Godnatt

Jag vill nog döda mig själv lite ibland... I alla fall ge mig en fet jävla örfil och be mig ta tag i mitt liv. Fast... det börjar bli lite tjatigt nu. Men händer det något? nej.

At the moment...

...så är jag lite mer peppad än vad jag var när jag skrev mitt tidigare inlägg. Det jag vill göra nu är göra om min blogg. Den är äcklig.

Lyckan över att manson har återuppstått gör mig på samma satt destruktiv (fast inte så allvarlig), men jag vill klä mig jätte svart, lyssna på honom på högsta volym och bara ligga på sängen med lite ljus tända och insupa hans röst. Det finns tre personer här i världen som kan totalt förändra mig på bara några sekunder.

1. Marilyn Manson. Det är sant. Han är verkligen en av mina verkligen totala älskade artister. Jag skulle seriöst kunna dö för att få se honom igen. Att få känna den lycka och bara stå och gråta och att sedan inse att jag faktiskt var där är helt oförglömlig. Om jag så ska åka till USA så ska jag innan hans tid är ute ha sett honom en gång till. Eftersom Metaltown har jag bara totalt förträngt eftersom det inte kommer att gå. Snyft! På riktigt... Jag är helt grinfärdig nu när jag skriver det här...

2. Joacim Lindgren. Han kan få mig att bli äcklig och barnslig. Det är sjukt... Jag förstår inte hur han kan stå ut med mig när jag blir så nästan varje gång vi träffas. Det är helt omöjligt att beskriva hur jag blir det närmsta jag kan komma är ... fjantig fast ändå inte. Jag är lugn och trygg och fylld med kärlek.

3. Mamma. Seriöst och på riktigt! Så fort mamma är med så blir jag 5 år och inte kan göra någonting själv. Fast jag kan erkänna att jag utnyttjar det till max så lite har jag väl mig själv att skylla på... Men ändå!

Det enda jag vill göra nu är att dunka manson. Kan jag dunka manson? Nej för att jag har små barn som sover i mitt hus våningen under. Jag vill inte få mina föräldrars ondska på mig... Det räcker med att jag inte städar rummet!

Opepp!

Jag har matte snart. Det känns jävligt opeppt! Min dag är opeppt. Hela mitt liv är opeppt. Opepptoppeptopeppt. Nu måste jag gå och hämta mina böcker... Jag vill inte. Opepp!

Vinna en liten tävling kanske?

Jag vill vinna kissies presentkort! Det skulle bli en lättnad för hela mig!

Vet inte hur mycket jag måste länka så jag slänger in en till http://kissies.se/

Manson<3

Min bästaste älskling någonsin har släppt en ny singel! We're from America! Den är politisk och vi älskar det! Manson är tillbaka och jag är lycklig. Hela skivan kommer den 24 maj! JAG VILL HA DEN!!!


Älska eller dö!

Ett år<3



Jag och min älskade firar 1 år idag!! Det är fint och jag älskar dig<3

Något vill mig illa

Jag har en magkatarr som inte är från denna jord någonstans! Bara tanken på träning känns rent åt helvete... Hela dagen har varit fördjävlig. Jag orkar inte berätta allt skit som har hänt idag men till och med pappa tyckte synd om mig och då är det fan illa. Tårarna var inte långt borta när jag kom hem vill jag lova... Just nu är dom nära.
OOOH dom spelar Ulf Lundell på Rock Klassiker... Som för den delen är helt raspig och försvinner ibland. Varför?

Men köra den stora bilen ska jag göra i snön som fallar och träna ska jag också göra. Det som är dåligt att jag kommer prestera skit eftersom jag är äckligt opepp på att träna.

Det blir nog bra. Man ska se det posetiva i livet och det är att.........det är fredag imorgon och jag ska vara med Jocke för vi ska ha vårat ett års firande. Det är bra.

Varför?

