Jag borde göra.... en massa

Jag borde klä på mig, spraya håret lite mer, kolla det sista, packa lite, borsta tänderna, fixa och trixa lite!
Jag borde INTE sitta här vid datorn med äcklig datanacke. Inte bra.

Kvällen kommer att spenderas först på stekhuset för att sedan dra vidare till Danko Jones på stadshuset för att avslutas hemma hos Jocke. Jag hade tänkt röja loss men eftersom Jocke har operererat bort halva nageln och går på värktabletter så tänkte inte jag vara elak mot honom så det blir inget sånt. Men ingen skada skedd!

Nej nu måste jag faktiskt gå...

Matteprov? Nej tack!

Om några timmar har jag matteprov.. Känner mig jävligt opepp och jag kommer sitta som ett stort frågetecken när jag får provet. Känslan av att titta på ett papper med massa siffor och bokstäver som  du inte har en aning om vad dom handlar om är läskig. Så dagen kan bli spännande.. jag får se om jag lyckas reda ut några av sifforna eller om dom mobbas på mig.

Fast först har jag idrott som jag känner att jag inte ska vara med på eftersom jag fortfarande mår illa.. Fast inte lika mycket som alla andra dagar.. Fast så var det igår med. Tiden får utvisa! Ska prova ringa Emelie också fast hon lär ha lektion... Men jag ska prova i alla fall!

Önska mig lycka till!


Edit:
Gillar det faktum att jag har 160 spänn... i tjugor. Det tar mycket plats i min lilla dumma plånbok! Men å andra sidan så är det många sedlar så jag känner mig rik!

Can't see the forest the trees!

Som sagt så ska jag på  Danko Jones imorgon. Har jag planerat för det? Nej. Jag kan typ en halv låt.. Men det kan bli roligt. Jag har hittat mig en favorit... Fast det känns inte som om den är så poppis. Lyssna spec vid 3.15! Så underbart bra.. Jag lovar!



Finfint måste jag säga!

Lite ditt och datt

Jag är lite hungrig. Det kan bero på att jag har suttit och dreglat lite över Stekhusets meny. Jag och min älskade ska dit imorgon och mysa på lite. Först stekhuset och sedan Danko Jones på Stadshuset! Det kallar vi ute kväll.
Det fina är att Jocke ska fixa sin nagel imorrn så han kommer ha ont och jag mår fortfarande illa.. Party gänget!

Ikväll ska jag:
  • Äta mat
  • Räka matte
  • Bestämma vilka kläder jag ska ha imorrn (det är svårast eftersom det ska passa middag OCH ute kväll)
  • Titta klart på The Dark Knight
Det blir bra. En fin planering. Jag har insett att jag vill ha en lång svart mantel. Det är coolt!

Inte roligt!

Blöö...

Anna Status: Illamående och har ångest.

Orsaken till illamåendet är oklart... Om jag fortsätter imorrn så kanske jag borde ta kontakt med någon... För jag har inte magkatarr, det är en annan känsla. Ångesten beror på två saker. Det ena är att Wilma har mått magsjuka och här sitter jag och mår illa som jag vet inte vad. Askalas! Sedan så har jag matteprov på fredag... Vara illamående och ha matteprov är ingen höjdare skulle jag tro...

Jag måste lägga sista handen på mitt tragiska utseende så jag inte skrämmer iväg alla idag... Får se hur länge jag blir kvar på skolan... Fast jag brukar vara så lat så jag orkar inte ta mig hem. Smart brud!

Snart är jag en riktigt man

Nu har jag kommit en bit på vägen att bli mer manlig. Jag har nämligen insett att man får respekt av det motsatta könet om man gör grejer som är lite halv manliga. Dagens grejer har varit:

  • Tittat på fotboll på o'learys
  • Druckit öl
  • Ätit hamburgare
  • Tittat seriöst på matchen och hade idéer om hur det skulle kunna gå utifrån skador och sånt
Sedan så var jag kvinnlig nog att dricka cider och fnittra lite när dom visade Ronaldo eller Mourinho... men det visar att jag ändå är  brud liksom. Nu ska jag bara börja snusa och spela på tipset. Lite poker skulle också vara bra... Någon som kan hjälpa mig?

Fast nu kallar sängen!!!

Jag mår illa

Jag har ingen lust att uppdatera.. Mitt liv just nu går ut på att må illa. Det är jobbigt och jag förstår inte varför. Jag mår illa och så tänker jag att jag ska äta med jag blir bara äcklad. Det är inte så att jag har utvecklat någon form av ätstöring utan jag mår bara illa. Jag äter till och med fast jag bara vill spy upp allt. Det är jobbigt och tär på mig. Rolighets nivån är jävligt låg... Jag har nu mått illa i  tre dagar.. Det är inte nådigt.

Träning? Nej tack

Idag ska jag träna. Genom tänkt? Ehe.. nej! Verligen inte. Jag är trött som ett jävla as och vi börjar 8.30 imorrn! Jag kommer troligen ligga och spy efter uppvärmningen.... Det blir nog bra. Kortfattat och fint. Jag måste packa för jag ska åka till pappa ikväll.. Jag hatar att packa eller det är ganska ok att packa.. det är värre att packa upp. Jag HATAR att packa upp... Men ingen väska packar sig själv så jag måste göra det åt den.

