Åldergräns 15 år

Jaja jag vet att vi inte gillar massa videor. Men jag fastnade lite på youtuben... Och ja det heter så! Men den här är liksom ett måste att titta på!
OBS!!! Det är åldersgräns! Små bäbisar ska inte se på den. Dom hittar saker.. I ett huvud. Men det är manson så se den ändå!!!



Nu ska jag upp och packa ihop mig själv innan jag ska till Mr junior Lindgren! Syns i morgon.. .Min mobil är död. Jag känner mig naken.. Blö. TITTA PÅ MANSON!!

Fint



Den är fin. Hon är fin. Allt är fint.

Pappa hjälpar dag

Jag insåg att det liksom är halloween snart. Och vad ska jag göra? Ingenting... Sitta hemma och ruttna. Ska nog nöra skräckfilm eller något. Kanske.. Om jag orkar. Räkna matte skulle jag behöva göra iaf. Läskigt som fan...

Håller på att hjälpa pappa att bygga ett skafferi.. Eller just nu så gör jag inte det eftersom han inte behövde min hjälp. Fast nu behövde han det ganska länge. Min arm är trött... Har du någon gång prövat stå och hålla något uppe vid taket i tio min? Det är ganska jobbigt. Men måste gå nu. Hejdå

Det är vinter. Får jag dö?

Det snöar ute. Jag klarar inte av det. Nu väntar 40 månader av kyla och mörker. Det hade väl varit okej om det bara hade varit mörkt men måste det vara så satans kallt? Snön är kall och när man kommer in så blir man blöt. Det funkar liksom inte. Det går inte ihop! Varför ska det finnas? Det är bara onödigt! USCH! Det finns bra saker med vintern. Jag gör en lista.

ANNAS LISTA ÖVER BRA SAKER MED VINTERN:
  • Det är jul. Det är mysigt och jag får paket och alla blir/låtas blir glada av mina paket.
  • Man kan sitta inne och mysa med tända ljus när det är snöstorm ute
  • Jag fyller år
  • Man kan åka pulka. 

ANNAS LISTA ÖVER DÅLIGA SAKER MED VINTERN:
  • Det är kallt och mörkt. Det är mörkt när jag går till skolan och mörkt när jag går hem. Det är tragiskt.
  • Det snöar 
  • Det blir snöstorm som man nästan alltid måste gå ut i
  • Det är för halt för bussarna så jag kommer 40 år försent till skolan
  • Folk kastar snö på mig så jag blir kall och blöt
  • Faktumet att det är skola är tagiskt. Det är alltid skola på vintern.
  • Om jag skulle få för mig att gå ut så blir jag alltid snorig, röd om näsa och kinder (inte på ett fint sätt eftersom jag blir vit i resten av ansiket) dessutom så blir jag svettig om kroppen så fort jag rör mig eftersom min jacka är för bra.
  • När jag blir kall så får jag mer mensvärk vilket är något jag har jämt nu. Så fuck it.
Så nu tror jag att det var allt.. SJÄVKLART kommer jag fylla på mer eftersom gnäll är min hobby! Näe nu ska jag titta klart på True Blood och fixa lite innan jag ska iväg till mitt snyggo. Ska faktiskt se asmysig film ikväll! Låt den rätte komma in! Kan det bli mer än bra? NEJ!

Jävla MENS!

Jag är ledsen i ögat... Jag ska upp om.. 8 timmar. Det är tärt! Det är inte ens skola!!!!!!! Jag ska åka en buss som går 07.34.. Så tidigt åker jag inte ens när jag ska till skolan. Det är fan inte normalt! Det kommer vara jag och massa stessade arbetare! Lite skönt eftersom det är alla jävla skolbarn som tar upp all plats. Kanske att jag för första gången som jag åker tidigare än 9 och det finns plats att SITTA på bussen! Det skulle vara jävligt najs.

Men aja.. Det är ju för en bra sak. Eller ja... Ska på ungdomsmot och skaffa piller. Läskigt. Jag tar en liten tablett varje dag som totalt har fuckat upp min hormonbalans och nu vill jag ha mer. Det är liiiite skrämmande. Meeeeeeen det är lite mindre chans att jag blir gravid om jag är duktig och sköter mig. Fast funderar på om jag ska byta piller eftersom dom här är helt dumma i huvudet och gör så att jag förblöder! Det är tragiskt. Det gör ont. Jag dör. Men det är bra eftersom som vi alla vet så kan plast gå sönder! Det vill vi inte. Nu ska jag sova innan jag ska upp.