Jag får seriöst panik snart. När jag var här när Agnes fyllde 1 så fick pappa magsjuka dagen efter. Jag överlevde! Agnes fick magsjuka några dagar senare och då träffade jag henne inte så jag klarade mig igen. Nu när jag kom ut från duschen så hade Wilma fått magsjuka. Ja men lyckat! Jag som har börjat må illa igen.

Nu är det bara att vänta.

Usch

Jag känner mig arg på världen och är opepp på det mesta. Min kropp strejkar och jag låter den göra det... Det är bäst så.

Jordgubbar med glass

Hoho vem fick jordgubbar och glass till efterätt? Jo jag! Sug på den du! Jordgubbarna smakade lika bra som om dom växt upp i augusti. Så underbart. Jag är lycklig.


Äntligen vår

Här sitterj ag på balkongen och steker! Det är 22 grader varmt i solen. Det borde ändå räknas som vår tycker jag! Så jävla skönt men lite värme. Synd bara att det är lite moln så solen försvinner ibland... Men jag ska inte klaga. Hur ofta kan man sitte ute i vara långärmad i mars?


Ha en bra dag och hoppas att alla får njuta av det underbara vädret!

Wooow



Så där bra ska jag också bli!! Måste nog börja träna upp spänsten nu på en gång!

Hopp hopp hopp....

UUUHHÄÄ!

Det är fredag, klockan är kvart i nio och jag är vaken! Uscha. Jag vill bara lägga mig ner igen och klappa lite snällt på min ömma tå. Nu ska jag springa runt och se om min tå håller för lite idrott. Jag vill vara med för vi ska leka lekar och det tycker jag är jätte roligt! Hoppas att det massa barnsliga lekar!!

Nu har jag ett minne här: Alltid på ju-jutsun så lekte vi bulldog. Fyfan vad det är roligt! Den går ut på att det är en som är "bulldog" och sitter med ansiktet vänt bort från alla "kattungar" som sitter och väntar på en linje. Sedan ska bulldogen säga något som jag nte kommer ihåg men typ "Vem är rädd för bulldogen?" och alla andra ska svara "Inte jag" typ. Sen ska man på alla fyra springa över till andra sidan och unvika att bli nedbrottad av bulldogen för då blir du också buldog. Så fortsätter det så tills alla är tagna. Underbar lek!


Ett sista ord

Min. Tå. Dog. Brutalt. Pang.

Sedan vill jag förmedla ett citat som lättade upp min dag lite:

"Världen skulle vara ett snäpp dummare utan ulla men dock så mkt gladare" - Daniel Sjödin. Så sant! Så sant.

Godnatt!

Träning!



Aspeppad! Hoppas att min tå håller bara...

Kanske ett litet barn?

Jag vill bara hem och sova. Mitt liv är inte bra. Jag är trött och har snart masssa fysik. Det känns jävligt opeppt. Opepptoppept!

Emelie och jag har bestämt att jag ska bli gravid efter gymnasiet och hon ska bli extra mamma. Det blir bra... Då blir det aoutomatiskt ett uppehåll eftersom det är lite svårt att plugga med en liten bebis som behöver mat en gång i kvarten. Asbra! Så jag borde alltså bli gravid under nästa år.. Fast då kan jag inte vara med på alla studentfester... vilket inte är så bra planering kanske. För det är ändå 9 månader som jag ska vara gravid så kanske att jag få ha två års uppehåll då. Sen är det bort med ungen på dagis så blir jag sjukgymnast. Party!

Torsdag

Idag är det torsdag och det betyder att det är träning och fredag imorgon. Det är härligt. En sak som grusar min lycka är att jag går till 16.20 idag.... Fast vi brukar alltid få sluta tidigare! Då blir jag glad i själen!

Dagens lektioner är (om ni undrar liksom) :

- Mentor
- Matte D
- Fysik A (i typ fem timmar)
- Psykologi A

Jätte mysig dag. Yes fast snart är det fredag! Lycka. Fast vi har dum labb i 40 år.

Hoppas du får en härlig dag i det fina vårvädret!

