Lilla Wilma fyller 5

Idag fyller min fina lilla syster Wilma år! Hela 5 år har passerat sedan hon låg i skvalpade i fostervatten. Myysigt.




Tyvärr så hittade jag bara en gammal bild på henne och bilder på henne när hon badar... Som var ännu äldre. Inte bra. Men visst är hon lite söt ändå?

Umeå

Idag sticker jag till umeå! Min fina lilla Rebecka ska tävla och eftersom jag är lat jävel så orkar jag inte göra det så jag ska peppa henne istället. Men nästa gång... Så kanske att jag ska göra det. Kanske.

Nej nu måste jag packa och fixa och dona lite. Förskyld håller jag på att bli också... Matteprov slipper jag idag med. Känns bra... Fast det blir på måndag istället. Inte nådigt.

Nu hoppas jag att Rebecka och Pålsson vinner massor med priser!!

Tassar eller stjärnor?

Jag ska tatuera mig. Bilden är jävligt bajs men den får duga... Det kommer nog bli tassar... Faaast inte dom där som jag har gjort. Jag kan inte direkt kalla mig konstnär även om jag blev lite impad över att dom blev ganska bra. Stolt brud!

Men tassar eller hur? Andra förslag är välkommna



Ett par nya skönheter

Idag hände en hemsk sak... Jag insåg att mina älskade converse har gått så jävla sönder så det är hål in mellan "innerskon" och gummisulan för det kom in stenar där.. Så mamma övertygade mig om att det var bättre att jag köpte ett par nya converse än ett par pums. Så det fick det bli!

Just nu står det ett par sprillans nya röda converse i min hall. Dom är fina och jag älskar dom!

JAG DÖÖR! Öronorgasm! Enter Sandman is to die for! I'm dead! I'll wake up with a kiss from a handsome man...perhaps.

På ung vänster

Här sitter jag på unvänster och snyltar nätverk. Men det sa jag inte.... Bara lite.  Men det är fint.. Dock är det inte så fint ute eftersom våren har dött och blivit höst och kall. Inte nådigt.

Nej.. nu ska jag göra något. Som att öppna paket fast nu är det öppet. Det var sjukt snygga klistermärken! Det gillar vi.

Secret diary of a callgirl

Någon mer än jag som har sett den serien? Den är faktiskt bra. Det är lite roligt på något sätt eller inte roligt men ja. Det är spännande fast jag har sett den. Men ändå!

Min lilla hjärta ringde precis. Han är förskyld... Det är inte roligt för mitt huvud känns tungt. Jag som är nojig som fan känner verkligen hur bakteriera anfaller mig och det var innan jag fick reda på att han var sjuk. Roligt.

Nu blev det supernatural. Han är sjukt snygg... OOOH det ska tydligen vara något om vampyrer. Det är mysigt.

I'm home!

NU är jag hemma. Jag har duschat och det finns vatten i kranen! Så jävla underbart... Jag uppskattar verkligen det nu. Vattenvattenvatten. Underbart!

Men nu försöka få till en date med matilda fast det får inte så bra.

I skogen

Här sitter jag mitt i skogen. Liksom. Med internet. Det är ju alltid mysigt med små överraskingar!! Som att jag skrev.. För mina tre läsare. Liksom... typ. Ehe... Ja. Det är fint och kallt med det är alltid bra. Sånt gillar vi.

Nu är det mest spännande och se om jag överlever när jag går hem! Det är mörkt och det kan finnas djur och spöken här.... Om jag inte skriver om en vecka så har jag dött.... Så det så.

Ingen dusch på... länge

Här sitter jag och äter frukost med hårbrösmulor över hela kroppen. Jag tror min käft håller på att lossna eller i alla fall tänderna. Jävla visdomständer. Men inte ska jag klaga över det! Jag har ju påskolv. Och jag är uppe nu? Det är läskigt... NU måste jag duscha eftersom vi inte har sånt lyx i stugan. Kommer hem på söndag... Det är några dagar utan dusch. Luktar fint då... Fast jag brukar inte bry mig så jävla hårt faktiskt. Lite skönt att slippa bry sig om sånt faktiskt. Packa måste jag göra också!

Go now I must

Påsklov!

Oh nu blir jag lite glad! Tre pers har svarat på mitt inlägg om bhar! Det värmer!

Nu ska jag berätta en sak mina vänner och det är att jag har påsklov! Hur underbart är inte det? Det är hur jävla skönt som helst kan jag säga!

Fast jag har inte packat eller något sånt överhuvudtaget.Men det blir bra.. Vi åker kl 12.00 imorrn... Ehe. Fint blir det nog. Det löser sig alltid!!

Nu ska jag sova snart... Godnatt<3

Träning

Träning idag.. Kan blir roligt. Kan bli tråkigt.. Det är spännande. Jag har ont iaf. Dax att klippa tå naglarna och fingrarna egentligen men det vet jag inte om jag hinner.

Hörs när jag kommer tillbaka!! Fast det ska vi inte alls det för när jag kommer hem ska jag duscha, äta och sedan SOVA! Så det så...Ingen mer dator för mig.  Önska mig lycka till med träningen alltså.

Inte bra

Här sitter jag på psykologin och ligger så sjukligt mycket efter. Det där med fria arbetsuppgifter är inte så bra för mig... Det brukar inte bli så mycket alls. Varje dag så tänker jag att jag ska ta tag i det men det är alltid rent åt helvete. Jag säger en sak och det är: Åt fan med allt.

God morgon?

Ont i huvudet... Illa mående... Kemilabb. Underbar kombination!

Hur många bh:ar har du?

Jag har en liten fundrering. Men vi börjar med bakgrunden till min fundering:

Varje gång jag packar så sorterar jag allt i små högar så jag vet vad jag har med mig. När jag packar för att flytta från mamma till pappa eller tvärtom så är det så gott som alla min kläder jag packar ner och då får jag väldigt bra överblick över vad jag har och inte. Idag när jag har gjort mina högar så slog det mig att jag har ganska många bhar.

Så nu till min fråga:


Jag har 8 st nu är väl inte det så många... Fast samtidig så är det det känns det som. Plus att jag har två till som jag bara använder i nödfall. Plus två sportbhar. Det som är lite roligt är att jag inte har en enda vit men en ljusblå... Fint. Så jag undrar.

HUR MÅNGA BH:AR HAR DU?

Det som är lite jobbigt att det inte är någon som kommer svara... Men det var värt att prova i alla fall.

För i helvete

Det var ett jävla tag sedan jag skrev. Jag har haft massor att skriva egentligen fast samtidigt ingen lust. Men nu har jag en sak jag vill berätta... en åsikt jag har.

I fredags så lekte vi "jag har aldrig" och då var frågan "Jag har aldrig haft sex till hårdrock." Okej det var ingen fråga... ett påstående är det. Av någon anledning så har det där hängt sig kvar... Igår när jag skulle sova så låg jag och lyssnade lite på musik och då insåg jag att det något jävligt sexigt över rock. Inte all rock. Men vissa låtar är helt underbara. Om jag skulle ha varit en stippa så skulle jag lätt ha valt en låt med lite rock i.

Nu kände jag att det brann för mig! Jag tänkte ladda upp två låtar att jämföra med från youtube. Men eftersom youtube har blivit helt jävla fuckat så går inte det. Varför i hela helvete ska dom ha ett jävla filter? Det är ju rent åt helvete. Vad fan ska det vara bra för? Nu mera har jag insett att jag inte kommer kunna sitta och titta på fina manson videor eftersom dom inte funkar här! Jag blir förbannad!

FYFAN!

RSS 2.0