Jag kommer dö

Om två timmar är jag troligen på väg till Skellefteå... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varför i hela helvte gick jag med på att tävla för? Det var ju bland det dummaste jag gjort. Fast det hade kanske kännts lite bättre om jag hade tränat tordag och igår men eftersom att min mage höll på att ta livet av mig så kändes det inte som ett alternativ. Dessutom så håller jag på att få mensvärk igen. Vad vill den mig? På söndag är det sju veckor det har hängt kvar. Det är hemskt. Jag vill dö..

Kommer inte skriva något mer förrns jag kommer hem och jag har ingen aning om vilken tid det blir så får vi se när jag skrier och berättar resultatet. Oj det det blev en lång mening! Höhö! Men önska mig lycka till och så får vi se i vilken form jag kommer hem i! Hejdå<3

Idag är ingen bra dag

Min mage vill inte ge sig.. Det här känns inte bra. Om det känns så här på söndag så kommer jag inte kunna tävla. Eller troligen så kommer jag göra det ändå och sedan bli tvungen att bryta eftersom jag kommer gå sönder. Vi får se hur det blir...

Jag har sett tre minuter Idol.. Jag mådde dåligt. Jag ska göra som min älskade och skriva ett argt inlägg. Det är ett äckligt kommersiellt äckel! Allt går liksom ut på att massa människor ska bli förnedrade i direkt sänding och sen ska vi rösta på vem vi tycker är bäst. Värdelöst... Det värsta är att min data tid är slut.. Så jag måste sätta mig och titta... Jag kommer må mer dåligt än vad jag gör. Dessutom så låter det som om det finns chips! Det låter bra. Jag är sugen på något.. Fast jag vill inte äta för då får jag ont.. Det är blä.

Nu måste jag gå. Jag förstår mig inte på världen. Älskling kom hem. Jag behöver dig hos mig... Mer än någonsin.

Första inlägget på väldigt länge

Gårdagen var ingen bra dag. Jag vaknade kl 2 och trode jag hade fått magsjuka eftersom jag hade kramper i magen... Men kl 6 så hade jag fortfarande inte spytt eftersom jag inte mådde illa. Väldigt mystiskt. Runt halv åtta klev jag upp, åt frukost men bestämde mig att det kanske inte är så bra att gå i skolan om jag inte kan stå upp när jag fick mina "anfall". Fast jag är en sånn nörd så jag gick faktiskt på mitt seminarium på eftermidagen. Jag hade inte så ont längre utan bara en svag malande smärta och inga "anfall" så det gick bra.

Ingen träning blev det för mig igår heller... Det var jävligt tråkigt för jag var jävligt pepp. Men det skulle inte ha funkat... Då skulle jag nog ha spytt. Robban sa att vi fick komma och träna idag med. MEEEEN vem fick inte träna? Jo jag! Inte för att jag var sjuk igår utan för att jag har varit hemma en kväll på hela veckan... Taskigt som fan måste jag säga.. Han om någon borde ju veta att man måste träna innan man ska tävla. Fast pappa tycker inte jag ska tävla egentligen heller... Han har fått för sig att jag har värsta magkataren pågrund av den. Inte roligt.. Så nu blir jag hemma ikväll och ihjälslagen på söndag.

Idag är det Beeptest. Jag hatar det. Jag har ingen motivation när det gäller sånt. Jag är opepp när det gäller sånt där. Jag kommer ge upp efter tre vändor... Okej kanske inte. Så fort som det blir lite jobbigt så kommer jag ge upp. Dessutom så har vi labb idag. Jag kommer sluta kl 16.00.. Det är INTE roligt. Jag måste till körskolan och avboka och boka mina körlektioner också.

Det största jobbiga är att Jocke är i Göteborg... Utan mig. Det är inge roligt. Jag tycker om när han är med mig. Han åkte igår och eftersom jag inte var på skolan igår så hann jag knappt träffa honom igår. Jag hade två minuter med honom när han kom hem och lämnade mina vantar. Det kändes inte bra. Men jag får ju träffa honom på måndag... Kanske tisdag eftersom han kommer hem kl 04:00 på måndag morgon. Jag blir ledsen. Men jag vill att han ska ha roligt så han får åka.

Världens längsta ord!!

