Mitt liv som vuxen

Okej... Jag kommer ha en svårt tid framför mig. Jag måste göra i princip all teori fram till den 22/1. Det är tärt.. Jag har knappt en månad på mig att lära mig en bok på 293 sidor. Okej vi ska göra en lista. Jag tycker om listor!

20/1 Halkbana
21/1 Jag fyller 18!!! Weeeej!
22/1 Teoriprov
28/1 Uppköring
31/1 Ev tävling
5/2 Mönstra


Alltså... Måste allt komma på en gång? Det är ju nästan så att jag blir lite ledsen i ögat. Om det finns någon som vill hålla mig i handen så jag kan få gråta en stund så skriv en kommentar så fixar vi tid... Jag kommer troligen finnas vid min datorn där jag nöter teori frågorna.

Näe nu så ska jag tänka bort all ångest och ha roligt. Ska ut och käka middag med mina brudar! Jag är ju värsta pimpen jag liksom! Umgås med värsta snyggis brudarna bara så där jag då liksom. Haha osammanhängande mening is the shiet! Jag är så nervös... Nu. Och det är en månad kvar.... Det här kommer aldrig funka.

Tack och adjö nu ska jag dö!

Ångest, ångest är min arvedel

Ångest, ångest är min arvedel,
 min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.
Nu styvnar löddrig sky
 i nattens grova hand,
nu stiga skogarna
och stela höjder
så kargt mot himmelens
förkrympta valv.
Hur hårt är allt,
hur stelnat,
svart och stilla!

Jag famlar kring i detta dunkla rum,
jag känner klippans vassa kant mot mina fingrar
jag river mina uppåtsträckta händer
till blods mot molnens frusna trasor.

Ack, mina naglar sliter jag från fingrarna,
mina händer river jag såriga, ömma
mot berg och mörknad skog,
mot himlens svarta järn
och mot den kalla jorden!

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.

- Pär Lagerkvist

Sex i massor!

Idag är jag lite glad! Trots att hela första delen av dagen var hemsk med mensvärk och prov jag inte kunde så blev det hela mycket bättre när jag fick reda på att jag klarat matteprovet. Det var en lycka. Jag blev glad och älskling bjöd mig på fika. Haha undra vem som blev gladast av oss egentligen?
När jag kom hem så tvättade jag lite, blev hungrig och sur, tittade på The Tudors, åt mat och gjorde en insatts på mitt rum. Nu är alla kartonger utom en som det är kläder som ska rensas kvar plus mina lådor som också skulle behöva sig en omgång... Det känns inte så lockande men lika bra att göra det nu när jag ändå är på g. Dagen D lutar åt onsdag så då kommer jag hitta mig själv sittandes med papper upp till midjan som har några år på nacken om jag säger så. Tror aldrig jag har rensat dom där om jag ska vara ärlig. Någon gång måste det ju ske!

Nu måste jag älska lite på The Tudors! Höhö slicka på den serien alltså! I like it! Men jag funderar på att skriva en lista på alla han har haft sex med så jag håller reda på dom... Och då har jag bara sett tre avsnitt. Dom har fan sex hela tiden... Haha fan man skulle ha levt på den tiden och hjälpt till på slotten. Kanske att man hade fått haft sex med kungen då? Det skulle ha varit lite mysigt!






The Phantom of the opera


Less_brud_91

Jag har inte slutat blogga.. Jag har bara inte haft någon lust eller tid. Mest lust...

Egentligen så är allt ganska bra.. Beroende på hur man ser det. Jag kommer troligen bryta jätte många löften nästa vecka. Det första är att jag skulle hoppa av natur om jag inte klarar nationella. Det tror jag inte att jag kommer göra utan kommer försöka lösa det på något sätt. Vilken kanske är bäst också men liksom .. ja.
Det andra är att jag ska sluta med mina p-piller när den här kartan tar slut om det inte blivit bättre. Jag hade tänkt sluta redan idag men min hjärna lyckades intala mig att det är dumt att sluta mitt i liksom. Så jaa.. Vi får se hur det blir. Men eftersom jag blir så förstörd av dom så tror jag att det är ett löfte jag kanske kan hålla.

Nu måste jag läsa lite mer på biologin. Den är tråkig och jag har massa barn springande runt benen. Mest är jag hungrig. Skulle vara mysigt med lite mat.

Jag har även ett annat i-landsproblem. Jag har tappat bort ett par trosor. Okej det låter kanske inte som ett så stort problem men seriöst. Jag har haft dom en gång och köpte dom för dyra pengar och nu är det helt borta. Jag förstår inte... Kommer inte ens ihåg vart jag använde dom sist... Det är ett mysterium. Haha fyfan vilka problem jag har.

Måndag

Jag har inte bloggat på jätte länge... Jag lovar jag har faktiskt inte dött. Jag överlevde tävligen ingen panik! Alla kan andas ut...

Pizza andedräkt måste vara det snuskigaste som finns!! Lilla äcklet kom precis och andades mig i näsan och jag blev ledsen. Det luktar snusk!!! Hela kläderna och sånt luktar lika dant. Det är hemskt jag ska fan sluta äta pizza så slipper i alla fall jag sprida denna hemska odör. Fast jag tror att det mest är salladen som luktar och någon sån äter jag inte så det kanske inte är någon fara! Hoppas jag...

Min mage tar livet av mig.... Det gör ont. Jag vill ha proviva. (Nu är han här igen.. Han luktar inte gott. Blö.) Men jag är stark.. När det gäller både magen och näsan. Jag ska överleva. Det blir nog bra...

RSS 2.0