Vi kan ju hoppas att jag överlever träningen!

Stress Stress Stress

Idag så har jag stressat hit och dit hela dagen. Jag har vait och hämtat Erika i njurunda, fixat mig lite, hämtat mamma, varit på kina och byt kläder nu så har jag äntligen landat hos min älskade. Det känns bra.. Nu så får vi se vad som händer. Det blir nog bra.

See ya!

Jag sov och sov

Jag gick och la mig och sov. Sedan sov jag från 01.10 kanske till 13.36 då mamma ringer och väcker mig.... Det var inte roligt. Jag sov stenhårt så nu har jag en liten lätt huvudvärk och fruktansvärt ont i tänderna!

Nu måste jag ta på mig någonting varmt och så ska jag ut och slå på motorvärmaren. Jag lyckades i ett förvirrat ögonblick igår lova att hämta Erika idag. Snäll jag är då liksom! Näe.. måste nog gå.

Träning

Dax för träning! Det är mysigt. Fast inte nu när jag är äcklig och otränad. Då är inte roligt för att jag känner att jag vill spy och har ingen ork. Det är lite tråkigt... Ikväll ska jag sova hos pappa för det hade kört ihop sig imorgon och jag behöver inte vara på skolan förrns 11 imorgon så ska jag ta hand om lillskiten.

Så ligger det till just nu. Köra bil ska jag göra snart också.. Det var ett tag sen.. Tror jag? Tisdag var det fan. Det var inte så länge sen. Men snart far jag igen! Hoppas bilarna bredvid min är borta!!!

Dåligt

Vi hade brandövning idag.. Det ska alltid vara det när det är massa minus ute. Våra texter är äckligt mycket långa så vi måste ta bort hälften. Typ.. Vi har väll just nu text och filmer till minst 45 minuter men eftersom det inte får överskrida 20 så blir det lite problem. Det är lyckat... Det känns bra.

Sedan är ett annat problem att min nagel har bajsat totalt. Hälften gick av förut så jag bestämde mig för att ta bort resten också men då gick det för långt ner. Så jag har ont i mitt finger nu. Det blev nästan så att det blev lite blod. Det var inte roligt. Jag blev ledsen i ögat.

Nu ska vi träna på våran redovisning i ett litet rum någonstans.

Lär mig photoshop!

Jag har pillat lite igen.. Fast nu med all text på typ rubriker och shiet. Det känns bra.. Med lite eget. Fast jag är tråkig och har ingen fantasi så det är ganska tråkigt egentligen. Men jag vill fixa mera. Lär mig photoshop!! NU! Jag vill fixa nytt och fräsigt! Jag har lessnat på den design jag har nu så jag ska tjata på Jocke så han lär mig. Snart! Eller någon annan... Som kan. NU!

Hjälp

Lite fel i planeringen

Jag satt och lullade på och tänkte att jag hade gott om tid.. Tills jag tittade på klockan. Efter jag hade skrivit det där inlägget så lullade jag på lit mer vid datorn till jag 8.15 tittade på klockan och insåg att jag började kl 9.00. Det tar 15-20 minuter att gå om jag inte ska springa ... Jag hade tänkt platta håret och kanske pröva om det går att tupera det. Lite dumt innan jag ska gå till skolan men ändå. Fast nu så slapp jag tänka på sånt eftersom jag inte hade så mycket tid kvar alls.

Så jag går in i badrummet slår på duschen på varmaste, tar med mig mina pennor och mascara in och sdan saltvattensprayar jag håret lite. Ångan från duschen gör så att håret lockar upp sig lite mer. Så nu sitter jag här.. Men jag hann i tid!

Framförhålling

Nu känns det bra.. Matilda ville inte slå på mig trots att jag hade snö. Hon kanske tyckte att det var straff nog att jag missade Andra Generationen på pipeline igår. Less jag blev... Jag var sten säker på att det var nästa vecka eller veckan därpå. Surt! Fem plus i st fick dom också. Dumma!

Idag blir det innötning av mitt "manus" till redovisningen imorrn... Det var längesen som jag var klar med det jag skulle säga nästan två dagar innan jag ska redovisa det. Jag brukar skriva klart sånt samma dag eller tidigast kl 23 dagen innan. Så det känns fint!

Nu är det dax för en date med plattången och kajalpennan! Lite kläder skulle inte heller sitta fel.

Jag borde sova

Jag skrev ett inlägg men det försvann... Det jag ville komma fram till vara att jag borde sova och att jag är svart under ögonen.. Så jag borde sova... Gör jag det? Nej.

Japps

Nu vill jag hem och fixa lite med min blogg. Jag vill fixa massa så jag kommer nog fixa något som inte funkar snart. Allt kommer bli kaos och så kommer jag bli tvungen att be Jocke om hjälp och så kommer jag få skämmas lite... Jag hatar att be om hjälp efter att jag har gjort något som blev dåligt. Mitt självkännsla får en rejäl smäll då. Sånt gillar vi inte.

Nu är det bara lite photoshop jag behöver lära mig och sedan kan jag bli helt självständig i mitt blogg skapande! Mohahaha!