Haha jag var inne på hamsterpaj och nördade mig lite och då var det en söt människa som hade hittat världens längsta ord!
Det är: acetylseryltyrosylserylisoleucylthreonylserylprolylserylglutaminyl-
phenylalanylvalylphenylalanylleucylserylserylvalyltryptophylalanyl-
aspartylprolylisoleucylglutamylleucylleucylasparaginylvalylcysteinyl- threonylserylserylleucylglycylasparaginylglutaminylphenylalanyl- glutaminylthreonylglutaminylglutaminylalanylarginylthreonylthreonyl- glutaminylvalylglutaminylglutaminylphenylalanylserylglutaminylvalyl- tryptophyllysylprolylphenylalanylprolylglutaminylserylthreonylvalyl- arginylphenylalanylprolylglycylaspartylvalyltyrosyllysylvalyltyrosyl- arginyltyrosylasparaginylalanylvalylleucylaspartylprolylleucylisoleucyl- threonylalanylleucylleucylglycylthreonylphenylalanylaspartylthreonyl- arginylasparaginylarginylisoleucylisoleucylglutamylvalylglutamyl- asparaginylglutaminylglutaminylserylprolylthreonylthreonylalanylglutamyl- threonylleucylaspartylalanylthreonylarginylarginylvalylaspartylaspartyl- alanylthreonylvalylalanylisoleucylarginylserylalanylasparaginylisoleucyl- asparaginylleucylvalylasparaginylglutamylleucylvalylarginylglycyl- threonylglycylleucyltyrosylasparaginylglutaminylasparaginylthreonyl- phenylalanylglutamylserylmethionylserylglycylleucylvalyltryptophyl- threonylserylalanylprolylalanylserine

Yes baby.. Det är ett ord. Kolla här!! Haha det är sjukt fan. 1185 bokstäver och yl finns med 166 ggr!! Så fult!  Haha jaa livet är bra fint ibland. Näe nu ska jag nog gå och sova. I alla fall gå upp och läsa lite mer på filosofin eftersom vi har seminarium imorgon. Om jag läser lite mer på termerna så kommer det nog gå som smort tror jag!! Faktiskt. Hoppas jag det.. Bättre än matten. Godnatt!

86 fruar.. Det är inte lite det

Jag har har fullt upp i veckan med flytt och plugg och sånt så jag har liksom inte haft tid att sitta vid datorn. Stressigt måste jag säga... Det fina idag var att om jag hade åkt buss hade jag inte behövt ta mig till skolan för det går inga bussar... Men eftersosm mamma var så snäll så skjutsade hon mig... Det var då vi insåg att det inte jag några .. Illa jag blev ledsen. Det är det snor halt. Det är inget roligt.

Jag flyttar idag. Jag har sovit min sista natt i bosvedjan. Haha nu fick jag sms! Haha fint. Min sms signal är fin. Det var ett fiiint sms från Emelie. Tack det var fint men jag har inga pengar nästan på mobilen. Fick 200 kr i måndags kväll när jag registerade mig och nu har jag 57 kr kvar.... Inga kommentarer på den.  Jag har sviningt ont i läppen.. Inte skönt. Fan jag glömde fota sängen.. Aja. Det ... Löser sig. Jag har fått en ny så jag måste göra mig av med min gammla. Den nya är 1.40! Det är kärlek. Ska sova i den inatt! Jag längtar.

Satt och läse på expressen och hittade den här artikeln. Haha fyfan! 86 fruar! Fyfan vilka skavsår han ska få... Jaa.. Jag säger då det. Mamma drar massa skämt om bordeller och mig hela tiden så jag får väl också skaffa mig ett litet harem. Fast jag har ju min pojke.. Han får duga.

Något vill inte ha mig i Granlo

Jag insåg idag att jag snart är 18. Vet ni vad man får göra då? Jo tatuera sig! Det har väl varit min dröm sen jag var en liten bebis och åt på min fäll! Eller okej.. Sen Erika gjorde det och jag fattade att det fanns. Så då är liksom grejen vad man ska göra för något.. Det är liksom något jag ska leva med resten av livet. Just nu vill jag göra någon form av blomma på sidan. Det kan bli bra... Ett tag. Fast jag lär ju tröttna efter något år.. Men ändå! Det blir nog bra... Tror jag.