Kanske lite äppelpaj?

Jag insåg precis en sak. Jag åt middag först kl 16.. Sedan så tränade jag lite, inte ens speciellt hårt. När jag kom hem så åt jag middag igen. Precis lika mycket som jag brukar äta. Det var liksom 40 minuter sen... Nu behöver jag mer mat. Låter inte så bra. Mamma sa att det finns äppelpaj i kylen tror jag ska gå och ta mig lite. Fast jag kan se det så här. Jag behöver äta! Min kropp behöver lägga på sig lite framför allt så att jag kan bygga lite muskler! Bli lite biff! Inte massa spink som jag är nu. Ja muskler! Mohaha! NU!

Fast nu ska jag äta paj..

7 månader med dig



7 månader med min älskling<3
Dom har varit fina.


Gnäll som alltid

Har inte skrivit på ett tag. Jag har inte haft någon lust. Just nu är det massa jobbigt. Det snöar ute. Det gör verkligen det... Det är inte mysigt. Jag har mensvärk. Jag börjar bli jävligt less på det här nu... Tre veckor nu! Tre jävla veckor!! Hur fan kan man ha mens i tre jävla veckor!! Det känns inte bra.. Men alla säger att det ska bli bättre snart. Men ja. Hehe det tär på mig.. Jag har behov!

Tittar på Andra Avenyn och David ska övningsköra... Han har ungefär samma känslor som jag. Fast jag kommer i alla fall någonstans och jag står inte och gråter och slår på bilen. Så äntligen har jag hittat någon som är sämre än mig! Känns bra! Men jag och mamma ska ut och köra imorgon. Hehe får se hur det går!!

Lördag kväll

Alla barnen förutom min lilla Wilma har lämnat oss. Det känns bra. Det är lugnt och skönt. Jag ska aldrig skaffa barn.

Snart om ca 5 minuter så ska jag ta mina apostlahästar och bege mig in till staden för att träffa min syster och hyra film. Ska bli lite mysigt tycker jag! Fast jag har ingen aning om vilken vi ska se! OMG! Skit spännande liksom! Shit klockan rinner iväg! Haha rinner.. Den ligger ju liksom still där i kanten. Men aja. Fult.

Hejdå, godnatt och allt sånt<3

Gatans barn har funnit en plats hos oss!

Jag råkade somna en stund uppe förut. Mystiskt eftersom jag sov en hel del inatt. Tror jag har sovit för länge...

Jag har insett att jag inte kan läsa dödsannonser på morgonarna eller när någon är med. Jag börjar ju gråta. Dom har alltid så fina små texter. Framför allt när det är någon ung som har dött så är det hemskt. Läste någon för ett tag sedan med en bara några månader gammal bebis som hade dött. Det var hemskt.

Just nu är det tre små ungar här hemma. Det låter som en jävla elefantjord! Två är inte ens våra. Jag tror att alla föräldrar på gatan tror att vi har ett fritids här. Tror jag ska sätta en skylt ute på gatan "Behöver du lite ledigt? Lämna ditt barn här! Från 50 kr i timmen". Sedan så får dom betala en högre avgift för sådant som kostar pengar för oss eller om ungarna är jobbiga! Känns som en bra affärs ide. Ska nog satsa på den. Tack och lov. Nu gick dom upp. Lugnet lägger sig över nedervåningen. Synd bara att det är lyhört. Det hör nästan lika väl som om dom hade varit nere. Sams är dom inte heller... Det är hemskt. Jag mår dåligt. Rädda mig?

Känns underbart att jag ska till Erika inatt! Ska troligen sova där också så det blir frid och fröjd det! Fyfan nu är dom här! I mitt rum! Eller inte mitt rum men i samma rum som jag! Jag måste härifrån... NU!

