Ful Stalin och Fin Låt

Jag är så äckligt less på Stalin så jag tar en paus och förgyller min blogg med fin musik. Det är så lätt att bara slänga upp ett youtube klipp. Lite för enkelt... Skit samma. Den här låten är fin och bra. Lyssna och må bra.

Stalin var en arg man. Men han var nog bara ledsen och missförstådd!

Girl with one eye - Florence And The Machine


Salad Fingers

Det här är den sjukaste serien som någonsin gjorts! Helt galet sjukt och helt underbart fantastiskt!!





Hur jag skulle ta livet av mig

Känner att jag är besviken på mitt united. Orkar inte ens prata om det.

Igår så funderade jag på hur jag skulle vilja ta livet av mig. Kom fram till en överdos hade varut bra. Ta ut alla pengar jag har och köpa en flaska äkta absinte och heroin för resten. För att fixa stämningen så slår jag på Mansons skiva Holy Wood och tänder lite ljus. Egentligen kanske en burk valium för att vara helt säker...

Klychigt? Ja. Bryr vi oss? Nej.

Nu är det inte så att jag ville dö eller något. Men jag hade inget bättre för mig.

Klimatdag

Idag så var jag på massa föreläsningar om klimatet. Den första var väl så där men han var snygg, den andra såg ut som jag vet inte vad men sa bra saker och den sista finns det inget att säga om. Det jag kommer ihåg från dagen är det här:



En aningens ångest

Inom en snar framtid så kommer min rygg att ta död på mig. Det känns inte helt okej att det känns som om mitt skulderblad ska klättra ut genom skinnet. Jag uppskattar det inte helt. Slut fred och må bra!

Idag hade jag kemiprov som jag nästan kunde. Jag har aldrig varit så frustrerad för jag kunde det nästan. En timme plugg till och det hade suttit. Det är då man ångrar att jag la mig kl tidigt igår.

Ångest

Någon annan som har ångest är nog Emelie för hon ska sjunga idag i aulan på hedbergska inför massa folk. Jag är stolt och känner mig lite som en mamma. Min lilla flicka är duktig och modig och allt kommer att bli jätte bra! LOVAR!

Jävla skit dag

Ännu en måndag har gjort sitt intåg och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det regnar och jag har inga nycklar. Sömn hade varit ganska trevligt!

Idag så hade jag kemistuga på morgonen, marinbiologi nu men jag är för opeppad för att sitta och göra 48 frågor som ska komma på provet så jag bloggar istället, sedan är det äckel lunch, PA då jag ska sitta och kolla igenom enkätsvar, svenska och sedan mitt inatten träffa två stycken lärare för att prata om sex och samlevnadsundervisningen. Då ska enkäten vara igenom kollad och klar i princip. Kan bli bra. Kan bli dåligt.

We Will See!


Mamma slutar kl 16.00 så jag kommer inte in hemma innan det ändå... Tärt!

Söndag

Idag är det söndag och det känns inte helt bra. Snart om 20 minuter så ska jag bege mig bort till min kära systers nya lägenhet där jag ska få i mig föda i form av smörgåstårta. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag tycker det är gott eller inte... Brukar oftast bli jävligt kvalmigt efter ett tag. Lägenheten är fantastiskt och jag funderar på att ta med mig kameran och ta lite pics! Åh jag vill också ha en egen fin liten lägenhet. Fast någon får gärna betala den åt mig!

Nu är det dax att kräkas lite mer på kemin. Prov på tisdag känns allt annat än peppande. Jag måste få godkänt annars så kommer Barbro bli ond på mig. Det vill jag icke!

Nu ropar den organiska kemin på mig. "LÄS MIG! LÄS MIG!" "Dö" svarar jag.

Pussy? OH yes!

Nu har jag haft redovisning för läskiga människor och överlevt. Gått på gym som en rädd liten tjej och överlevt. Nu ska jag försöka överleva vidare studier av en viss krabba. Nämligen KUNGSKRABBAN fyyyy vad spännande.

Nej men seriöst. På fredag har vi redovisning på ett fördjupningsarbete. Arbetat har vi gjort men jag kan inte säga att det är så mycket till fördjupning. Visst, jag vet nog allt om denna äckliga stora krabba men ja. Jag har nog inte det information han vill veta. Men det löser vi med att vara super heta och snygga så ingen lyssnar på oss utan bara vill klä av oss.

Raarw. Porr. Gillas.


Ett borta, ett annat tillbaka

Jag har hittat mitt körkort som var försvunnet! Det låg i mitt skåp... Det här legat där sen i våras. Jag tror att ska börja fundera på att börja städa skåpet liiiiiiiite oftare. En aning så där kanske. Hahaha fyfan vad jag är sämst!!!