Jag har fixat och trixat

Jag känner mig lycklig för jag har lyckats fixa något på min blogg utan att någon hjälpte mig! Eller jag fick hjälp men inte av en person som fixade det åt mig! Så jävla roligt känns det! Visseligen så hatar jag snö... Men jag tycker det är coolt. Förlåt Matilda att jag härmas lite. Men jag tycker det är assnyggt! Jag blev helt lyrisk när jag såg när du hade det . Nu så har jag lyckats fixa  lite... Jag har ävne fått till en cool liten klocka som egentligen är så äckligt ful så jag vill spy men det känns bra!

Risken att jag lägger till allt som går på min blogg och förstör det totalt! Då får ni slå mig. Matilda du får också slå mig om du vill att det inte ska snöa. Så det så!

Planering

Dagensplanering har varit som planerad. Än så länge...
  • Kliva upp
  • Få skjuts av Jocke till skolan eftersom han är så stolt över sitt kökort
  • Träffa min grupp
  • Få någonting gjort och längta till lunchen 
  • Äta lunch med Emelie
  • Göra något med projektet kanske.. ev sitta och göra något annat roligt
  • Äta gröt och en liten macka
  • Få ut bilen från parkeringen
  • Träna
  • Duscha 
  • Äta mat 
  • Titta på Buffy 
  • SOVA
Nu vill jag bara träffa Ebba så jag kan gå hem och äta en liten macka. Mest vill jag titta på Buffy och äta godis men jag får nog nöja mig med en liten macka.

Tisdag

Dagens planering:

  • Kliva upp
  • Få skjuts av Jocke till skolan eftersom han är så stolt över sitt kökort
  • Träffa min grupp
  • Få någonting gjort och längta till lunchen
  • Äta lunch med Emelie
  • Göra något med projektet kanske.. ev sitta och göra något annat roligt
  • Äta gröt och en liten macka
  • Få ut bilen från parkeringen
  • Träna
  • Duscha
  • Äta mat
  • Titta på Buffy
  • SOVA
Jag är äckligt onödig. Men det är så min dag ser ut. ........Om du undrade.

Min älskling har blivit stor!

Nu kan jag upplysa världen om att min älskade lilla Jocke har blivit stor! Han har tagit körkort! Precis som sin underbara flickvän! Vilket par vi är som klarade allt på första försöket! Fast vem fick flest rätt på teorin?

Det finns ingenting om dammsugare på internet. Det är jätte dumt! Jag blir arg i ögat och vill döda!

Hans Af Klas



Hahahaha Hans af Klas är helt underbar! Jag älskar honom! Fast man tycker ju lite synd om honom...

Äntligen

Jag tog mig hem iaf.. Det är ju bra! Ätit mera har jag gjort också fast nu är jag hungrig igen. Inte bra. Måste få i mig mer föda!! NU!

Men först ska jag berätta en liten rolig sak! Min lilla Jocke har gjort sitt teori prov (behöver jag ens säga att han klarade det? Trodde väll inte det) och han fick 60/65. Lilla jag fick 61/65! Låt mig skratta rått och elakt! Hur ofta händer det att JAG får bättre än honom på något prov? Han som dessutom klarade alla testerna på en gång! Haha suck on that biatch! Damn vad jag njuter just nu! "Den enda sanna glädje är skadeglädjen" är det ju någon som brukar säga. Hm.. Undra vem? Just det Jocke. TOKIGT!

Nu är det bara körningen så ska vi ut och köra du och jag!

Jag ska nog gå hem

Projektveckan är igång... Om jag skärper mig lite och jobbar nu så kommer det här bli en slapp vecka. Jag funderar starkt på att jag ska gå hem nu så att jag kan sitta och äta något medans jag skriver. Plus att jag kan dunka lite mysmusik... Fast jag orkar inte ... Jag är mest bara nervös.. Fast inte för min egen skull. Utan min älskade! Läskigt!

Näe.. Jag ska nog bege mig hemåt ändå.. Pallar inte sitta kvar här. Det är tråkigt! Jag behöver röra på mig och sova lite! Gå hem.. NU!

Majs

Jag heter Richard!

14:46 är nya LEET!

Bra start?

Egentligen har jag så sjukt bråttom men jag orkar inte. Min skynda sig del av hjärnan har sagt upp sig. Det funkar inte... Jag vill bara sova. Här sitter jag i pyjamas och ska gå om tio minuter. Jag orkar inte ens bry mig. Haha lyckat! Fast vi har inga lektioner och jag kommer hellre lite sent så jag lättare hittar min grupp än att jag får sitta och vänta för att sedan missa dom eller något... Men nu kanske jag måste göra en ansats till att klä på mig!

Godnatt

Sova ska jag göra! Ja det ska jag! Fast först ska jag lyssna lite mer på brittan och köra lite snygga dancemoves! Dom är sjukt snygga ska du veta! Damn! Jag skulle lätt vinna alla dansprogram! Utan ens behöva vara orolig! Alla skulle äääälska mig!

Jag och mitt storhetsvansinne ska nu gå och sova. Godnatt!