Max Payne

Filmen jag såg igår var... jag vet inte. Det hade sjuktligt grymma effekter!!!! Plus att dom svarta ängalrna var äckligt coola.. fast sen så var det inte så mycket mer. Själva storyn var lite tråkig och ja. Dom sköt även var femte minut i ca fem minuter. Men det gjorde inte mig så mycket för det är det som gör sånna filmer bra! Lite pangpang! Framför allt när det händer lite i slowmotion! Det är astufft!

Nu ska jag upp och ta på mig lite kläder. Jag råkade sova 12.5 timmar inatt! Det var jävligt skönt. Nu skulle jag nog kunna sova någon timme till känner jagl! Så skönt att sova jag dör ju nästan. Fast jag drömde massa konstiga drömmar. Inte så skönt. Men jaja. Nu ska jag gå!

Äntligen höstlov!!

Japp. Jag öppnade sidan för att skriva och sedan blev det mat. Så tiden stämmer inte för fem öre. Just nu är kl faktiskt för att vara exakt: 18:41! Mysigt. Idag så skulle jag skicka in min svenska så gick allt åt helvete. Ingenting funkade jag ville bara gråta. Men nu så har Danne räddat mig och sagt att han kan skicka min också. Jag är nörd jag vet förlåt. Men liksom... jag får vara det jag går natur!

Idag mina vänner och kära kamrater så ska jag och pappa på bio! Max Payne ska vi se! Thihi det är stora saker med svarta fina vingar med i den... Sen vet jag inte så mycket mer. Men nu ska jag gå och kramas på min lillasyster. Fast det fick jag itne för jag skulle visst kramas på min minsta lillasyster som är lite ledsen i ögat. Så det är dac för mig att dra.

Dessutom så saknar jag min pojk. Jag kommer inte få träffa honom förrns tidigast söndag. Illa.

Träning är mysigt

Imorgon börjar jag kl 12.20! Asnice! Men jag ska upp och fixa lite ditt och datt bla mitt repotage. Blir nog bra. Lite sovmorgon kan jag nog få till! Om jag har tur. Haha. För jag måste på stan och gå till trafikskolan också! Bråttom det tror jag.

Idag har jag även tränat! Det var nice! Det gick inte så jävla bra. Men vi hade lite roligt i alla fall. Jag är jävligt bra på att leka fågel.
1. Rebecka Stretchar      2. Jag är pepp.      3. Jag är trött och svettig 4. Jag stretchar     5. Rebecka är snäll och glad                                                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                                                            
                                                          

Tråååk

Idag är det tisdag. Jag satt vid datorn massa gånger igår men jag tog mig aldrig tid att blogga. Jag började titta på fin serie igår! True Blood. Eller okej den är as ful och hon är ful men .... Det är vampyrer. Det är mysigt.

Nu ska jag spela spel. Jag har tråkigt. Hejdå.

Min helg har varit ... spännande

Hehe.. Det var ett tag sen. Jag har varit upptagen kan man väl säga. Fast jag har inte gjort så mycket. Sovit hos Jocke i fredags, åkt till pappa i söndags, tittat på film men lite folk, pluggat, ätit middag i Njurunda och sedan pluggat lite mer.

Haha just det i fredags! Haha eller ja lördag var det. Så ligger jag i godan ro och sover när Jocke kommer och lägger sig i sängen. Jag tänker att ja han har väl varit på toa eller något vilket är väldigt ovanligt eftersom han aldrig brukar vakna på nätterna. Han lägger sig och säga:
- Vet du vad jag precis gjorde?
- Näe..... Kände mig lite trött och less så orkadel liksom inte bry mig.
- Jag vaknade ute i soffan. Jag har ingen aning om hur jag tog mig dit eller hur jag tog mig tillbaka hit. Men jag var där.
- HAHAHAHAHAHHAHA!
Det var sjukt. Fast mest fult. Haha jag visste inte att han gick i sömnen. Pratar ja. Men gå? Haha det var något nytt. Undra hur länge han hade legat där liksom? Jag måste ha tagit jävligt stor plats.

Nu ska jag... göra något intressant. Typ skriva repotage.

Fredag idag!