Nu ska jag bli aktiv på fysiken. Känns en aning opeppt. Trodde även att jag skulle få tillbaka mitt busskort idag men nej. Det skulle  jag inte få förrns imorgon. LESS!

Inte helt okej

Kämpig dag jag har framför mig. Fast det är en mix mellan tråkigt, hemskt och roligt. 

  • 9.55 så ska jag se på film på astrofysik. Slappt!
  • 11.00 blir det ungdomsmotagningen med projektet (hoppas jag)
  • Sen är det Svenska och fysik. Inte så roligt måste läsa ut boken på svenskan så det är ju ganska okej.
  • 15.00 så ska jag ha REDOVISNING på ENGELSKA inför läskiga människor jag inte känner. Det känns inte helt bra.
  • 16.10 blir det promenad bort till friskis tillsammans med Emelie för att lyfta lite skrot. Haha tuffa brudar är vad vi är!
  • Någon gång senare så blir det promenad hem och få i mig någon form av mat. Gott!


Dagens självförtroende

Jag har ett extremt dåligt självförtroende så jag ska börja skriva en självförtroende höjare varje dag. Alltså något jag har gjort eller kommit fram till som gör att jag känner mig lite större i mig själv. Om ni hänger med?

Dagens själförtroende höjare är:

Jag har insett att jag ser rätt bra ut. Inte en 10:a kanske men helt klart medel. En 6:a skulle jag nog helt klart säga. Faktiskt! 

Enorma läppar

 

Jag skulle ta en snygg bild för att visa min röda läppar man jag insåg ännu en gång att jag inte fastar på bild. Något jag däremot insåg var hur enorma läppar jag har. Visst det är enorm mycket klet utanför men där det är som smalast så är det liksom min läpp. Helt galet!


Shut up (and sleep with me) - Sin with Sebastian

Blogg.se bajsade sönder på mig igår se det blev inget.... Jag var ledsen och la mig istället. Återkomsten firar vi med lite vackra toner från Sin with Sebastian.

 

Shut up and Sleep with me. Just do it!

 

 


Vad är egentligen ett liv?

Egentligen så skulle jag vilja ha en fräsig blogg med något form av "tema". Inte här är mitt oexisterande liv och gnäll utan något spännande. Det har jag funderar på sen jag skaffa en och jag kommer gång på gång på att jag har inget liv så det är åt helvete innan det ens har börjat.

Summan av kardemumman är att den kommer fortsätta vara tråkig och gnällig. That's it! Live with it or die.

Jag har fått TVÅ enkäter att fylla i. Alla vill veta vad jag tycker! Spännande!!!

Have a great life until next time

Varför?

Idag har måndagen försökt våldta mig vilket resulterade i en smällande huvudvärk och ett par äggstockar på väg ut. Känns inte helt bra, något som hade varit bra är om jag hade kunnat gått hem och sovit utan att jag hade haft något skolarbete att göra.

Då hade jag mått.

Jag skrev inlägg men mitt i så åkte jag hem och hämtade en film som jag hade glömmt. Det var starkt av mig att inte slänga mig ner på sängen och bara SOVA hårt och länge. Då hade jag myst!

MYYYYYYYS!

Jag ska börja träna

Jag ska börja träna på gym har jag bestämt och Emelie kanske skulle hänga på. Så vi ska bli asbiff. Tänkte sätta upp ett mål om hur jag vill att min kropp ska se ut. Jag hade tänkt mig något likande:

 

Emelie är du på?



Internet vill mig illa!

Varför är blogg.se assegt för? Förklaring krävs!

Något annat som det skulle uppskattas en förklaring på är varför det inte går att lägga in den ocensurerade versionen av Marilyn Mansons Arma god damn moterfucking geddon på bloggen.. Eller den där koden finns inte. Det är tärt och jobbigt jag ville verkligen ha den här. Även om jag hatar honom en aning just nu så är han fin och bra. Men det oriktiga versionen är riktigt jävla dålig! Därför så erbjuder jag istället en liten video med min man och Joacim älskling kolla 0.14 ungefär! Du kommer gillare!

Ett pris till den som gissar vilken låt det är! Ett riktigt fint ett lovar jag!



Sex borde inte vara pinsamt

Jag sitter och tittar på Fråga Olle-dukumentären och det handlar så klart om sex. Det är ganska spännande ändå. Sex är något som engagerar alla på något sett. Man är för, emot eller någonstans mitt i mellan. Dock så är folk dåliga på att snacka om det på något sätt. Samtidigt så känns det som om det blir öppnare att prata om det.

Det är pinsamt, hemligt och något man inte berättar bland andra människor. Visst så vill inte jag sitta och äta middag samtidigt som någon vid bordet bredvid berättar hur han/hon hade analsex igår. Men ni fattar poängen?