Var även och tittade på lägenheten idag. Den var fin... Fast det fanns ingen ström i den av någon andlening vi inte har tagit reda på än... Men den verkade stor och mitt rum blir typ dubbelt så stort så det blir bra... Ska även få en 1.60 säng så jag är svin glad! Jag skulle gå och titta på en fin bänk som stod där men då var det något stort som lät i skogen. Jag kännde att jag inte ville veta vad det var så jag... sprang. Men det var faktiskt läskigt och mörkt för det var faktiskt precis vid skogen. NNågot vill inte ha mig där.. Taskigt.

Nu ska jag fika och sedan soooova! Ska ju ehe.. Borra imorgon.. USCH! Tyck synd om mig.

Jag är tillbaka!

Ingen fara på taket! Jag har inte dött! Tänkte om någon hade varit orolig eftersom jag inte har bloggat sedan i fredags! Hehe drömma går ju i alla fall så ingen förstör för mig nu!!!! Den ska dö en plågsam död!

Så att alla får veta så tog min mens lite slut i torsdags och jätte slut i fredags för att sedan komma tillbaka på lördag. Det var jätte tärt och jag blev ledsen i ögat. Mest för att jag hade den värsta mensvärken någonsin i söndags... Det var nästan döden. Jag ville verkligen inte leva längre och ingenting hjälpte.. Då var det synd om mig.

Dessutom så hade mina hormoner bestämt sig för att bajsa på mig så mitt humör åkte upp och ner så jag grät för löjliga små saker... Ett under att jag inte började böla på träningen eftersom det gick åt helvete. Starkt gjort av mig...

Inatt drömde jag fem mardrömmar. Det var inte roligt... Jag blev lite less inte för att jag blev rädd av alla men jag blev ledsen i ögat och så... Det var inge roligt. Jag blev tvungen att kliva upp i tid också.. Fast det gjorde jag inte så jag höll på att komma försent eftersom jag råkade äta frukost i 20 minuter för att sedan ha tio minuter på mig att göra mig klar för dagen.

Idag har jag bestämt att jag ska köpa godis. Jag har 565.30 på mitt konto och på hemma kväll kan man köpa ett kilo godis för 65 kr tror jag det är.. Det blir bra för det kommer räcka ett tag. På grund av min dåliga sömn förra veckan kan jag behöva det. Plus att jag behöver gå upp i vikt så det gör inte så mycket om jag svullar lite godis. Okej jag kanske inte köpar ett kilo men lite ska jag köpa i alla fall... Faktiskt!

Ikväll ska jag även åka och se lägenheten som jag ska spendera varannan vecka i för första gången. Det är lite spännande eftersom vi flyttar in på fredag. Det som är ännu mer spännande är att jag inte har packat ett skit än! Haha det känns ju jävligt fint! Fast det är inte så mycket... Typ bara bokhyllan, skrivbordet, garderoben och sånt som står löst runt om i rummet. Det blir nog bra...

Nu blev allt långt och fint och nu ska jag fördriva lite mer tid... typ 20 minuter innan vi ska titta på någon film på samhällen. Fint. Hejdå<3

Dagen har börjat bra

Jag fick vg på mitt biologi prov!!! Det känns jävligt trevligt. Eftersom jag fick ig på matten och samhällen sås kändes det lite tungt men nu så har det tunga molnet över mina axlar lättat lite. Det känns bra. Livet är på topp idag trots att jag klev upp halv sex imorse. Fast idag så klev Wilma och Maria upp innan jag gick hemifrån i alla fall.

 Idag när jag körde så gick det svin bra! Körde lite backning runt hörn som jag måste vara en naturbegåvning på och sedan tog vi en svång på södermalm. Lite läskigt att starta i backe med bilar bakom. Men det gick bra det med. Haha ibland blir man glad i själen trots att jag har träningsvärk. Fast det är bad idag.... Det är inte så mysigt. Och jag är lite trött och jag ska sova hos Jocke inatt. Synd för honom eftersom jag kommer somna kl 21 ikväll. Men det får han ta!

05.30 är en fin tid

Idag var det waki waki kl 05.30. Jag var tror det eller ej pigg. Det var lite läskigt att jag gick hemifrån innan någon annan hade klivit upp och då är det endå två små barn hemma... Det tyckte vi inte om. Men vad gör man inte för ett körkort? Tydligen det och sen så lyckades jag tydligen göra samma sak imorrn med. Det är fint..

Nu ska jag göra fint arbete om Amerikanska valet. Det börjar blir lite uttjatat. Usch.

Bom Chicka Wah Wah - The Bom Chicka Wah Wahs.