Sova

Nu har jag svart hår! Weeej. Jag har ännu inte riktigt studerat resultatet men jag hoppas att det är bra.

Klockan är dax att sova. Så det ska jag göra nu. 

GODNATT sötbarn<3



Min fd säng. Nu har vi en stor och mysig en.



Min mage

Min kropp är ett mysterium. Jag förstår mig inte på den... Nu har jag fått tillbaka mitt äckliga illamående. Jag mår illa när jag äter och när jag inte äter. Just nu efter middagen så känner jag hur hela magen bara vill göra sig av med allt innehåll. Det här är inte roligt.

Sedan behöver jag en hårtork. Om någon söt människa har en som dom vill ge bort. HÖR AV DIG!

Färga håret ska jag göra!

t


Hoho jag har utväxt! Fast inte så länge till! Ikväll så ska jag bli svart/blå/lila eller vad jag nu brukar bli. Det kommer bli bra.. Fast min kära mor brukar av någon anleding alltid lyckas lämna en fläck någonstans. Men jag överlever ändå...

Assnygg bild. Verkligen. Klaga  inte. Snälla?

Ännu en morgon

Solen skiner, det sitter en hackspett utanför mitt fönster och jag är pigg! Kan det bli bätttre? Jag har varit astrött och svin deppad i flera månader och nu helt plötsligt så är jag pigg och glad. Tänk vad lite solsken kan göra!

Vem gick och la sig kl 22 igår då? Gissa!! JAG så klart! Sen så sov jag till 8. Det är jävligt länge! Underbart!

Träningen igår gick väl. Jag behöver verkligen träna ryggen. Smärtan när jag har tränat klart är förlamande. Sedan att jag har fruktansvärt ont i min stortå är en annan femma. Haha jag har alltid något jag kan klaga på! Asbra!

Vi firar mina skador med en bild på en peppad Rebecka innan tävlingen!



Rebecka och min tränare!


TRÄNING!


Aspepp. Fast vi pratar faktiskt tvärtom språket idag! 


DÖD.

Lataste klassen

Här sitter jag med min hysteriska klass. Den är sämst på att plugga i förväg så alla sitter alltid hela lunchen och rasten innan proven och tok nöter. Jag har inte sett en enda klass på hela natur som gör samma sak. Det är så fult! Haha vi är äckligt mobbade.

Time to go and have some math! Sedan: Kemi!

Sjukgymnast?

Eftersom jag inte riktigt orkade lyssna på genomgången så gjorde jag en liten sökning på sjukgymnastutbildingen! För er som inte visste det så har jag bestämt mig för att jag ska bli sjukgymnast. Det är en fin utbilding som jag troligen kommer kunna komma in på!

Det som behövs är: Grundläggande behörighet samt Ma B, Sh A, Nk B, Id A. Naturkunskap kan ersättas med Bi A, Ke A och Fy A eller Omvårdnadsprogrammet.

Det har jag ju faktiskt läst. Eller id A och Fy A håller jag på med och Nk B har jag inte läst fast det behöver jag ju inte! Svin bra!!

Eller så ska jag bli lågstadielärare.


Ge mig mat



Jag vill ha mat! Min mage skriker och jag har massor med timmar kvar till lunch. Det är inte nådigt!

Men jag är skit snygg i min jacka! Damn!

Godmorgon party people!

Bussen går 8:00. Om en timme. Jag måste äta klart frukostosten och ta på mig lite kläder. Sedan så ska jag möta världen med min nya jacka även om det är -2 ute. Det struntar jag i!

Dagen:

- Psykologi
- Engelska
- Matte
- Kemi
- Träning?

Japp då vet ni vart ni har mig. Håll tummarna för mig idag så jag klarar provet!

Watching the stars

Ojoj! Besöksrekorn idag! Hela 13 pers. Jag är hedrad!

Vad håller på att hända med mig? Jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på Brolle. Det lite små mysigt så här en måndagkväll tillsammans med kemin. Det kan gå precis hur som helst imorgon. Känns bra.. Men jag ska i alla fall ha en snygg jacka på mig! Det är alltid bra!!