Fredag idag. Idag känns det lite bättre. Humöret är lite bättre jag hann med massa imorse. Känns lite bra. Jag har fortfarande ont men det är sånt man får ta. Sitter och har biologi Roysan är snäll idag och har fin genomgång av exurisonerna plus att han har tagit bort alla extra fredagspass. Nu ligger han nästan på plus! Fast jag har någon mystiskt känsla av att jag vill slå honom när jag ser honom. Gaah!

Spinning idag på idrotten. Blö. Jag har inte tränat på svinlänge. Okej... Sen i tisdags. Men det är länge sen och min kondition är i botten. Min syrka är i botten. Jag ska göra armhävningar idag. Jag orkar inte. Jag är för otränad. Usch.

Hejsan hoppsan. NU kommer han som ska föreläsa! Fyfan vad spännande! Jag är hungrig. Jag känner igen honom. Hm... mystiskt.

Kort och inte så gott... men gnälligt.

Ännu en torsdag till enda... Utan träning. Känns hemskt. Inga armhävingar har jag gjort heller... mitt psyke klarar inte av det. Jag har hittat källan till mitt mående. Mesigt men tydligen så tycker min hjärna att det är hemskt. Källan är : Mitt bröst. Fråga mig inte om det för då börjar jag bara gråta. Som grädde på moset så fick jag idag reda på att jag fick ig på matten. Känns ju jätte bra sådär. Vad vill jag egentligen?

Godnatt.

Idag är ingen bra dag

Jag tror det ligger en förbannelse över torsdagar! Mitt humör åker berg- och dalbana.. mest dalbana. Som Emelie skulle ha sagt "världen bajsar på mig!" Usch.... Jag vill bara sätta mig ner och gråta. Eller inte just nu men senare.

Rebecka är arg. Hon vill slåss! Raaarw!

Samhälls prov idag. Asmys. Eller inte. Uscha. Blööö. Det regnar. Nu ska jag sluta klaga. Hejdå.

Spank my ass and call me Blueberry.

Japp så har man färgat håret också. Blåsvart... Fast mest blått. Jag vet inte om det är fint eller inte. Men det är i alla fall bättre än det varit för det kunde inte bli sämre! Mm.. Det har inte riktigt torkat än så vi får se hur det blir då!

Jag är klar med alla punkter på samhällen. Nu ska jag bara lära mig dom! Asmysigt! Hejdå

MatMatMatMatMat

Jag var sjukt trött igår... Jag somnade jävligt snabbt och sov väldigt hårt. Min nya grej är att jag har ont i huvudet när jag vaknar. Det är lungt tills jag vaknar till då bara smäller det till i huvudet. Det går över lite efterhand och nu är det nästan helt borta. Det känns bra. Jag är glad. Fast det skulle inte vara helt illa med lite lunch. Jag skulle äta risgrynsgröt till frukosst imorse. Haha jag tror aldrig jag har kämpat så med något. Det var fryst så allt blev bara konstigt. Men jag fick den i alla fall tillslut och resten står och väntar på mig tills jag kommer hem och behöver något att äta. Det är mina nya grej, äta. Det är mysigt. Tur att jag tränar annars så skulle jag ha blivit fet. Riktigt fet. Men det kan ju vara fint det med.

Träning

Min kropp smärtar... Eller iaf musklerna. Jag har tränat men nog fan känns det bra ändå! Förutom när vi skulle göra dom sista armhävningarna för då råkade jag maska och Robban kom och skällde på mig så jag fick göra massa fler. Inte snällt.. För det gick liksom inte. Hade gjort 50 innan träningen och sedan 40 st och nu skulle jag göra 10 till. Mina armar funkade inte. Men aja.. Så kan det gå. Mer träning fick jag i alla fall!! Sparras fick jag göra också! Thihi det var mysigt! Måste nog prova tävla någon gång. Fast jag kommer bara bli sur och gråta för jag är lite för värdelös för att ha en chans. Illa...

Men nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig och läsa samhälle. Tänkte sova lite tidigt idag! Godnatt<3

Voff




HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!




