Peace and Love

Jag har ångest. Stressen är hög och vad gör jag? Jo jag sätter mig ner och bloggar. Älskar mina sätt att hantera stress på.. Jag skiter i det jag ska göra helt och hållet. Klockan är halv elva. Om två timmar (antar jag) kommer jag bli hämtad för att åka till stationen. Spännande! Förutom mönstringen och när jag var till England (fast då var Erika med så det räknas inte riktigt) så har jag aldrig gjort något utan mina päron. Okej jag har varit i lite stugor och så... men det är inte samma sak. Nu är det ett nytt ställe och massor med människor. Lite nervös är jag faktiskt.... Förkyld är jag som ett jävla svin också. Planering!!

Nej nu måste jag ta tag i det här så jag hinner klar!! Önska mig trevlig resa och hoppas att jag inte glömmer något!!!

Hejsan hoppsan!

Här sitter jag med en underläpp som skulle kunna misstas för ett blåbär. Tack älskling.

Jag har försökt ladda ner sims 3 men det går inte så bra... Jag tror jag gjorde lite fel i början så nu ska jag ladda om skiten. Det löser sig nog. Det kommer sluta med att jag ringer Jocke, grinar lite och han hjälper mig. Men det blir nog bra till slut!

Varför ringer inte min far mig?

Min dator är tillbaka

Här sitter jag och skriver på min älskade dator. Nu kan dellen slänga sig i väggen! Jag har saknat mig fina gamla. Men nu är vi tillsammans igen. Det känns bra. Jag håller även på att ladda ner sims 3. Fast det finns ett problem. Jag har ingen aning om hur jag ska installera skiten. Haha! men det löser sig nog.. Hoppas jag.

Party

Sweeet! Sommarlov! Det gillar vi. Nu blir det party hela kvällen och natten! Nice! Det gillar vi.

Brännboll

HAhahahah jag är så sjukt jävla dum! Jag har varit vaken i tio minuter...Det är inte så jävla bra. Jag hade planer för min morgon eftersom klockan började ringa 6.20.. Men det finns en fin knapp på klockan. Idag ska jag sova tidigt. Haha tror jag på det själv eller? Sedan så har jag skrivit så sjukt mycket fel som jag har ändrat då borde det vara ännu mer fel som jag inte ser och inte ändrar. Jag är äcklig trött och det är bajs väder ute. Pallar inte brännboll idag. Opepp.

VILL INTE

Haha jag tog så hårt jävla slut nu efter jag ätit. Haha jag pallar verkligen inte träna. Jag sitter är vid tvn och orkar knappt hålla ögonen öppna.

Något som gör mig sjukt jävla ledsen är att det ska regna på fredag. Seriöst! Då förstörs hela min dag. Den kommer att krossas så jälva hårt så det går inte att beskriva. Då kommer jag att grina.

Usch. Nu måste jag slänga ihop mina grejer och åka i lilltoyotan för att hämta min vapendragare.

NU: Packning och bandit!

Internet igen

Nu har jag lämnat min far och sitter på skolan. Jag mår så sjukt jävla illa. Jag lovar att min magsäck bara vill vända sig ut och in och tömma sitt maginnehåll någonstans. Kämpigt! Andra dagen i rad som min mage inte mår kalas. Känns som förra gången jag mådde illa... Hoppas det inte blir lika. Det var inte nådigt.

Dax att ta vara på livet eller iaf hålla kvar min frukost.

Inget internet

Jag måste åka NU NU NU! Men jag ville bara ta ett snabbt farväl. Jag åker nu till pappa och kommer vara utan internet. Inga pengar har jag på telefonen heller. Det betyder noll kontakt med omvärlden. Men jag överlever nog. Hoppas jag!

Adjö!

Supernatural

Hoho jag har fortfarande inte lagt mig. Varför? Det är bra program  på tv. Nu är det supernatural. Det är fint. Han är snygg fast inte han som alla andra tycker utan mannen. Dean tror jag han heter i serien iaf. Men det är lite läsksigt ibland och jag är ensam inatt. Men han är snygg!

Sömn<3

Haha jag är så sjukt jävla trött. Jag åkte hem till pappa och sov i två timmar trots det så funkar jag knappt. Kanske att jag skulle försöka sova tidigt idag? Det skulle vara sjukt härligt. Haha tröööööööött!