Dumma Söndag

Böö det är söndag idag! Söndagar är inga bra dagar... Det som är lite granna bra om jag tittar riktigt noga och djupt är att det inte är någon skola nästa vecka. Det är väll bra tänkter ni då! Men nej serru! För vi har projekt och jag känner att det inte kommer bli bra... Men som sagt. Jag slipper ha lektioner men jag måste göra massa annat istället...

Min helg har varit fin och igår var jag på bio med min älskade! Vi såg the Wrestler! Asromantiskt!!!! Fast vi fick sitta en liten soffa som dom har på bion! Det var lite mysigt! Höhö dit ska man gå när det inte är så mycket folk.. eller inga andra alls... Soffa liksom.

 Aja.. Skit samma nu är jag trött och borde egentligen sova. Men ... PALLA! Jag ska vinka lite med mina überkorta ögonfransar och be med min snällaste röst om mamma kan fixa bananer med choklad och lite glass till mig! Jag =äckligt lat!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Det är en liten fin dag ändå... Alla tycker den är onödig och att man kunde ha små kärleksdagar andra gånger på året. Visst det är ju smart men jag tycker det ändå är en bra dag. För idag så tänker man på alla som man tycker om! Alla som betyder lite extra. Edan är ju presenter inget måste men helt klart ett plus... Hehe girig som jag är! Närå nu ska vi inte vara sånna.

Men idag så önskar jag alla som jag håller lite extra varmt om hjärtat en super bra dag!!

Fredag

Jag har inte dött.. Jag är bara lite mindre levande. Förlåt men det är så. Men det är inget att hänga läpp över!

Hockey

Mina ögonlock känns som om dom är gjorda av bly..

Ikväll har jag varit på hockey! Asbra planering eftersom jag har prov imorrn... Men det är en helt annan sak. Den var en mysig match mellan Timrå och HV71! Eftersom jag gillar båda så spelar det ingen roll vem som vinner... Fast eftersom alla utom några få håller på HV så måste jag hålla lite extra på dom! Dessutom (Jocke läs inte det här! Du är fortfarande snyggast!) är LIv jävligt snygg! Jag och Erika blir som små trettonåringar varje gång han tar av sig hjälmen. Det är fint! Det blev 3-3 så jag är nöjd och glad! Det är bäst när två hjärtelag möter varandra!

 Men å andra sidan så vann faktiskt Modo ikväll! Med Peter "Foppa" Forsberg i täten! Lillgubben får äntligen spela! Me like! Så det var lite mysigt som hände ändå! För modo är ju liksom bäst i hela världen... Om man inte tittar på tabellen. Ehe..

Näe.. Sova kanske? Börjar för tidigt imorrn och jag måste upp och lyckas krånga ut bilen från parkeringen! Jag hoppas av hela mitt hjärta att massa folk har åkt till jobbet i deras små bilar så jag får fri väg! Det skulle vara lite mysigt!

God natt<3

Vad ska hända nu?

Jag satt igår och funderade lite... Jag hade ett späckat schema med saker som hände. Stora saker menar jag... Inte prov nästa vecka utan saker som får alla att bry sig och förväntar sig att man ska växa och bli stor.

21/1 -Fyllde 18
23/1 Gick på krogen
3/2 - Klarade teoriprovet
5/2-6/2 - Mönstring
9/2 - Fixade resten av körkortet

Så nu sitter jag här 18 och med körkort och undrar vad som ska hända nu? Några tips så får du gärna höra av dig.

Merlin<3

Höhö långkalsonger i mina cheap monday var ingen höjdare! Nu kan vi börja snacka korvskin. Men är det -19 så är det... Här ska vi inte frysa. Blir nog bra...

Jag har hittat en ny serie att kära ner mig i. MERLIN! Den går på ettan så jag tittar på den på svt play! Asmysig. Och det blir nästan så att jag tittar på den som vanliga människor eftersom dom lägger upp avsnittet efter dom gått på tv! Duktiga jag! Den är fin och handlar om en trollkarl och så ska han hjälpa Arthur. Om jag har fattat det rätt så är det Merlin från svärdet i stenen fast som ung. Japp så mysigt är det! Det finns en söt liten drake också som jag vill ha i min byxficka!

Skolan kallar!

Min älskade kallar

Jag är trött så trött... Mina vidare planer är att ta en liten dusch eftersom jag känner mig äcklig och hemsk. Sedan blir det sängen! Så jävla skönt! Jag känner att den skriker på mig!
- AAAANNNNA KOM TILL MIG!! LÄGG DIG NER OCH SOV MED MIG!!!
- Ja sängen jag kommer!!!! snart..

Ska bara fixa lite först och skratta lite åt mitt körtkort. Börjar 10.10 imorgon så har en liten sovmorgon. Skönt.
Nu blir det duschen.
 Godnatt mina små hjärtegryn!

Mitt körtkort



Smexy va? Min bild är äckligt ful! Det ser ut som ett sånt där dom tar när man blir arresterad i alla filmer! Haha det är äckligt att jag ska drass med det där i tio år till! Äckligt!