En väldigt fin reklam. Haha den är fin. Haha. Jag kan bara skratta. Fin fantasi har dom också...


UPP och ner. UPP och ner.

Idag är det tisdag. Om en vecka ska jag få en jävla spruta i käften och sedan ska dom borra i mina tänder. Hur bra låter det då? Jag insåg precis att jag har körlektion på torsdag kl 7.20. Det är taskigt eftersom jag börjar 9.40. Asmysigt! Någon som vill leka?

Nu måste jag gnälla lite på min mens istället. Jag vet att den enda person som enligt min statistik läser min blogg borde vara less på det nu men det får man ta! Jag trodde den var på väg bort men idag så ville den börja leka igen! Det är trevligt att den tycker om mig så mycket.. Verkligen as snällt av den att den inte vill lämna mig. Om den vill vara klar så behöver den väll inte gå UPP ner Upp ner UPP ner UPP ner... Ja ni fattar poängen. Det stör mig. Jag vill gråta.

Nu ska jag snart sova.. Jag är trött.

Ja... Jag har kommit fram till ett och annat

Min engelska är inte klar. Jag känner att jag inte pallar... Alls. Jag är trött jag ska gå och sova nu. Men innan lilla jag får sova så måste jag skriva typ ganska mycket på engelskan. Fast eftersom jag har delat in i fina stycken så är allt jätte ut drygat och fint. Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte riktigt 100% säker på vad det är jag ska skriva så jag har skrivit massa fint utan sans och reson.Haha reson vilket fult ord! Stavas det ens så?

Nu ska jag gå och pröva en ansikts serie jag fick av emelie igår eftersom den bajsade på hennes ansikte... Men den lär ju göra det på mig med... Men det är värt att prövas. Insåg även att det är farsdag på söndag och jag kanske borde ge min käre far något... Kanske?

Godnatt sweetiepies!

Blööööö

Jag har varit hos tandläkaren idag. Jag ska borra... På TISDAG nästa vecka. Blöhö... Jag vill inte. Hade totalt glömt bort att bedövningen är ju liksom en spruta och vad tycker jag om sprutor? Jaa... Jag gillar dom inte direkt. Men det är sånt man får ta... Blöö jag vill inte. Kan inte någon hålla mig i handen?

Det jag egentligen skulle säga var att idag på matten så sa min "älskade" matte lärare:
- Eftersom det här är ett snällt polynom...

Haha fyfan! Thihi! Det låter ju som jag! Det är fint. Hon har fått hjälpa mig för mycket så hon har lärt sig. Nu ska jag kolla av Mr Lindgrens slutsats. 

En månad tillsammans<3

Kristet spelade igår på Aveny. Var jag där? Nej. Det är tragiskt men det var faktiskt 20 års gräns och då skulle jag inte ens lyckas smita in. Illa. Hoppas dom spelar igen någon gång när det är för små bäbisar också. För dom är liksom lite små mysiga! Thihi jag mår bra när jag ser dom.

Dom gör saker på True Blood som jag också vill göra. Jag har vissa behov. Som jag måste få leva ut. Just det jag och min mens firar en månad idag! Det känns bra för vi har fått en fin relation nu. Fast jag skulle inte bli så ledsen om den skulle göra slut med mig om jag säger så. Fast jag skulle nog känna mig lite ensam. För den har ändå funnits där i en månad. Fast hoppas den tar slut snart. Men nog pratat om den. Måste klä på mig och göra något åt livet.

Alla Gör Mitt Quiz

Alla snälla glada människor och alla andra tycker jag ska gå in och göra Mitt Quiz!! Faktiskt så tycker jag det. Gör det.. NU!

True Blood

Det är lördag idag. Jag ska snart till skolan och ja jag är pessimist. Det är nästan en hel dag kvar men jag är ledsen för jag orkar inte...

Idag så var jag på stan med min syster. Jag köpte ett nagellack. Spellbound Black är en fin färg om den blir tittade på i starkt ljussken... Annars är det bara svart och tråkigt.

Jag såg Ghost Ship igår. Den var lite läskig. Jag var rädd... Men jag är en så stark människa så jag kunde sova i alla fall. Ikväll funderar jag på att se något annat läskigt. Som One missed call eller Are you scared. Fast kanske ska se Dracula 2000 eftersom jag tittar på True Blood och det är mesiga vampyrer.

Näe nu ska jag koncentera mig på vampyrerna.

RSS 2.0