Blev visst en paus

Colombia med The Kristet Utseende strömmar ut ur högtalarna. Jag myser på... ....Tills jag inser att jag måste göra samhällen. Jag förstår inte varför det måste vara så mördande tråkigt. Det är 21 sidor som jag måste kunna. Det låter inte så mycket.. Men fyfan. Tråkigt är det. Dessutom har jag inget att äta på. Jag behöver det. Jag är fan hungrig fast jag käkade på med massor med middag. Det känns lite illa. Aja.. Hejdå





Höhö någon timme senare.
Jag råkade åka iväg innan jag postade inlägget. Niklas kom stolt som en tupp och ville visa upp nya fina bilen. Den var verkligen snygg. Lite fräsig så där. Fikade gjorde jag också. NU ska jag göra två punkter till på samhällen och sedan mina vänner blir det armhävingar!! (japp Richard jag ska göra dom.. Tror jag)

Asmys

Min blogg är på väg att ta form! Den är väg väg att blir bra. Bilden känns bra. Synd bara att Jocke inte har någon hals. Och yes! Vi vet att det är fånigt att ha en "pussbild" men varför ska man ha pojkvän om man inte får slänga det i ansiktet på folk? Jag håller på att defragmenterar hemdatorn... Den har hållit på en timme och är 27% klar. Det känns inte så jätte bra... Eller har jag fel? Massa vitt blir det och det tror jag är bra. Blööö mina högtalare står långt bort. Jag skulle behöva höja så jag kan retas lite med mamma och bli isolerad från omvärlden medans jag fördjupar mig i politikens världen. Så mysigt. Prov på torsdag. Inte så mysigt kanske. Näe samhällen blir inte läst av sig själv.

Min sexmorgon

Egentligen så hade jag tänkt blogga imorse men eftersom jag tittad på fin serie så blev det inte. Eller fin och fin Secret diary of a callgirl är väl fin beroende på hur man ser på saker och ting. Som man kanske kan förstå så handlar den om sex. Massor med sex. Hela tiden! Det satt jag och tänkte på när jag åkte buss till skolan. Det finns nästan inte något som inte handlar om sex. Det är lite hemskt. Eller bra eller vad man nu vill. Ja. Men tänk på det. Det finns över allt! Men tänk på att Jesus ser dig!!!!! .... eller kanske inte.

Men nu ska jag läsa en proposition om signalspaning. Så jävla roligt!!! Happiness!!!!!!!

My Butt Hurts!

Sedan igår har jag varit med om mycket!!

Igår kväll så var jag på pipeline och såg De lyckliga kompisarna! Eftersom jag är as lurig så blev det lite suprise för lilla Jocke också! HA! Där fick jag dig!

Men det mest intressanta som hänt var idag när jag var och en snäll liten häst! Jag + mor + syster + några som vi känner var i Västanåfallet och red på islandshästar! Eftersom jag är as tuff så red jag och två till den "snabba turen" medans mamma och Erika mesade på i den som dom bara skrittade på! Mesar! Men vi flög fram i skogen och fick kisa för att inte få ett antal kilo lera i ögonen.... Inte så mysigt! Men roligt! Höhö! Så nu är det liten smärta i vissa kroppsdelar.. Men det var det värt!

Skola imorgon så ska nog nästan göra mig iordning för sängen snart tror jag... Uscha. Men aja. Ska kanske ta en fika också innan jag sover. Det går ju inet annars! Jag vill se Nightmare before christmas också... Nightmare Revisited är en fin skiva. Kärlek<3

Att köra i backar utan växel

Idag skulle jag köra bil. Det gick hur bra som helst. Tills jag skulle svänga på trean och det gick för snabbt och mamma blev lite arg på mig. Det var ändå ganska lungt fast det blev riktigt illa när jag skulle svänga upp för en backe och helt plötsligt hade jag ingen växel i. Jag kom liksom ingenstans. Plus att jag ALDRIG har gjort start i uppförsbacke fast mamma tyckte jag lika gärna kunde göra det nu. Men jag tog till den hysteriska nära att gråta rösten så jag slapp. Det var lite obehagligt. Men imorrn tror jag vi ska ut igen. Höhö fyller ju fan 18 snart!

Idag vill jag inte vara med

Idag är ingen bra dag... Jag ska göra mig en fin lista det var så länge sen .
 