Någonting konstigt

Jag ska snart åka och hämta ut mitt körtkort. Fysiken har gått och dött... Eller den borde dö. Den är dum... Den dummar sig och säger en sak men gör en annan. Jag är kelsjuk också. Dåligt. Jag vill inte ha prov på fredag. Jag ska på hockey imorrn! Det är fin planering. Det resulterar i att jag kommer gå till skolan strax före tio och inte komma hem förrns tolv timmar senare. Det ger mig lite ångest. Men vi har massa tid på skolan imorgon att träna på! Det gör mig lite glad eftesom jag har missat många lektioner. Inte bra. Hejdå

En liten belöning

Jag lovade mig själv en liten belöning när jag hade tagot körkort så nu när jag gick hem så tog jag en sväng förbi hemköp och införskaffade:
- Billys Pizza
- Varma koppen med frukt
- Två cola burkar

Fast jag är inte helt säker på att det där var belöningen än... Det kan vara en liten present till mig själv så jag orkar plugga överhuvudtaget. Mitt körkort har kommit också, men jag måste hämta ut det borta på posten! Det orkar jag verkligen inte! Det är långt dit.. Jag vill inte ha det heller eftesom jag är äckligt ful på bilden. Uscha!

God morgon?

Blöhö! Jag är så trött så trött... Trots att jag har sovit närmare 9 timmar inatt känns det som om någon har slagit mig i huvudet med en sten. Då känns det skönt att bara gå mellan 10.30 och 13.25. Fast vi har dumma lektioner.. Först är det dumengelska med dumma ord som jag inte har tränat på. Sedan är det dumkemi som jag heller inte har läst på så mycket på.... Jag har inte ens boken med mig. Duktigt!

Något annat som är duktigt är att jag fortfarande har ont i handen! Det är inte roligt... Jag vill att min hand ska vara frisk! Det dumma är att det syns inte om man inte tittar från sidan och ser den enorma knölen eller tittar noga och ser mitt rödmärke (Japp rödmärke! Inga blåmärken här inte). Det jobbiga är att det är vänster handen och att det gör ont när jag knyter handen vilket betyder att jag inte kan skriva. Bravo!! YesYesYes!

Nu måste jag skynda mig på lite. Men jag vill inte. Allt är dumt. Det blev lite gnälligt det här. Men det är morgon då får man gnälla eller hur?

En nokia 3310

Mitt mobil problem har löst sig för ögonblicket! Jag har fått låna kents gammla 3310! Haha det är fan fint! Jag fick aldrig någon när dom var på tapeten! Men nu! Några år för sent så har jag en sådan i min ägo. Visseligen bara på lån... Men jag känner att det känns bra!               
 


Nu ska jag roa mig en liiiiten stund till har fortfarnande lite bloggar kvar att läsa... Sen blir det sääääängen!!! Äntligen!

Tyck synd om mig!

Min kropp håller på att dö! Jag har inte varit fysiskt aktiv på tre veckor och att då träna är inte nådigt! Att det sedan är massa fys gör inte saken bättre! Taskigt... Dåligt gick det också. Men det är en annan femma.

Just det! Jag körde bil ensam idag! Vem överlevde? JAG! Jag hämtade upp Rebecka också så vi tog oss upp till träningen! Hon var nästan avslappnad tror jag. Det kändes ganska bra. Jag lyckades parkera också! Det var lite fint!

Jag har ett jävligt stort problem... Min mobil är paj. Skärmen funkar inte. Det betyder att jag inte kan skicka sms, inte ringa och framför allt så har jag ingen väckarklocka. Hur hade jag tänkt att jag skulle ta mig upp imorgon då? Ja det kan man ju fråga sig.. Jag älskar ju min mobil... Dumma! Jag vill ha den... NU! Jag vet inte ens om jag har några papper på den så jag kan lämna in den någonstans. Jag känner mig ganska fucked!

Näe.. Jag kan inte sitta här och gråta över spilld mjölk utan dax att läsa lite fysik och äta lite mat!

Hjälp!

Jag är så äckligt nervös.. Jag ska om några minuter sätta mig i bilen och köra. Ensam. Fast jag ska bara köra en liten bit för jag ska hämta upp Rebecka men ändå! Vem ska jag liksom prata med? Mig själv okej då men det är lite tråkigt i längden. Mitt hjärta slår som en slägga och jag vill spy lite granna. Inte så mysigt.

Förut så tyckte jag att det skulle vara fint att springa till köket. Så när jag gör det så lyckas jag smälla handen i ett av handtagen till garderoberna vi har... Den smärtan var obeskrivlig! Jag blev nästan gråtfärding! Det gjorde så in i helvete ont! Det läskiga är att det gör fortfarande ont och är lite svullet. Jag hoppas att vi inte kör någon form av boxning idag... Då kommer jag dö.

Nu måste jag ha lite ångest på mamma för att hon inte kommer hem snart!!! Träning ikväll 18.00... Rebecka ska hämtas halv. Mamma är inte här. ÅNGEST!

Jag vill ha sommar!

Jag satt och hade lite tråkigt så jag tittade på lite bilder på datorn. Massa fina bilder från Spanien.

         
 


Jag vill ha sommar och varmt och skönt igen!!! Jag vill!

Death Dies Hard

Deathstars nya låt från nya skivan! Death dies hard!