Oket blir bara tyngre och tyngre...

...Snart kommer jag inte orka mer. Nu har jag fått det bekräftat. Jag kommer få ig på matten. Men Ulla trode på mig och Rebecka så vi ska göra prövning nästa år och fixa till det. Jag är godkänd i fysiken och just nu ig i kemi. Ni får tycka jag är dum och så men jag känner mig helt förstörd. Jag vill bara sätta mig ner och gråta. Men jag är fullbokad hela kvällen så det har jag inte tid med...

Nej nu måste jag äta lite gröt så jag överlever kvällen eftersom mat är överskattat. Min matlust har totalt försvunnit. TOTALT. Antagligen för att jag är stressad och ledsen. Men jag ska ha lite roligt idag i alla fall för jag ska demonstrera och sedan ska jag träffa Matilda när vi ska vara duktiga och jobba på pipeline. Det blir nog bra.

Have a nice day!

Smart brud

Skolan går just nu rent åt helvete. Det är fan inte roligt. Jag har i princip fuckat upp hela min framtid eftersom jag går ut med kassa betyg. Skönt.

Dumma finska

Det är finsk text på mtv. Inte för att jag har svårt med engelskan men av någon anledning så läser jag alltid bara texten och det blir lite svårt när den är finsk. Nej dax att gå.

Just det jag får nog ig på matten. I slutbetyg.... Fast det är lite prövningar man kan göra. Så det löser sig nog.

Slipper laga middag

Vem lyckades snika in sig på middag idag då? Jo jag! Fast okej pappa ringde och frågade om jag ville ha mat. Men ändå! Det var nästan jag. Nu måste jag hinna med en buss så att jag hinner hämta bilen innan jag ska äta... Jobbigt.

Jag och Rebecka har bestämt oss för vad vi ska göra som projektarbete om det inte händer ngot. Våran rubrik är: Ett grönare sexliv! Bäst!

Torsdag

Jag har funderat och kommit fram till att jag borde klä på mig. Mitt hem håller på att sunka ihop totalt det är något jag måste ta tag i senast idag. Ta ut soporna ska jag göra nu på en gång. Eller jag ska klä på mig först... Det har regnat inatt så chansen att min cykel sadel är blöt = 90%. Inte roligt... Men dax att göra något åt livet så att jag kommer i tid till provet i aulan. JAG HATAR PROV I AULAN!

Come Out, Come Out, Wherever You Are

Haha här sitter jag och tittar på skräckis när jag är ensam. Känns jätte bra! Haha! Men vi gillare! Men jag hatar filmer med barn som är med! Det gillar vi inte. Hide and Seek ser jag försesten. Den går på sexan... Uuuhä.

Det blir bra. Jag vill ha glass.. Men jag orkar inte. Läskig brud. Jag har föresten köpt mig en tidning med massa tatueringar som jag vill ha så hårt allihopa! I want them! Ge mig pengar och massa hud så jag kan göra flera på samma ställe!

Arma goddamn motherfuckin geddon

Varför bloggar jag alltid när jag inte har tid? Ja du det är en jävligt bra fråga. Men jag har i alla fall gjort lite fysik idag! Var stolt över mig. Jag fick precis höra att min älskade kommer spelas som nästa låt hur stor är chansen att jag sätter mig ner och bölar? Enorm skulle jag vilja säga. Har varit grinfärdig hela dagen utan att jag har känt mig ledsen. Mer bara att tårarna har viljat komma.

Det jag ville säga var att jag har hittat min nya kärlek. Bandit radio! MYYYYS! Asbra musik hela tiden. Det älskar vi!

Sedan vill jag säga att min älskade Filipha har fyllt 18! Det resulterar i att äntligen har en av MINA kompisar fyllt 18! Inte för att ni som jag känner som är 18 inte är det utan en av mina små söta hjärtegullsbebisar har fyllt! Ska vi dra en bild på den? JA!

Hoho här sitter jag och bölar mitt i bildletandet. Inte hittar jag bilden jag ville ha heller... Så det blir ingen bild. MANSON<3

First you try to fuck it,
 then you try to eat it If it hasn't learned your name, you better kill it before they see it

oSaMmAn HäNgAnDe BrUd

-

Less_brud_91

RSS 2.0