1. Gårdagen var hemsk
2. Jag har ont I kroppen på insidan av kroppen av konstigt framför allt i fingrarna när jag skriver
3. Jag sov hur gott som helst tills klockan ringde
4. Ont i huvudet har jag
5. Det är kallt
6. Jag glömde mina idottskläder ... vi har friskis så det betyder att jag måste ta mig dit på annan tid
7. Jag är halv snorig
8. Svetten och kölden kommer om varandra. Fast utan att jag har feber. Känns inte så lyckat.

Tur att det är fredag idag ändå.. Fast jag går till 16. Det känns inte så bra. Vill bara ligga hemma.

Smärta är skönt .....

..... Eller kanske inte... Har tränat. Lyckades bli laddad till tänderna när jag kom in där! Det kändes bra! Jag kommer ha ont i dom flesta musklerna imorgon av någon konstig anledning. Jag förstår verkligen inte varför jag tok skakar om fingrarna när jag halv spänner/slappnar av i dom. Det är en väldigt intressant grej. Jag kan knappt skriva för dom skakar och jag orkar knappt lyfta dom. Inte en enda armhäving har jag gjort idag heller.. Hann inte och nu så har jag inte rikigt kraften nog till att göra det. Ont i ryggen har jag också... Usch..

Friskis imorrn! Känns ju aktuellt! Mysigt och så där.. Dessutom slutar jag kl 16.00 imorgon. Får man ens göra det? PÅ EN JÄVLA FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 YES! Det är fredag imorgon. Glad jag blev nu!
Godnatt<3

Torsdag

Sitter efter provet och mår lite dåligt i själen... Det var EN uppgift jag kunde. Fast jag svarade på alla utom två.. Vi får väl se hur det går. Kommer dessutom få tillbaka mitt filosofi prov idag. Antingen gick det jätte bra eller rent åt helvete. Det får vi väl också se.

Börjar om 20 min. Det känns tärt. Är hyffsat less på samhällen just nu. Har prov nästa torsdag och jag vet inte om jag kan eller inte.. Pallar verkligen inte. Usch. LessLessLess! Dessutom regnar det ..... Riktigt jobbigt.

Inatt så drömde jag att jag höll på att bli dödad av en älg. Det var väldigt intressant. Jag var lite rädd så där. Men lärarna lyckades döda den så det är lungt. Fast innan så hade jag drömt att jag stod och duschade med skolan och någon var elak mot mig. Eftersom han tydligen hade gjort det flera gånger så brann det för mig så jag tog fram min förpackning nyponsoppa som jag mosade manligt med handen för att sedan galen springa efter honom och skrika "JAG HATAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!!!!!!" . Det var en fin dröm. Jag var ilsk när jag vaknade... Illa.

Kanske ett litet barn

Jag har kommit på att i dom flesta "kända" bloggarna så är det "Idag ar jag...." inlägg ... Precis som min. Men varför vill ingen läsa min blogg? Jag känner mig mobbad och utstött ur blogg samhället.

Min lillasyster ligger och jag intressanta ljud. Jag tror inte hon är så glad. Men eftersom jag lyckligtvis inte är förälder så behöver jag inte göra något åt det! HA! Jag ska aldrig skaffa barn. Fast ändå vill jag ha en liten söt unge. Det slår mig någon gång ibland liksom tänk om jag skulle bli gravid nu. Vad skulle jag känna? Framför allt vad jag skulle jag göra åt saken?
Shit pommes frites. Det är en läskig tanke... Liksom det skulle ju kunna hända. Ingenting är säkert... Bara till 98% om jag inte sjabblar för mig själv. Då blir risken övervägande... Jag vet itne om jag skulle kunna göra abort. Inte ens typ första veckan. Det skulle kännas så hemskt... Inte skulle jag må bra i alla fall. Fyfan. Men jag skulle ju inte vara ensam eftersom vi alla (i alla fall om ni läst era blommor och bin) vet att det krävs två för att det ska bli barn så det måste ju bestämmas av båda två.
Haha annars kan jag skaffa en "mamma och 17" blogg! Då kanske jag skulle bli lite känd. Fast det är ju inte allt. Långt ifrån. Men ändå... Lite reaktioner skulle jag nog få. Gå på skolan med värsta magen. Ja. Snea blickar skulle jag få gott om skulle jag tro. Samma sak om stackars pojken min. Han har ju ändå sagt att han inte ville bli pappa när han är 17. Nej usch nu blev det äckligt långt och massa dravvel.