Min jacka

Köpt mig en liten jacka har jag gjort! En fin en. Jag är lycklig. Fast jag har en dålig kamera och dåligt ljus och hade fixat lite med den och sedan så fuckade allt upp sig så blir det en äckligt ful bild. Men ni fattar poängen ändå kanske?



Fin bild. NOT! Fin jacka. YES!

Dumma kemi

Blööö massor med kemi har jag att göra... Fast jag är svin hungrig så jag orkar inte. Jag har ätit en banan och ett äpple nyss så jag kanske får lite energi snart så jag ska nog läsa lite innan maten ändå.

Jag ska sluta hoppas.

Dumma mage

Jag är äckel stressad över hela världen så jag mår illa. Min mage skriker ett stort NEEEEEEJ så fort jag tänker äta någon form av mat. Inte så lyckat när jag ska äta frukost. Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och har äckligt bråttom. Jag pallar fan inte den här dagen.

Uuuhä!

Snacka om att jag är ett totalt nervrak just nu. Jag skulle kunna ha fyllt en 10 liters hink med mina tårar som jag gråtit under dagen över kemin. Sedan började jag skälla på mamma för att hon ville fika med mig. Hann med att slänga iväg några elaka ord som jag inte menade för fem öre till Jocke när han försökte hjälpa mig. Lyckat.

Sängen kallar eftersom det är skola imorgon och har planerat att vara på skolan 8.30 och plugga lite kemi! Asmysigt. Verkligen .Bästa starten på dagen!! Just det vi har sex och samlevnad imorgon. För alla verkar tro att vi inte vet att kondom skyddar mot allt! Dumma lärare. Jag hade kunnat haft en kemi lektion där istället...


Pihlman & Pål - Tingaliin

 

Jag finner inga ord!!

Inte bra!

Gårdagen spenderades på skolan, hos pappa eftersom Agnes fyllde 1 och sedan hos mig med massa mys med Jocke.

Idag blir det mer mys fasts med mina brudar!!!

Just nu är det mest lite tårar eftersom Untied förlorade mot Liverpool med 1-4 och Hv ligger just nu under med 2-0. Inte bra... Hoppas att det blir bättre snart!



Ajdå. Inte bra

Aw solen skiner ute! Det gör den inte här inne! Min dator har kraschat. Fyfan... Vad ska jag säga till mamma? Hon kommer inte bli glad. Fast det är inte mitt fel för jag tog bort virus och sen så pajade allt. Jag är helt grinfärdig! Om jag har tur så har jag allt viktigt på den här datorn med!!! Annars så blir jag grymt ledsen.  Det blir nog bra det här.

Nu måste jag fixa mig klar så jag hinner till skolan. Jag ska åka lillbilen idag!  WROOOOOOOM!

Aspepp

Nu känns livet lite bättre. Lite ännu mer bättre nu när jag läste mina kommentarer. Det finns bara ett ord: Sötbarn!

Idag har jag även tränat för första gången på flera veckor. Det var riktigt roligt faktiskt! Lite lagom jobbigt för en fet och otränad människa som jag är. Jag var glad och jag log som jag brukade göra innan mitt långa uppehåll och dåliga träningar. Det kändes bra. Det firar vi med en aspeppad bild: Som jag inte hade på den här datorn utan det får bli en annan peppad bild när jag håller på att fixa frillan. Det är ett steg mot ett bättre självförtroende att jag kan lägga upp bilder på mig själv. Slå mig om jag tar bort  den.  Enjoy!





Godnatt!


All makt åt Tengil

Livet leker! Not.

Fick 5 poäng på matten.

NU: Fysik.

Godmorgon

Just nu är jag inne i en personligkris. Jag HATAR mig själv. Det är knappt så att jag står ut med mig själv...

