På åter seende.

Det finns ett svar på allt

Fast jag har slitit som ett djur så har jag inte lyckats tagit mig igenom min bok. SHAME ON ME! Men imorrn är det redovisning så vad har jag att göra? Jo. GOOGLE! Oh yes we like it! Det finns mycket fint där. Så nu är jag så gott som klar. Fin fint!

Måndag morgon

Jag måste klä på mig,  äta upp min gröt och gå till skolan. I helgen hände det grejer vill jag lova. Men det hinner jag inte berätta nu.

Men imorse vaknade jag intryck längst in i hörnet så långt bort från klockan som möjligt. Ska jag ta det som ett tecken?

Usch

Jag vill dö

Fyfan säger jag

Jag är så äckligt stressad och vad gör jag? Jo.. jag bloggar. Min eftermiddag har inte varit fullt så planerad som jag trodde fast jag ska säga att jag gjorde mer nytta än jag trodde. Fast jag skulle behöva sova om 40 minuter och jag har varken duschat eller skrivit klar engelskan. Känns: För djälvigt.

Det var nog det jag ville säga. Nu måste jag duscha. NU!

En kvälls dejt

Visste du att Charlotte Brontë kallade sig Currer Bell när hon publicerade sina böcker? Nej trode väl inte det heller..

Anledningen till att jag vet är att jag ska skriva ihop lite stuff om henne. På engelska.. Till en redovisning. På engelska. J Ä T T E roligt. Så fort som det är seriös engelska som ska pratas så får min hjärna härdsmälta och dör. Min tunga fuckar upp sig totalt och allt blir bara skit. Men om jag skriver det nu så kan jag träna på det ihelgen så jag kan det. Jag kan ha jätte fina provredovisningar för mamma och Erika i helgen! Asbra.

Dax för min kvälls dejt med Mrs Brontë.

Döö

Läges status:

Humör: Less, gråtfärdig och trött.

Dagsplaner: Fysik om 5 minuter, psykologi, mer psykologi, packning, engelska, en sväng upp på träning för att prata om en tävling i sthlm, hem, engelska, engelska, duscha, engenlska, engelska, sova.

Det jag kommer att göra: gnälla, sitta vid facebook, sitta vid datorn, åka en sväng på träningen, duscha, sitta vid datorn, packa och sova.

Men jag kan ju få drömma iaf.

God morgon

Idag snoozade jag i en timme och en kvart... Det var inte så lysande. Fast eftersom det tar typ sju minuter att cykla till skolan så är det ganska lugnt ändå! Fast.. Jag måset göra insidan på min kropp klar så jag kan börja med utsidan. Jag orkar inte komma försent idag.

Aj

Jag kan inte cykla mera

Jag har så sjukt ont i benen

Det här funkar inte

Min älskade monark

Jag har hämtat ut min älskade cykel från verkstaden. Den är så vacker! En bild ska fixas så fort jag hittar kameran! Jag älskar den! Jag ska nog ta den när jag ska till ung vänster nu snart.. Ojsan... Det var jävligt snart inte så konstigt att jag är hungrig.

Dax att fixa lite mat (två x i samma mening är fan inte illa).

Lite för tidigt

Uuuhä! Jag klev upp kl 7 imorse för att vi kanske skulle ha bokbord tidigt. Nu har jag fått reda på att det är kl 10... Jocke hämtar mig om 15 minuter. Ojsan.. Det var ganska snart. Jag kanskse borde hitta en tröja att ha på mig. Frågan är bara vad jag ska ha?

Packa en väska ska jag också göra.

Time to go!!

Lite åska?

Jag är sjuk.

Det är inte bra för jag har matteprov nästa torsdag. Men jag har kurerat mig själv idag hoppas jag så nu är det full fart imorgon.

Vädret är fördjävligt! Det ser ut som om det ska börja åska nästan. Jag kan sätta min vänstra hand på att det kommer börja regna snart i alla fall. Känns lite mysigt om det börjar åska men jag kommer nog inte ha sån tur.

Nu är det Super nanny som gäller!

I en bil

Hejsan hoppsan här sitter jag i bilen!

Mobiltbredband? Tänker du.

Nejnej. Jag sitter på gården och är utlåst eftersom min käre far inte har lämnat någon nyckel. Jätte mysigt...

Det regnar

Jag är sjukt hungrig

Mina fingrar fryser

Internet är skit segt

Det som är bra är att jag har hunnit träna på mitt manus som är en halv A4 som jag ska spela upp för klassen... på engelska. Medans Rebecka ska sitta tyst på en stol och känna sig ledsen. Men det blir nog bra... Ebba lär älska mig. Sa jag att det var på gammel engelska?





RSS 2.0