Nu ska jag gå upp och forstätta med fysiken! Så jag i alla fall klarar av det här året, för vem vet vad som händer nästa? Jag kanske har en liten unge då.

Skola hela dagen lång

Nu... är jag på skolan. Det lika tråkigt som alltid. Fast på engelskan så fick vi göra fula teatrar. Men slapp jobbigt skola. Annars så har dagen varit ganska tråkigt. I alla fall från det att jag kom till skolan. Imorse så lekte jag med Jocke. Vi skulle äta lunch på stan men det slutade med att vi åt pizza på milano som ligger ovan för mig. Så kan det gå.

Min tejp kliar så jag skulle vilja klia sönder hela mitt bröst! Måste nog kolla på det där när jag kommer hem. orkar inte nu... Lite klåda har ingen dött av! Fast det har blivit väldigt hårt och spänt så jag måste nog låta någon titta på det för att se om det är någon fara... Eller näe. Ska sluta noja dom sa ju att det skulle vara så. Men ändå... Aja. Får se hur det blir.

Nu måste jag lyssna på samhälles läraren som står och maler på där framme...

Taekwondo<3

Jag tror jag måste dö en stund. Det känns som om jag har fått ont i halsen! Det går inte! Så får det inte vara! Min hals ska må bra och vara glad! JAG SKA TRÄNA PÅ TORSDAG! Så det så! För jag råkar vara aspepp på att träna men om det ska vara som det är nu så är det bara åt helvete...

Blev en liten fika paus mitt i allt bloggande. Det var jävligt gott för jag var grymt hungrig!

Imorgon är det askalas! Jag börjar 12.20! Det är jävligt nice! Då ska jag ner på stan och köpa vantar och hårspray! Det är myspys! AS MYSPYS!

Näe nu ska jag inte skiva tråkigt inlägg mer... Hejdå och godnatt och sånt<3

Blev av med oskulden idag

Japp.. Jag sitter och känner mig så jävla äcklig så att jag skulle vilja kräkas på mig själv! Jag blev av med min Big Boy oskuld idag... Jag vet inte om jag är glad. Men det är sånt man nästan måste göra när man går på västermalm. Jag är så ledsen. Träning ikväll känns lite mysigt! Först måste jag göra min armhävningar och sedan träna.. Det tär lite på mig. Mina armar mår dåligt fast mest min mage efteråt. Matte snart.. Känns ännu värre.. USCH!

En insikt

Jag satt här precis med min söta lillasyster i knät. Fast hon blev ledsen så då lämnade jag bort henne. Men jag har märkt att alla kvinnor har nog någon form av moderlig instinkt ändå. För jag vill liksom ha en liten unge att ta hand om och pyssla om och så. Framför allt verkar det så mysigt att vara gravid när man inte kräks och kissar hela tiden. Fast dom är jobbiga när dom skriker fast att det ska bli ungar så måste man vara två (eller man måste inte men det underlättar) så då kan han ta hand om ungen när den skriker! Det blir svin bra!

Fast.. Tills jag blir stor nog till egna barn så har jag ju min lilla Joacim att ta hand om. Han och små barn är nog lite krävande. Fast man gör inte lika saker med honom som med små bebisar... I alla fall inte jag.

Ett matteprov senare

Matten gick inte så bra nej. Nej. nej. Min dator har knappt några batterier kvar så den kan nästan dö när som helst. Men jag försöker vara glad ändå! Min dag har inte varit så jätte bra.. Eller ändå på något sätt.. Jag hann i tid till allt... Jag skrev iaf lite på matten så jag satt inte bara av tiden.

Kanske att svenskan kan bli lite intressant och just det.. Jag ska ta spruta idag hoppas att den också går bra.

Dessutom så ska jag till körskolan och försöka få mina koder igen eftersom jag råkade tappa bort dom lite fint innan jag ens hade hunnit logga in en enda gång. Men det ska nog gå.

Nu måste jag pussas lite innan jag börjar <3

Önska mig lycka till

Sitter på skolan och har matte prov om exakt 10 min. Det känns fördjävligt och jag vill gråta... Dessutom så gick mina armhävningar dåligt igår.. Det börjar bli svin jobbigt och matten är ännu värre. Så nu går jag dit och ser hur det går. Nu ska jag gå och köpa något mysigt att äta så jag inte somnar eller något. 