Vi lär oss från barnsben att det är pinsamt och inget vi snackar om, det gör att det blir okunskap, okunskap leder till misstag och misstag leder till satt saker inte riktigt blev som vi tänkt. Det är fel och galet och jag blir less. Det är fint och bra att Olle Waller finns. Han gör saker som vanliga Svenssons kan titta på utan att skämmas ögonen ur sig.

Jag är en person som rodnar lätt och jag känner att jag måste sluta göra det när det gäller sex eftersom det värsta som finns är någon som rodnar... Det känns lite viktigt att jag ska göra det eftersom jag faktiskt ska prata inför massa folk om just sex. Just nu känns det en aning jobbigt eftersom det är lite besvärligt att prata inför folk i vanliga sammanhang och nu sska det blir lite privat med sex.

Det löser sig right?

Hösten kan sluta nu

Dax att sova medans det helvetiska regnet öser ner utanför. Jag kan skratta mig lycklig att jag får skjuts till skolan imorgon. Det är en snäll lite kovlandsbo som tycker synd om oss stackare som måste gå! Det tackar vi för. Tur att det finns snälla människor i världen.

Nu är det dax för tandborsting och sedan ska jag plana ut i min sköna säng. Imorgon ska jag upp jätte mycket för tidigt för mamma fyller år och jag är en så snäll dotter så jag hoppar upp för att gratta min kära mor. Jag är egentligen för snäll för mitt eget bästa.

Godnatt!

Kamphund

Den här låten var nog bland den mest fantastiska jag hör på länge. Det är Kamphund med Raubtier (hur det nu uttalas?)


Kamphund, alfadrömmar, ledararv
En telning av den forna erans tidevarv
Tre sekunder ifrån bestens stund
Möter skrämda blickar vitögat av en kamphund

Kamphund x4

Pannben, skarpa klor och blodad tand
Här morrar djävulskäftar från avgrundens rand
Svälten river, bränner tills den svett
Väcker vittring, blodlust, Agg och bett

Hungern driver rovdjuren till hårdhet
Kampen är den piska som för vargarna till jakt
Den viner som valkyriornas vingslag
När den tvingar sinnen till att vara på sin vakt
När alfavargen leder flocken framåt mot det vilda
Hjälper ej att gnälla som en valp
Vinterns vind och tundrans karga stormblåst
Kräver sin tribut i än ett byte än en skalp

Kamphund x4

Hårda tider kräver hårda tag
Vildmark lyder endast egen lag
Det finns en dunkel sanning dold i vargens sång
Som minner mannen om hans svaghet och hans undergång

Hungern driver rovdjuren till hårdhet
Kampen är den piska som för vargarna till jakt
Den viner som valkyriornas vingslag
När den tvingar sinnen till att vara på sin vakt
När alfavargen leder flocken framåt mot det vilda
Hjälper ej att gnälla som en valp
Vinterns vind och tundrans karga stormblåst
Kräver sin tribut i än ett byte än en skalp

Kamphund


Klockrent!

Pain

Min gårdag var helt fördjävlig. Hela dagen så var jag helt grinfärdig över hela livet och allt jag gjorde gick åt helvete. Att jag skulle ha matteprov idag gjorde ju inte det hela bättre. För att runda av hela kvällen så fick jag reda på att Manson har ställt in sin konsert. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag grinade som ett barn... länge. Det var som om någon hade dragit undan mattan som jag stod på. Det var den ENDA jag hade sett fram emot. Den konserten var en utplaning i uppförsbacken jag vandrar i. Men istället så växte sig berget lite högra och blev lite brantare.

Näe fyfan. Idag blir det ingen rolig dag. Jag har slutat få ett överskott av vätska i ögonen när jag tänker på det i alla fall. Men ont gör det.

Fantastisk morgon

Jag är väldigt trött och har väldigt mycket att göra. Det resulterar i att bloggen får lida. INte för att jag trort någon lider eftersom jag inte har några läsare.... Men vi kan ju låtsas!

Istället för att spela farmville som resten är världen så spelar jag Happy Aquarium! Det är sjukt jätte roligt och jag myser varje gång mina fiskar äter, tränar eller skaffar fler fiskar. Varje fisk har en viss plats i mitt hjärta. Jag ångrar fortfarande att jag sålde Lenin. Han var speciell. Det var ett misstag. Men vad gör man? Han får leva fritt ute i havet nu!

Krister är tråkig och snackar om massa djur. Det kan ju vara spännande om han inte skulle ha varit han. Dagen börjde dessutom fint med att någon har tagit bort min plastpåse på min cykel (den har inte blåst bort. nejnej!) så det var två dm frost på sadeln så jag fick vacker gå till skolan. Härligt!

RSS 2.0