Nu känner jag mig vuxen

Idag är det första gångenpå länge som jag går i skolan som vanligt. Fast visst så har jag varit det förra veckan också men då var det en kort dag. Tyvärr så blir det skola mellan 8.30-15.05... Det är inte roligt. Vi har fått ett nytt schema så vanligt vis så hade vi slutat kl 12.55 men nu har vi 1 timme och 10 minuters hål för att sedan ha kemi... Sånt är jävligt tärt.

Jag åkte till mamma igår och då så var det n stsor dag. Lilla jag körde pappas stoooora chrysler! Jag trode att jag skulle dö tills jag satte mig och skulle köra. Den var jätte trevlig! Det ena som var lite läskigt var att den var automat... och lite större än vad jag är van vid. Plus att jag hade folk i bilen som jag aldrig hade kört.... Jag ska träna ikväll och mamma har lovat att jag ska få ta bilen. Själv! Jag är stolt och känner mig vuxen!

Min älskade fyller 18 idag!




Har totalt glömt bort att skriva att denna dag inte bara är min körkortsdag utan även den dag då min lilla (stora?) älskling fyller 18! Visseligen så kommer han aldrig bli äldre än 5... Men jag älskar honom ändå!! Väldigt mycket!

Äntligen körkort

Just nu går jag runt med ett äckligt leende i hela ansiktet. Jag har tagit det satans körkortet!!! På FÖRSTA försöket! Kan du förstå hur bra det är? Jag är så jävla glad!!! AAAAAAAAAAAAH! Vi återkommer med en bild på mitt fina papper senare!


Sova?

Okej jag har bestämt mig för att jag kanske ska sova ändå. Okej jag hade väll inte rikigt tänkt att inte göra det... Men det känns jobbigt eftersom när jag vaknar så ska jag gå ta mig ner till körskolan och sedan ska jag köra upp.

Plus att jag ska sova utan min älskade inatt... Efter att ha varit med honom sen i fredags så känns det lite svårt att sova själv. Det är mysigt att ha någon att mysa lite på när man ska sova. Det är mysigt och jag vill ha det så mera. Inte ligga här i en oskön säng med en mage som jag inte riktigt vet vad den vill...

Fyfan säger jag bara... Nu MÅSTE jag sova. Det här håller inte. Önska mig all lycka.
 Godnatt<3

Uppkörning imorgon

Inte en människa brydde sig om Manson. TACK!

Det var inte där skonklämde denna gång utan det faktum att jag vill gråta/spy/sova/springa ett varv runt jorden/dö. Snart kommer det börja pirra i fingarna och frukost imorrn känns överskattat. Hela morgondagen känns onödig. Kan jag inte ställa in kroppen på autopilot så jag slipper känna och vara med. Det skulle kännas så lätt då...

Sedan finns ju frågan om det är värt att gå till skolan imorgon vilket resultat jag än får.. Men jag har bestämt så här:

Plan A:
Om jag klarar det så ska jag gå i vilket fall som helst för jag måste ju berätta om min lycka!
Plan B: Om jag inte klarar det så har jag bestämt att om jag kan ringa till mamma och berätta att jag inte klarat det utan att gråta kan jag gå på skolan. Annars så skiter jag i den och går hem och gråter istället.

Jag hoppas alla ser vilken ording jag har ställt upp det! Jag har lite positivt tänkande i alla fall. Får hoppas att det här går bättre än mönstringen även om det kanske inte är över än..

The High End of low

Mansons nya platta är såååå nära! Det finns ett namn "The High End of low" och det finns en första singel "I want to kill you like they do in the movies".

På hemsidan så står det så här:


"My new record is done, man," he tells the S.S. "It's called The High End of Low - it's a self-described state of being that I'm in. You're going to be fucking freaked. It's the shit."

 Manson is currently in the mixing process - no word yet on a release date - and this month he'll shoot the album's first video, for the tune "I Want to Kill You Like They Do in the Movies." "It's nine minutes long," he says. "Severely sadist. Basically, it's murder, sex, death, the end."


Jag dör lite inombords. Som grädde på moset så kommer han till Metal town och min älskade har lovat att följa med mig! Lyckan är fullständig! AAAW!

Skola eller inte skola?

Idag är det söndag och det betyder att imorgon så är det skola. I vanliga fall brukar det bara betyda det fast idag betyder det en till sak. Imorgon har jag uppkörning. At the moment så är det snökaos ute... Det är både bra och dåligt eftersom jag då måste köra långsamt och får massa tid att tänka MEN samtidigt så måste jag vara så duktig så jag inte skabblar bort allt. Min skoldag imorgon består av fysik kl 10.00-11.00 och sedan matte 12.00-13.30.... Det finns bara ett litet problem och det är att jag har uppkörning kl 10. Om jag inte klarar det betyder det att jag måste på skolan... förkrossad. Efter mönstringen så vet jag inte om min hjärna klarar ännu ett nedslag. Vi får se hur det blir!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka! Har du saknat mig? Troligen inte men i alla fall... Jag har överlevt och hittade både dit och tillbaka.

Men jag kan säga att det inte gick så bra. MEN jag ska få en chans till jag måste bara få träffa en läkare som ska fixa lite med mina fingrar och tår så kanske det här går bra! Cykla fick jag inte heller göra eftersom mina lungor har börjar bubbla igen! Mysigt... Vi får se vad som händer.