Det här är jag:
- För smal för att det ska vara snyggt
- För otränad för att det ska vara snyggt
- Har noll till bröst
- Mitt hår är kort och fult
- Jag har massa ärr överallt
- Jag är hjulbent
- Lat
- Lite lätt dum i huvudet så jag inte förstår vad jag inte borde göra som att gå natur och gå utanför dörren på dagarna
- Klär mig som en dagisfröken
- Vill se ut som dom som lyckas se så där bra ut med misslyckas butalt
- Jag vill tro att jag har något litet bra
- Ingen har någonsin lyckats kommit på något positivt som jag är bra på.

Det finns tusen saker till men det orkar jag inte skriva. Mitt självförtroende är väll i höjd med mina fotknölar och knappt det. Jag vågar knappt gå på stan för det känns som om jag tar upp någon annans plats. Det är hemskt och jag orkar verkligen inte gå till skolan idag. Men jag gör det för Rebeckas skull.

Sedan vill jag säga att det är för er som jag tycker om som gör att jag överhuvudtaget orkar kliva upp på morgonen. Om ni inte hade funnits så hade jag aldrig orkat.

Hv71 och United. Skratta eller gråta?

Hm.. Jag är delad. Jag är jätte ledsen över att Hv förlorade i förlängning... igen. Liv måste vara jättejättejätte ledsen och jag vill bra ge honom en jätte stor kram. Låta honom gråta lite fint på min axel och klappa lite fint över hans svettiga hår.

Fast United vann! Det känns fint. Något som var fint var att Ronaldo tog av sig tröjan och kände att han ville springa runt utan tröja i en kvart. Sånt gillar vi!!! Skarpt.

Vi avslutar med en bild på Livs fina ögon! Det är något magiskt med dom!!!!


Onsdag

Jag borde nog packa upp min väska.. Fast jag har tappat bort massa kläder som jag borde ha med mig. Så jag tror att jag kanske hittar dom om jag skulle packa upp.

 Sedan så är det massa annat jag borde göra.. Men så blir det ibland.

Ikväll så blir det först Ungvänster möte fast vi lär bli tre pers eftersom två är borta... Sedan så blir det O'learys!! Mysigt.

Blöö Merlin dummar sig och laggar hela tiden = jag blir ledsen. Då får det bli Buffy istället!

Svart eller prickig?




Jag har funderat på att göra den här klänningen svart. Men samtidigt så är det lite mysigt att ha något i lite färg till sommaren. Fast jag jävligt tveksam eftersom den är vit... GAAAH beslutsamhetsångest.


Timrå - Hv71

Jag vet alla HATAR oredigerade bilder men jag känner att det här inte är rätt tid för mig att sätta mig ner och göra det. Så här kommer nu följa orginal bilder med en dålig kamera från matchen igår.

  

 











Jag kanske ska tillägga att Liv är min stora kärlek här i livet. Haha det blev ju en fin liten ordvits där! Men han är det... Jag får kraftiga moderkänslor och blir väldigt förstörd när dom gör mål på honom för det känns som om han blir jättejättejätte ledsen! Hemskt!

Godmorgon?

Imorse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk, illa mående och mensvärk! Dagen har inte ens börjar och livet är verkligen på topp! Kan det blir bättre liksom? Nej jag tror inte det.

Ha en bra dag!


The Passenger - Iggy Pop

Jag älskar den här låten. Den är helt underbar!




Hjälp

Jag vill att det ska hända något! Hela min kropp skriker efter förändring! Allt följer i samma mönster och lunkar framåt i samma spår. Jag håller på att få panik! Visst brukar jag vara rastlös men inte på det här sättet... Snart kommer jag göra något drastiskt känner jag. Fast samtidigt så gör jag ingenting. Det finns tusen saker att göra men jag gör nada. Det är hemskt.. Världen snurrar men jag står stilla på samma plats.

Panik.

Honey I'm home!