Önska mig lycka till. 

Söndag kväll

Det är söndag idag och jag är mest bara gråtfärdig. Matten går skit och Jocke är inte här. Jag och Jocke har lekt sen igår typ kl 13 till idag kl 19 så det känns lite tomt när han inte är här.. Dessutom behöver jag en kram och hjälp med matten. Jag vill inte ha prov imorrn eftersom det kommer gå åt helvete. MEN något som är bra är att vi har tagit fina bilder som min älskade ska fixa och sedan byta mot den gryniga som jag har! Det blir lite mys och bra! Nu ska jag gå upp och göra mina armhävningar och sedan sova.. Kanske även gråta en skvätt.

Godnatt <3

Fredag eftermiddag...

 ...Och forfarande på skolan. Jag skulle egentligen har slutat nu men har jag det? NEJ! Min underbara lärare var så snäll och berättade imorse att vi skulle träffas efter idrotten och hålla på till kl 16. Enligt shemat slutar vi kl 13 varannan fredag och annars när det är labb så kl 16. Men den här fredagen så hade vi ingen labb. Hela klassen gick i tacken men han lyssnade inte på oss så klart så vi pratade med våran andra mentor och hon pratade med honom så vi ska i alla fall få sluta tidigare. Han är inte den mest omtyckta läraren i våran klass nu i alla fall. Han förtjänar inte jobbet som lärare. Han är helt inkompetent. Totalt värdelös...

På idrotten så orienterade vi och vi hittade två kontroller av tre. Vi tog den första på en kvart och sen hittade vi inte den andra men när vi var på väg hem så hittade vi den eftersom vi hade varit för högt upp. Det känndes inte bra. Men jag har druckit chokladkaffe och håller på att avklara en syrad mjölkdryck med juice!

Längtar som fan till jag får komma hem och göra ingenting! Mamma skulle köpa godis till mig och eftersom hon inte äter så blir det massor til mig! Imorrn ska min älskade sova hos mig också. Det är mysigt. Men jag längtar som fan tills simorrn när jag ska få SOVA!!! LÄNGE! Det kändes länge sen...

Opepp

Jag är fan ur form alltså...Mina armhävningar gick åt helvete... Det blev bara tio denna dag med. Det biddade bara 24. Hoppas jag hinner peppa på mig innan träningen om 50 minuter.





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Här under står det bara roliga saker! Min pojke har fixat lite med min blogg.. Men ny bild på oss ska fixas så fort som vi lyckas planera ihop våra späckade sheman. Intresseklubben antecknar jag vet!!!! Men det är fint. Men jag är glad i alla fall.. Mitt förra inlägg på min gammla blogg så var jag arg på honom. Men nu är vi glada!

Nu måste jag åka och träna! Hoppas jag överlever<3

"Vill du äta här eller i påsen?"

Satt och hade tråkigt när jag åt frukost så jag var inne på youtube och tittade lite! Hittade den här gamla fina videon<3 Enjoy!



Regnet står som spön i backen

Bloggade igår på den gammla så nu får det bli ett på den här.
Ute regnar det och är grått och kallt... Jag vill hem och sova! Ligga under mitt fluffiga täcke och drömma om sommaren. Dricka the, pussas med Jocke och titta på film är det jag vill göra nu. Det skulle vara lite trevligt tycker jag! Han har fortfarande inte fixat min blogg. Fast... Han har inte haft tid så det gör inte så mycket.

Jag fet tränade igår! Eller okej så mycket var det inte. Men jag var aspepp!!! Längtar som fan till träningen imorgon! Dessutom är jag så jävla på g med mina armhävningar. Börjar på andra veckan imorgon och jag har förbättat mig så sjukt mycket! Det känns jätte bra! Ska göra testet om en vecka så får se hur mycket jag har förbättras då!

Efter skolan nu så ska jag på stan med systra min och köpa present till mamma. Blir även middag på stan och filiosofi prov imorrn.. INTE så smart kanske. Men ... Det går nog bra det med. Nu ska jag lägga in mina reslutat på armhävningarna.

RSS 2.0