Bandit + Mig = Sant

Nu ljög jag. Eller igår... Fel av mig. Jag skulle ju skriva ett inlägg men jag hade så mycket att skriva om så jag fick prestationsångest och sket i allt istället!

Jag tror att jag och Bandit Rock är menade för varandra! Hur mycket bra musik spelar dom inte där? Seriöst? Om den kanalen skulle börja sändas här i staden så skulle mitt liv vara så mycket underbarare! Snart så har väl min kära fader fått tillbaka internetet så nu kan jag väl snart lyssna där med. Det är bara dumt att jag inte har några bra högtalare till min dator där. DÅ hade mitt liv varit så gott som perfekt!

Så... ja. JA! Det jag egentligen ville säga med min kärlek till bandit är att jag hade varit ute i köket, suttit vid datorn en stund och sedan kom jag på att jag hade webradion på men utan att lyssna så jag slår på den. Vad får jag höra? Jo min älskade Manson älskling! Bäst!

Mobil problem

Jag har ett fett stort i-lands problem. När jag sitter vid datorn och samtidigt smsar så låter det så jävla mycket i högtalarna. Jag blir galen! HJÄLP! En lösning på problemet är att sluta smsa men jag måste ju vara tillgänglig. Någon kanske vill mig något viktigt! Faktiskt! Fast nu kom jag på att jag lyssnar faktiskt inte på musik ... så jag slog av dom, det blev tyst!



Det är tyst och jag ska gå och duscha. Jag filar lite på ett inlägg jag ska skriva när jag har duschat. Det kommer bli något stort! Promise!

Jag blir galen.. Nu ska mamma titta på tv i mitt rum och det låter i tvn istället nu. Samma jävla ljud! Jag blir galen... Why?

Skolstart = Bloggstart?

Nu är skolan på g igen och det känns som om det är tid att börja blogga igen. Det finns två problem:

- Jag vill ha en ny design. Det problemet är utrett (nästan i alla fall).

- Mitt liv är så tråkigt så jag skulle vilja komma på en spännande inriktning. En blogg om NÅGOT!

Börja igen

Jag har nu i flera dagar känt ett enormt bloggsug, dock så står jag inte ut med min design. Det är nog något med hösten. Jag vill börja om på nytt och få allt att funka igen. Kanske börjar jag igen. Kanske inte.

Den som lever få se!

RSS 2.0