Stay in touch!

Nu far jag till huvudstaden

Nu åker jag... Jag ska gå och ta på mig skorna om fyra minuter. Klockan 8.11 går tåget mot huvudstaden och min dom. Vara med eller inte? Det är frågan. Såå om du läser det här innan fredag kl 16 så tänk på mig med alla dina krafter så kanske jag också får dom och blir jätte super bäst på alla tester!

See yaa!

Mönsting imorrn

Imorgon så ska jag mönstra... Herre jävlar säger jag bara. Jag har drömt om lumpen sen jag visste var det var... Och nu sitter jag här otränad, hostig och med pipljud i lungorna. Dessutom så är jag köldkänslig så jag har redan strukit mig själv från värnpliktiglistan. Fast tanken finns ju alltid där...

Önska mig lycka till så hörs vi när jag kommer hem!

Jag har STORA problem

Jag och mamma skulle parkera idag... Eller jag skulle och mamma skulle hjälpa mig lite. Det gick ju rent åt helvete... Inte så lyckat. Tror du att jag kan bli godkänd fast jag parkerar i 20 minuter?

Jag avlider snart

Tisdag  - Teoriprov
Onsdag - Körlektion 8.05-9.30 (vilket inte är snällt eftersom jag börjar 12.10
 Torsdag - Mönstring. Tåget går 8.10 om jag inte minns fel
Fredag - Mönstring. Kommer hem kl 8.45 (tror jag) och då ska jag vara med Jocke.
Lördag - Jocke!
Söndag - Åka tillbaka till pappa och sedan träna.
 Måndag - Uppkörning och sedan åka till mamma på kvällen.

Japp så ser min planering ut... Jätte fint!

Vi fick idag reda på att vi har fysikprov nästa fredag. Det hade ju varit ganska okej om det inte hade varit så att jag hade missat så gott som alla lektioner innan provet. Vi har långlektion imorgon och labb på fredag och då är jag ju i Stockholm... På måndag där dom lagt in en lektion på måndag och vem har uppköring då? Jo jag! Vem har fettstora problem på fysiken? Jo jag. Missade fysiklektioner = Inte bra.

Jag är stessad och vill bara spy eller gråta. Min mage är i uppror och har ångest. Det funkar inte... Jag dör.

Sista körningen

Nu är min sista körlektion innan "uppvärmningen" före uppkörningen klar. Det är väldigt läskigt! Det är lite nervöst att veta att om mindre än en vecka så kanske jag sitter själv bakom ratten... Usch jag vet inte om jag vill! Men det skulle kännas jävligt bra.

Haha jag har någon mystisk sjukdom i sidan! Det rycker och typ rör på sig... Sjukt läskigt är vad det är!

Det värsta med att börja kl 12.10  är att jag liksom inte riktigt orkar gå dit... Nu har jag ju redan varit på stan en gång idag och nu vill jag bara ligga hemma och inte göra någonting. Fast jag slipper den ju imorrn, fredag och halva måndag. Känns bra. Suck on that biatches!!

Frustration

Just nu är jag frustrerad! Det finns TRE små äckliga grejer jag vill slå. Alla som har läst min blogg regelbundet vet att jag älskar listor så därför så blir det en lista på det här med!

  1. Valen till trean. Nu menar inte jag den stora blåvalen som kommer lägga sig över hela västermalm utan dom dumma ämnesvalen. Det finns ju inte ett skit att läsa. Jag vill inte läsa språk. Efter alla miljarder språk så finns det typ... Luftkonditionering, arbete på väg, farlig last eller kanske servering till vardag och fest! Ja men det vill ju alla läsa! Okej det kanske finns andra kurser än dom men jag undrar lite vem som vill läsa dom? Om det finns någon som läser det här som gör det så hör av dig! Men det är dumt och jag är arg! Dumma Dumma val!
  2. Mina körlektioner. Varför ska jag alltid lägga dom när jag har sovmorgon? Kan någon förklara det för mig. Fast imorgon så vet jag i alla fall att jag har lektion. Min sista innan uppkörningen.... Det är läskigt! Det är värre än den värsta rysaren som någonsin har gjorts. Men när allt är klart så kommer det vara jävligt skönt att säga att jag inte har några fler lektioner på tidigt och jag kan njuta av att börja sent och kanske sova lite längre om jag lånar mig en bil till skolan vem vet? Men just nu är jag bara så sjukligt less på allt som har med körkort att göra så jag kommer nog spy imorrn när jag sätter mig i bilen. Jag har nog blivit allergisk!
  3. Mitt knäveck. NU till det största problemet av dom alla! Mitt högra knäveck har något emot mig! Det kliar och håller på och ingenting hjälper. Jag tror det är rött och lite svullet men jag är inte säker... Kliar gör det i alla fall! Dåligt. 
Jag tror jag borde öppna en gnäll chat. Vad sägs? Ett luftrum för alla som har något gnäll på hjärtat och sedan höra värre problem så man inser att allt är ju egentligen frid och fröjd med mig!

Mina gnäll och jag hälsar godnatt och på återseende<3

Teorin klar, bara resten kvar...