Jag är hemma nu och jag har överlevt. Just nu har jag lust att skriva en lååång redogörelse för vad jag har varit med om, men det orkar jag inte för jag är trött. Så här på förhand så kan jag avslöja att det var:

 BRUTALT
LIVSFARLIGT
OCH JAG HADE EN NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

Då förstår du hur det var. Det bara måste läsas. Men det får vi ta efter diverse saker jag ska göra imorgon. Eftersom jag numera är aktiv i ungvänster så ska jag vara med på en mässa imorrn för det är kvinnodagen sedan så blir det feministiskt självsförsvar. Så imorgon så blir det full huggning hela dagen! 

Nu drar jag

Nu drar jag iväg till Storhogna... Vi hörs när jag kommer hem om jag överlever.

Matilda: Om du kan bevisa att bilderna är fina så vinner du ett fint pris.

Latmask är vad jag är

Jag har insett att jag är lat. Dom flesta vet att jag oftasts inte orkar göra något alls men nu har jag snart tagit priset. Jag har skaffat både bloglovin och totiki som håller koll på .. ja allt. Nu behöver jag inte ens logga in på alla olika sidor utan det kollar av det åt mig. Så jävla praktiskt.. Haha fyfan vad jag är lat. Jag vill nog slå mig sjsälv lite granna...

Dax att titta över packningen igen.

Handlingsförlamad

Klockan är snart halv två och jag sitter handlingsförlamad i pyjamas. Anledningen till min handlingsförlamning är att jag har för mycket att göra på för lite tid.

Den här dagen ska jag:

  • Äta lunch
  • Duscha
  • Komma fram till allt jag ska ha med mig
  • Packa
  • Kontrollera att jag har med mig allt jag behöver
  • Plugga psykologi och kemi
  • Umgås med pappa 
  • Åka till fjällen med Jocke
Det blir nog bra.. Jag överlever nog kanske allt. Nu har det gått massa tid igen... Usch.

Jag har hittat en ny. Förlåt

Jocke har en poäng att jag borde göra den själv.. men eftersom du har gett dig tid att lära mig ps så är det lite svårt. Dessutom så är jag sämst att ta bilder på mig själv eftersom jag alltid ser hemsk ut! Jag är en person som aldrig ALDRIG blir bra på bild.. Den som hittar en bra bild på mig vinner ett fint pris! Jag lovar!

Jag har hittat en ny kärlek. Förlåt att du får reda på det på det här sättet, men det är det enda rätta! Min nya kärlek är en yoghurt! Sorry hjärtat men du smakar inte vitt persika och vitt te. Dessutom så har du inte stora fina bitar persika heller! Utan du smakar ... något annat. Fast å andra sidan så vet jag inte om jag vill ha ett förhållande med ett paket yoghurt för den tar ju slut. Han får nog vara min älskare... Så får det bli!  För nu ska jag sova så jag kan få kliva upp och älska med min älskare!

Min fina kjol

Nu måste jag gnälla lite... Jag köpte en kjol i lördags och nu har jag fått den tvättad.. Gissa vad som har hänt? ALL JÄVLA FÄRG ÄR BORTA! Eller okej inte all.. Men den är inte snyggt svart längre utan grådaskig. Jätte fint verkligen! Det som gör det hela värre är att på vissa ställen så är den fortfarande svart så den är liksom fläckig. ASSNYGGT! Jag vill böla lite.. Fast den kostade bara 33 kr och är liiiite trasig. Men jag vill ändå ha den. Jag ska lägga ut en bild någon gång när jag får en kamera.

Ner och gnälla lite på min far ska jag göra!



Edit:
Jag vill ha en ny design. Ge mig. Gör mig en. Jag vill ha! Jag vill ha en smexy en.

Det var ett tag sen.

Nu har jag ingen aning om vad det här ska vara bra för.. Det är säkert någon fin menig. Blir nog bra...

Följ min blogg med bloglovin .. Jaha. Nu fattar jag. Det var fult.. Men jag följer anvisningarna slaviskt! I'm a slave for you!

När jag ändå är inne och skriver så kan jag ju kanske göra en update på läget. Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga dom senaste dagarna. Det hade bara blivit en massa gnäll och tråkigheter... Sånt orkar ingen med. Så det så...

RSS 2.0