Jag är så sjukligt glad över att jag är klar med teorin fast nu har jag massa annat dåligt att tänka på! Eller det är väll inte dåligt direkt men det är läskiga saker. Jag hade tänkt skriva min vecka väldigt länge men inte kommit mig för så jag passar på nu!

Tisdag (idag) - Teoriprov
Onsdag  - Körlektion 8.05-9.30 (vilket inte är snällt eftersom jag börjar 12.10
Torsdag - Mönstring. Tåget går 8.10 om jag inte minns fel
Fredag  - Mönstring. Kommer hem kl 8.45 (tror jag) och då ska jag vara med Jocke.
Lördag - Jocke!
Söndag - Åka till pappa, packa, träna och sedan åka till mamma.
Måndag - Uppkörning

Blir  en fin kommande  vecka det där. Det skulle vara jävligt mysigt om jag klarade allt. Det jag är mest orolig för är mönstingen och det faktum att jag inte kan parkera. JUST DET! Helvete.. Jag skulle behöva ett intyg på att jag håller på att ta körkort. Hoppas det går att fixa där på en gång! HOPPAS! Annars så blir jag arg på mig själv.

Ikväll så ska jag på Ung vänster möte som Jocke har dragit iväg mig på. Det blir nog bra.

Ha det!

Yes box

Nu ska ni höra vad lilla jag kan göra! Jag kan klara teoriprov! Duktig som jag är! Lyckan är halv gjord! Nu är det bara körningen kvar sedan har jag mitt körkort med en äcklig bild i min hand!

Dålig dag

Det är lite jobbigt just nu. Fast egentligen är det inte jag som har det jobbigt utan en annan. Men det känns som om det lika gärna hade kunnat varit jag fast ändå inte. Men när någon gör slut så känns det som om Jocke skulle kunna lämna mig vilken sekund som helst. Framför allt nu när jag har sånn pms så jag tror att jag skulle kunna dö så jag blir sur bara någon tittar på mig vid fel tillfälle.. Inte bra. Och det här på det så känns det inte alls bra... Dåligt.

Nu ska jag ringa till Jocke och sen ska jag sova.

Just det! Jag har teoriprov imorgon..

Herr Ekorre



Titta vem som satt utanför mitt fönster så här på morgonkvisten!

Helt i onödan

Idag är det en sånn här dag när man önskar att jag aldrig vaknade... Inte så att jag vill dö utan bara sova över hela dagen. Jag klev upp 5.45 stressade på eftersom det var -14 ute så jag ville ta bussen. När jag kom ner till körskolan så fick jag reda på att jag inte hade någon lektion utan det jag hade sett var den jag hade förra måndagen. Så nu sitter jag hemma hos mamma och tittar på Andra avenyn och funderar på att ta mig något att fika. Det var ändå två timmar sen jag åt frukost.

Jag har otur när det gäller att kliva upp. Som i lördags när vi skulle åka till tävlingen.
- På kvällen så tänte jag ut att om jag ställer klockan på 6.15 så hinner jag lätt eftersom Erika skulle hämta Rebecka 7.20.
- Jag ställde klockan och la mig.
- Klockan ringer och min hjärna övertalar mig att jag kan sova till halv och ändå hinna.
- Jag snoozar 20 över och sedan 25.
- Jag tänker till lite och tittar på klockan och inser att den är 7.26.
- Paniken växer och jag flyger upp i sängen och när jag nästan har fått på mig kläderna så ringer Erika och säger att dom är där.
Jag tror aldrig jag har varit så snabb någon gång! Jävlar i min lilla låda säger jag bara!

Nu är det spännande att se hur den här dagen slutar! Det är ju ändå klamydia dag idag!

Inte dåligt för en söndag

Idag hade vi fan besöksrekord! Hela 9 pers besökte min blogg idag! Inte illa... Haha! Fast den är läst 23 gånger och det är inte ens jag som har läst den flera gånger! Ganska intressant!

Jag har ett enormt hat mot måndagar och därför så lyckas jag alltid komma på massa andelningar till att vara uppe så länge som möjligt på söndagarna... Trots att jag ska upp svin tidigt på måndag. Som nu kom jag på att jag ska blogga fast jag ska upp 5.30 eftersom jag har körlektion. Dåligt!

Just det! Igår var jag uppe i Härnösand och tittade på när lite folk tävlade! Eftersom jag har sträckt mig, är förkyld och ska mönstra på torsdag så var jag inte med! Meeen jag är tveksam om jag kommer vara med nästa gång för jag vill inte möta Rebecka och hon ska gå ner till min viktklass... Uscha! Det kommer inte sluta bra. Jag kommer kasta in handuken redan innan matchen. Resultatet är redan klart i den matchen! Dåligförlorare som jag är så kommer jag aldrig klara att förlora mot henne...

Näe.. Klockan ska ställas på 5.30 och om jag ska orka ta mig upp så MÅSTE jag sova nu. Ringa till min älskade ska jag göra också.

Godnatt partypeople<3

Happy tree friends

Jag har åter hittat mina söta små djur! Det är så sött, så underbart och så galet! Helt klart en värt att se ett, två och kanske tre avsnitt! Hide and seek är också en favorit!

Inget för barn!





RSS 2.0